Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Recommended Posts

Matej kiedy filmik z destrukcji zegarka g shock? :) świetny zegarek :) ja po niedzieli zabieram mojego na Giewont :)

Matej kiedy filmik z destrukcji zegarka g shock? :) świetny zegarek :) ja po niedzieli zabieram mojego na Giewont :)

No właśnie czekam na ostatni klip, który dla mnie ktoś nagrywa , raczej tak dla beki ale jednak. Mam nadzieję, że w przyszły czwartek już będę mógł wrzucić całość. Myślę, że w przypadku tego klipu nie będzie wyboru: like or hate, przy czym stawiam, że będzie więcej hejtów ;)

GWG bardzo mi się podoba :) pomarańczowe napisy dają radę :)

Udanej wędrówki :)

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Twoje filmiki zawsze oglądam od deski do deski :) nie ukrywam że na ten czekam już od dłuższego czasu :) pozdrawiam

Twoje filmiki zawsze oglądam od deski do deski :) nie ukrywam że na ten czekam już od dłuższego czasu :) pozdrawiam

Dziękuję, miło mi bardzo :)

Ten będzie wyjątkowy, większość oczekuje pewnie niesamowitych, wręcz cudów na kiju włącznie z kwasami, piekarnikiem itp... to trochę ich zaskoczę lub rozczaruję ;) już sam nie mogę się doczekać odzewu, bo w sumie cały mój materiał już mam przygotowany, czekam jeszcze na to uwieńczenie...

Napewno sporo pracy kosztuje przygotowanie takiego materiału i czapki z głów że podjąłeś się takiego zadania czy raczej podjeliście się tego bo chodzi też o jakieś fundusze na to :) szczerze to głosowałem na G-9000 mudman ;) ale cóż większość zadecydowała

Napewno sporo pracy kosztuje przygotowanie takiego materiału i czapki z głów że podjąłeś się takiego zadania czy raczej podjeliście się tego bo chodzi też o jakieś fundusze na to :) szczerze to głosowałem na G-9000 mudman ;) ale cóż większość zadecydowała

Dziękuję Ziko, ciekawe czy Tobie się spodoba :) generalnie zawsze ktoś musiał mi pomóc, sam bym sobie nie poradził. Dobra sorki, już nie spamuję ;) miłego dnia46d850cff8b019d9124f1e04e6a323f7.jpg

Do większości filmików podchodzisz profesjonalnie dlatego fajnie się słucha i jeszcze lepiej ogląda :)

post-64221-0-48264400-1503828946_thumb.jpg

Edited by ziko739

Buziaka jeszcze mu daj :P

No Ty też mógłbyś chociaż jakieś miłe słowo napisać - z tym buziakiem to uważaj, bo wiesz różowego Romka przecież miałem

Ziko 5 :)

Edited by Matej

Widzieliście ceny na Muda na eglobalu po 1800 złociszy, a na MobiCity 330 funciaków. Co one tak tanieją?

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Ale jeśli dobrze rozumiem GWG-1000 za jakiś czas będzie znów w nowej kolorystyce lub jakaś limitowana ? W sensie taka polityka Casio chyba jest z tego co zauważyłem :) 

Wybaczccie ja nowy jestem :) Narazie leci do mnie limitka Rangemana, ale myślałem nad GWG-1000 tylko cholera najbardziej mi się podoba desert. NIestety różnica pomiędzy 1700, a 3000 jest spora jak za inne kolory tylko. 

Widzieliście ceny na Muda na eglobalu po 1800 złociszy, a na MobiCity 330 funciaków. Co one tak tanieją?

Dlaczego tanieją? Zawsze można było GWG kupić w okolicy 1600 - 2000 tylko pokombinować trzeba było, a nie iść na łatwiznę i przepłacać w TT ;)

:)

Pięknie, czarny za 1700pln, ja niemal 2 lata temu dałem 2400pln.

Wiele się musi zmienić, aby wszystko zostało po staremu.