Waldzior 3227 #5301 Napisano 27 Czerwca 2018 Pyk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5302 Napisano 27 Czerwca 2018 Witam. Czy ma ktoś z was czarnego mudka z zielonym paskiem? Jeśli tak proszę o fotki. Pozdrawiam G maniacy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5303 Napisano 28 Czerwca 2018 Witam. Czy ma ktoś z was czarnego mudka z zielonym paskiem? Jeśli tak proszę o fotki. Pozdrawiam G maniacy 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bakus80 32 #5304 Napisano 1 Lipca 2018 ciach :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5305 Napisano 2 Lipca 2018 Zastanawiam się właśnie na jaki pasek wymienić pasek standardowy w czarnej wersji MUDMASTER'a. Takie małe porównanie popełniłem porównując wersję czarną, zieloną i oryginał z paskami camo i żółtym. Może komuś pomoże w wyborze MSZ pasek camo pasuje do czarnej wersji bardziej niż do oryginału 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #5306 Napisano 3 Lipca 2018 Przerwa na kawkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5307 Napisano 3 Lipca 2018 Przerwa na kawkę Widzę, że dotarł Gulfik Fajnie się razem prezentują. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
to tamto 256 #5308 Napisano 3 Lipca 2018 Tak Tomku, dotarł-dziękuję, IMO tworzą fajny duet 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5309 Napisano 3 Lipca 2018 Na Global Rakuten jest żółty pasek za całkiem rozsądne pieniądze (Y2500). Złożyłem zamówienie i czekam na podanie kosztów przesyłki przez sprzedającego. Ktoś u nich kupował? Jestem ciekaw jaki to może być koszt. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GeRmAnOs 215 #5310 Napisano 3 Lipca 2018 (edytowane) @clusca proszę bardzo.Myślę że w 200 gramach się zmieścisz. Niby piszą że waga pasków to ujednolicone 100g ale nie wiadomo jak z opakowaniem. Edytowane 3 Lipca 2018 przez GeRmAnOs 0 Mistrz edycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5311 Napisano 3 Lipca 2018 Dzięki GeRmAnOs. Widziałem tą tabelę, ale mnie zmylili informacją, że koszt dostawy prześlą mailem. Tym bardziej, że gdzieś czytałem, że na Rakutenie potrafią jeszcze doliczyć jakieś dodatkowe koszty transportu "wewnętrznego". Do tego jakieś cło i vat, a i tak chyba wyjdzie znacznie taniej niż w PL. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5312 Napisano 11 Lipca 2018 To ja mam pytanko o SOLAR-a. Kiedys dawno temu zakupilem zegarek, (nie pamietam teraz symbolu) z SOLAR-em i sie bardzo na tym zawiodlem, niby na poczatku to jakos dzialalo, a potem bylo coraz gorzej, pomimo ladowania nagle przestawial sie na 12 niby ze rozladowany. Poszedl do serwisu ZIBI (wymiana akumulatora itd)...pare razy i w koncu wymienili, niestety nastepny egzeplarz podobnie sie zachowywal i dzis to lezy juz u mnie, bo gwarancja sie skonczyla, generalnie patrzylem potem na GSHOC-i jedynie bez SOLAR-a.To teraz powiedzcie, uzywacie dluzej juz pewnie juz ten zegar... jak on sie sprawuje z ladowaniem, czy sa jakies komplikacje, czy moze to byla bolaczka pierwszych wersji?Drugie pytanko, to o zakup w eglobal... jak bedzie wygladala gwarancja...tez moge wtedy nieodplatnie naprawiac w ZIBI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5313 Napisano 11 Lipca 2018 To ja mam pytanko o SOLAR-a. Kiedys dawno temu zakupilem zegarek, (nie pamietam teraz symbolu) z SOLAR-em i sie bardzo na tym zawiodlem, niby na poczatku to jakos dzialalo, a potem bylo coraz gorzej, pomimo ladowania nagle przestawial sie na 12 niby ze rozladowany. Poszedl do serwisu ZIBI (wymiana akumulatora itd)...pare razy i w koncu wymienili, niestety nastepny egzeplarz podobnie sie zachowywal i dzis to lezy juz u mnie, bo gwarancja sie skonczyla, generalnie patrzylem potem na GSHOC-i jedynie bez SOLAR-a.To teraz powiedzcie, uzywacie dluzej juz pewnie juz ten zegar... jak on sie sprawuje z ladowaniem, czy sa jakies komplikacje, czy moze to byla bolaczka pierwszych wersji?Drugie pytanko, to o zakup w eglobal... jak bedzie wygladala gwarancja...tez moge wtedy nieodplatnie naprawiac w ZIBIW skrócie: jeśli masz jeszcze ten zegarek, to wrzuć proszę foty i przede wszystkim jego symbol, bo jestem (jesteśmy) tego ciekawi. Dzisiejsze zegarki z solarem na jednym akumulatorze potrafią wytrzymać 10 lat, a czasem dłużej. Może faktycznie był to jakiś początek produkcji i dopiero przecierali szlaki - tego nie wiem, jeśli model nie jest znany. Odnośnie eglobal: temat wałkowany wielokrotnie. Kupując na eglobal masz rok ichniejszej gwarancji i to wszystko - w Polsce gwarancyjnie tego nie naprawisz. Co nie zmienia faktu, że pewnie połowa, jak nie 3/4 widzianych to Mudmasterów właśnie stamtąd pochodzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5314 Napisano 11 Lipca 2018 Jeszcze czekam na zegar, a już doszedł do mnie pasek z Rakuten. Czas oczekiwania 7 dni, koszt ok. 118 PLN. Nie wiem, czy to tanio, czy drogo w porównaniu do Zibi, ale czas oczekiwania na przesyłkę z Japonii znacznie krótszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5315 Napisano 11 Lipca 2018 (edytowane) Jeszcze czekam na zegar, a już doszedł do mnie pasek z Rakuten. Czas oczekiwania 7 dni, koszt ok. 118 PLN. Nie wiem, czy to tanio, czy drogo w porównaniu do Zibi, ale czas oczekiwania na przesyłkę z Japonii znacznie krótszy Też chciałem se kliknąć, ale napisali, że wysyłka tylko EMS, a Japan Post niemożliwa jest wysyłka Koszt całkowity wychodzi ok 159 zł (2500 pasek + 2300 przesyłka), a to praktycznie tyle co u nas w ZIBI. Edytowane 11 Lipca 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5316 Napisano 11 Lipca 2018 Jak wybierałem rodzaj przesyłki, to info o cenie było tylko przy EMS, a przy Japan Post "small envelope/pocket" była informacja, że koszt przesyłki nieznany i że prześlą finalną wartość zamówienia (pasek + przesyłka) i link do płatności mailem. W mailu przysłali info o cenie paska 2314 jenów (widocznie odjęli swój podatek) i 1000 jenów przesyłka oraz link do płatności PayPal 3314 jenów (przedtem oczywiście wybrałem płatność PayPal). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 8978 #5317 Napisano 11 Lipca 2018 Jeszcze czekam na zegar, a już doszedł do mnie pasek z Rakuten. Czas oczekiwania 7 dni, koszt ok. 118 PLN. Nie wiem, czy to tanio, czy drogo w porównaniu do Zibi (...)Znacznie taniej. Ostatnio po 181zł bodajże były w Zibi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5318 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Znacznie taniej. Ostatnio po 181zł bodajże były w Zibi.3 dni temu pytalem i jest jeszcze taniej bo po 195 zł. O 4 tygodniach czekania już nie wspomnę. Edytowane 12 Lipca 2018 przez artsky 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BelYaal 1 #5319 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) W skrócie: jeśli masz jeszcze ten zegarek, to wrzuć proszę foty i przede wszystkim jego symbol, bo jestem (jesteśmy) tego ciekawi. Dzisiejsze zegarki z solarem na jednym akumulatorze potrafią wytrzymać 10 lat, a czasem dłużej. Może faktycznie był to jakiś początek produkcji i dopiero przecierali szlaki - tego nie wiem, jeśli model nie jest znany. Odnośnie eglobal: temat wałkowany wielokrotnie. Kupując na eglobal masz rok ichniejszej gwarancji i to wszystko - w Polsce gwarancyjnie tego nie naprawisz. Co nie zmienia faktu, że pewnie połowa, jak nie 3/4 widzianych to Mudmasterów właśnie stamtąd pochodzi. I dopytam jeszcze, czy ktos moze wie, gdzie mozna zakupic paski, najlepiej w wersji camo, widzialem sand ale i tez czarne camo, moze sa i inne wersje...np urban? GW-1200E Edytowane 12 Lipca 2018 przez BelYaal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #5320 Napisano 12 Lipca 2018 Dziś ze mną gwg Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5321 Napisano 12 Lipca 2018 Z Tobą dziś, a ze mną od dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #5322 Napisano 12 Lipca 2018 Witaj w klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #5323 Napisano 12 Lipca 2018 clusca, gratulacje No ale żółty pasek to kupuję się do zielonego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matej 448 #5324 Napisano 12 Lipca 2018 Ja kupiłem czarny , ale żółty też za mną chodzi clusca, gratulacje No ale żółty pasek to kupuję się do zielonego Wysłane przy użyciu TapatalkaGraty @Clusca Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 http://www.youtube.com/c/MatejMatejGshock http://matejmatejgshock.90.plhttps://patronite.pl/MatejMatejGshock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11556 #5325 Napisano 12 Lipca 2018 (edytowane) Dziś ze mną gwg Wysłane przy użyciu TapatalkaMateusz jakiś remont, czy cuś, żeś taki popielaty? clusca, gratulacje No ale żółty pasek to kupuję się do zielonego Nie znasz się, Waldzior ma do czarnego żółty i jest OK Edytowane 12 Lipca 2018 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach