kornel91 85312 #7101 Napisano 8 Czerwca W dniu 5.06.2025 o 09:07, G-szok napisał(-a): Nowy w rodzinie 🙂 wreszcie znalazłem ten kolor, a do tego gratis dostałem żółty pasek 🙂 warto było zaczekać. Gratuluję bardzo fajny gwg. 1 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4177 #7102 Napisano 8 Czerwca 1 hour ago, kornel91 said: Gratuluję bardzo fajny gwg. Dzięki 🙂 ! Nie podejrzewałem że go złapie kiedyś 🙂 bardzo mi się podoba i muszę przyznać że super jest ta kolorystyka. Aż miło się nosi. Teraz tylko nie wiem co zrobić bo mam czerwony i żółty pasek podwojony, nie wiem czy zostawić sobie czy lepiej opchnac. Z jednej strony po co trzymać, a z drugiej ceny teraz nie są zle, ale nie wiem jakie będą. 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85312 #7103 Napisano 8 Czerwca 23 minuty temu, G-szok napisał(-a): Dzięki 🙂 ! Nie podejrzewałem że go złapie kiedyś 🙂 bardzo mi się podoba i muszę przyznać że super jest ta kolorystyka. Aż miło się nosi. Teraz tylko nie wiem co zrobić bo mam czerwony i żółty pasek podwojony, nie wiem czy zostawić sobie czy lepiej opchnac. Z jednej strony po co trzymać, a z drugiej ceny teraz nie są zle, ale nie wiem jakie będą. Nie sprzedawaj nie ma to sensu. Ja miałem kiedyś oryginalną żółta wersję 9er na początku produkcji w 2016 potem sprzedałem i odkupiłem zielonego chyba w 2021 a paski były niedostępne z półtora roku wcale a potem udało mi się kupić żółty pasek. Ja bym zostawił. 3 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 4177 #7104 Napisano 9 Czerwca 15 hours ago, kornel91 said: Nie sprzedawaj nie ma to sensu. Ja miałem kiedyś oryginalną żółta wersję 9er na początku produkcji w 2016 potem sprzedałem i odkupiłem zielonego chyba w 2021 a paski były niedostępne z półtora roku wcale a potem udało mi się kupić żółty pasek. Ja bym zostawił. Dzięki za opinie. No właśnie mam takie wrażenie że od 2-3 miesięcy jest duża dostępność na znanych portalach pasków żółtych i zielonych, czasem czerwonych. A wcześniej to pojedyncze sztuki 0 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WookieWroc 33 #7105 Napisano 17 Czerwca Tak sobie wszedłem na olx bo być możę wystawię swojego GWG 1000-1A no i pierwsze ogloszenie na liście https://www.olx.pl/d/oferta/casio-g-shock-gwg-1000-CID87-ID16fw2q.html 1 GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #7106 Napisano 17 Czerwca Tak sobie wszedłem na olx bo być możę wystawię swojego GWG 1000-1A no i pierwsze ogloszenie na liście https://www.olx.pl/d/oferta/casio-g-shock-gwg-1000-CID87-ID16fw2q.htmlTaki prawie oryginalny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11701 #7107 Napisano 21 Czerwca Mój jest ori 8 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85312 #7108 Napisano 6 Lipca 6 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7109 Napisano 4 Sierpnia 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7110 Napisano 6 Sierpnia 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11701 #7111 Napisano 9 Sierpnia 9 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11701 #7112 Napisano 20 Września Weekend na rancho w „siodle” 9 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85312 #7113 Napisano 23 Września 9 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7114 Napisano 4 Listopada Blackout, bałem się go. Na żywo dużo zyskujeWysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7115 Napisano 5 Listopada 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #7116 Napisano 5 Listopada A może by tak w 1A3 wrócić po 8-miu latach do oryginalnej specyfikacji? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7117 Napisano 5 Listopada A może by tak w 1A3 wrócić po 8-miu latach do oryginalnej specyfikacji? Ja do wczoraj miałem założony czarny pasek, ale "wróciłem do oryginalnej specyfikacji" i jestTy chcąc wrócić do "oryginalnej specyfikacji" musisz się niestety więcej śrubek nakręcić, no i masz baaardzo trudną IMHO decyzję do podjęcia, bo Maharishi jest równie Mam nadzieję, że pomogłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #7118 Napisano 5 Listopada Ja do wczoraj miałem założony czarny pasek, ale "wróciłem do oryginalnej specyfikacji" i jestTy chcąc wrócić do "oryginalnej specyfikacji" musisz się niestety więcej śrubek nakręcić, no i masz baaardzo trudną IMHO decyzję do podjęcia, bo Maharishi jest równie Mam nadzieję, że pomogłem. No właśnie Maharishi mi się już trochę opatrzył, od ponad 5 albo i 6 lat na ręku, a zielonego na zegarku nigdy nie miałem, bo zdjęty został od razu po zakupie, także dla mnie to będzie nowość. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7119 Napisano 5 Listopada Podoba mnie się że można się bawić kolorami i konfiguracjami. Zielony pasek też miałem tylko chwilę na łapie w tej wersji. Wolę czarny. Irytowała mnie ta czerwona osłonka sensora. Musiałem wymienić.Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7120 Napisano 6 Listopada Podoba mnie się że można się bawić kolorami i konfiguracjami. Zielony pasek też miałem tylko chwilę na łapie w tej wersji. Wolę czarny. Irytowała mnie ta czerwona osłonka sensora. Musiałem wymienić.Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Ja bym jeszcze zamienił między nimi paski. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7121 Napisano 6 Listopada 4 godziny temu, alpaczino napisał(-a): Ja bym jeszcze zamienił między nimi paski. Zrobiłem jeszcze inaczej. Jako że mam kilka to teraz wszystkie ubrałem zgodnie z oryginałem. Zobaczymy ile to wytrzyma. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7122 Napisano 6 Listopada Podoba mnie się że można się bawić kolorami i konfiguracjami. Zielony pasek też miałem tylko chwilę na łapie w tej wersji. Wolę czarny. Irytowała mnie ta czerwona osłonka sensora. Musiałem wymienić.Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka ... a tą zdemontowaną, czerwoną osłonkę założyłbym do tego z czerwoną wskazówką trybu i IMHO byłoby lepiej niż "fabryka dała". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9143 #7123 Napisano 6 Listopada Nowy w rodzinie. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpaczino 40473 #7124 Napisano 7 Listopada Nowy w rodzinie.Gratuluję - jest śliczny. ("Pustynna burza" to moja ulubiona kolorystyka. ) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariaczi 1629 #7125 Napisano 7 Listopada .Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach