Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ziko739

GWG 1000 MUDMASTER

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie a oprócz eglobal jest jeszcze gdzieś dobra cena?

Na eglobal jest najtaniej

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a oprócz eglobal jest jeszcze gdzieś dobra cena?

Nie bądź Janusz, bierz póki jeszcze są w tak dobrej cenie.

Nikt Ci raczej nie sprzeda znacząco taniej niż na eglobal bo po co??? ... jak na all. czy oeliksie pogoni w zbliżonej cenie?

Zakup na EG jest dla dużej ilości osób jeszcze egzotyczny i powiedzmy ryzykowny  ;)

Tutaj podjedzie pod dom, obejrzy, sprawdzi że działa i kupi ... ewentualnie kupi z foruma bo nikt lipy i goofna nie sprzeda bo się sam wyeliminuje z tego forumowego światu  ^_^

Nie rozumiem takiego podejścia ... bo gdzieś jest za tyle to ja kupię taniej i tyle nie dam bo tam se mogę kupić nówkę ... to mówię kup  :P

Zakup taki jest mimo wszystko ryzykowny a może raczej bardziej złożony, długi w realizacji i do końca niepewny bo już kilka osób przez to przechodziło.

Pewnie że jak dostaniesz zonka, uszkodzonego, używanego z zwrotu lub inne goofno to zapewne po usilnych reklamacjach i tygodniach oczekiwań odzyskasz kasę lub inny nowy zegarek ale wqrwienie zryje Ci banie na długo  :lol:

Ja jestem zdania że jak Ktoś sprzedaję zegarek z takiego np. EG (oczywiście w stanie min. 9/10) to powinien na nim ani zł. nie stracić lub nawet zarobić za wywalony swój czas i adrenalinę  :D

Po 5 latach już trochę tu Kolegów znam na tym forum i zrobiłem wiele dealów więc wiem to i owo a np. to że wielu Kolegów woli odkupić zegarek od udzielającego się forumowicza bo nic nie ryzykuje  :)

Rozmawiam z Kolegą z kmziz i On mówi ... "Tomek, po co ja mam szukać zegarka po Azji i innych kontynentach czy nawet w EU bez cła i tej całej żmudnej procedury jak kupię od Forumiaka i nic nie ryzykuję bo z reguły to adhd-owcy i zegarki jak nówki beż śladów używania a mogę dopytać o wszystko ... nie czy działa i czy jest cały bo to kuwa oczywiste  :D ... ale czy centruje wszystko ... czy podświetlenie równo świeci ... czy trafia w indeksy ... czy nie ma żadnego paproszka pod szkłem i.t.p ...., nic nie ryzykuję a jeszcze urwię bo przecież macany  :D ..."

Kuwa zapytaj w tych sklepach o to wszystko to Cię wyśmieją, jak Ktoś nie siedzi w temacie to jak Ci sprawdzi? ... dla niego to łocz działa i nie widzi że nic tam nie centruje i że podświetlenie ma ujowe czy kontrast z czapy a nawet jeśli tak jest to nie podlega gwarancji i baw się w odsyłanie i.t.d. ...

Jednym słowem kupujcie, sprowadzajcie, ryzykujcie a jak wszystko będzie grać i się uda to sprzedawajcie po bazarkach za pół ceny  ;)

.

.

.

.

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam z góry ale nie miałem takiego zamiaru ... napisałem to w formie żartobliwej ... mam nadzieję  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie z eglobal różne są akcje, a to że jakiś po zwrocie, a to że jakiś ma krzywe wskazówki... dlatego strach jest

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi o to, że nie ma strachu.

Przypadki o których mowa wyżej są Bardzo rzadkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skąd byś nie kupił to może być coś nie tak. Mój np. był 4 razy w serwisie, 3 na parowanie a 4 raz, bo zostawili " bałagan" pod szkiełkiem za trzecim razem. Możesz mieć pecha jak ja albo trafić ideał jak większość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1A3 z paskiem i bezelem od Maharishi. Uważam, że to zestawienie prezentuje się całkiem fajnie. Co sądzicie?

Tomek bardzo fajnie wyszedł, chyba najlepiej z 3 wersji, tzn. z z ori zielonym oraz żółtym.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1A3 z paskiem i bezelem od Maharishi. Uważam, że to zestawienie prezentuje się całkiem fajnie. Co sądzicie?

Pasek zamawialeś w zibi ? Jak tak to jaki koszt?

Edytowane przez murcins

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@S.Adi. @artsky @Parówkowy skrytożerca @tommly Dzięki, Panowie. :)

@murcins Tak, Zibi - zamawiany w lipcu, uczą skubańcy człowieka cierpliwości... Pasek bodajże 295zł, bezel 35zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do 1A3 pasują poza oryginalnym zielonym jeszcze 3 paski (czarny i żółty... no i jak się okazuje Maharishi) jak nie do każdego innego. Fotogeniczny skubaniec i lubi przebieranki ;)

IMO najlepsza opcja z gamy no i najczytelniejsza tarcza. Teraz trochę popływałem, to powiem Wam, że z żółtym paskiem to jest killer! :) Ale widoczność tarczy w warunkach wodnych to jest BAJKA. Ten zegarek jest wodzie tak na swoim miejscu aż mi się nie chce wierzyć... lepszy od każdego z moich nurasów, choć sam przecież nie nuras.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a ten negatyw w każdym kolorze jest taki sam czy jeden jest czytelniejszy a drugi mniej ?

GW-9400-1ER > GWN-1000B-1BER > GX-56-1BJF > GWG-1000-1A3ER > GXW-56KG-3JF CUSTOM > GW-9400-1BER > GXW-56-1BJF > GWG-1000-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie a ten negatyw w każdym kolorze jest taki sam czy jeden jest czytelniejszy a drugi mniej ?

Są delikatne różnice w odcieniach.

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A który najczytelniejszy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-69097-0-11382400-1539018589_thumb.jpg pasek Maharishi modny ostatnio  :D , mam i ja

dzięki Tom

Edytowane przez Kiniusz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A który najczytelniejszy ?

Wydaje mi się, że w wersji z zielonym paskiem, kolor cyferek jest jakby najczystszy (bezbarwny?). Natomiast w wersji z czarnym paskiem są one już delikatnie kremowe?

Najlepiej widać to po tych najmniejszych napisach DST i SIG na wyświetlaczu. W jednym widać wszystkie pixele bezbłędnie, w a drugim trzeba się wpatrywać pod odpowiednim kątem, żeby zobaczyć, czy wszystkie świecą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie tak dawno byly po 1670zl. Kupujecie hurtowo to i drozeja  :lol:

Edytowane przez adamku111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To i ja się pochwalę moim nowym super zegarem

MUDMASTER GWG-1000-1A1ER  :D

post-106810-0-83527600-1539265061_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze nie tak dawno byly po 1670zl. Kupujecie hurtowo to i drozeja  :lol:

No jakby były teraz po tyle to biorę jak komornik meblościankę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mają po chorych cenach używki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widac dobry zegar :) To zostaje EG, taniej chyba nie znajdziesz, nawet MD mial drozej.

Edytowane przez adamku111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może się doczekam lepszej ceny... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi