tommly 13557 #1151 Napisano 21 Sierpnia 2020 Wietrzymy się I zwiedzamy okolicę - Ślęża. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1152 Napisano 22 Sierpnia 2020 Dziś pogoda barowa, więc kisimy się w domku i na tarasie. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1153 Napisano 24 Sierpnia 2020 Wrocław - taka większa wieś nad Odrą, leżąca pomiędzy Opolem i Legnicą 😜🤣 Miasto STU MOSTÓW - WENECJA PÓŁNOCY 1. Ostrów Tumski - w tle widoczne wieże Katedry im. Św. Jana Chciciela oraz Most Tumski (kładka zakochanych - do niedawna był obwieszony kłódkami zakochanych, jednak po remoncie, jest zakaz ich wieszania na moście, stąd pobliskie barierki się nimi zapełniają) 2. Bulwar Dunikowskiego i znowu w tle wieże Katedry 3. Most Grunwaldzki i wrocławski Manhattan vel sedesowce 😉 4. W końcu kalkulator wylądował na ręce - Iglica i Hala Stulecia w tle 5. Wrocławska Fontanna Multimedialna oraz Hala Stulecia 6. No przecież mówiłem, że Wrocław to wieś 😆😍 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #1154 Napisano 24 Sierpnia 2020 Świetny opis i fotki😃 Ps. Co to są "sedesowce"? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nocny duch 5411 #1155 Napisano 24 Sierpnia 2020 To nie kredka i ołówek? Czy to nie ta lokalizacja? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1156 Napisano 24 Sierpnia 2020 1 godzinę temu, Carrot napisał: Świetny opis i fotki😃 Ps. Co to są "sedesowce"? Dziękuję Marchewko. Wieżowce z osłonami okien w specyficznym kształcie deski sedesowej 1 godzinę temu, Nocny duch napisał: To nie kredka i ołówek? Czy to nie ta lokalizacja? Akademiki są w programie miedzy Mostem Grunwaldzkim a Iglicą i Halą, a ja turlałem się nad Odrą Tzn. są w głębi za sedesowcami, potem pl. Grunwaldzki i dopiero Kredka i Ołówek. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 21498 #1157 Napisano 24 Sierpnia 2020 Tomasz czy ja dobrze widzę Brooks'a na fot.5 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10663 #1158 Napisano 24 Sierpnia 2020 Tomasz czy ja dobrze widzę Brooks'a na fot.5 ?Tak sądzę, wg mnie to Brooks, ale niech Tomasz potwierdzi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1159 Napisano 24 Sierpnia 2020 Wprawne oczy mają koledzy, nic się nie ukryje Czekam na kontakt od Maćka @clusca, bo chciałem nadać zegarek pod koniec tygodnia. 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carrot 2432 #1160 Napisano 24 Sierpnia 2020 15 minut temu, tommly napisał: Wieżowce z osłonami okien w specyficznym kształcie deski sedesowej Już sobie przypominam, że miałam okazję je zobaczyć. Zaiste ciekawostka architektoniczna 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 21498 #1161 Napisano 24 Sierpnia 2020 Oko wypatrzyło a doopa od razu się ucieszyła 😄 ( nie wie co to wygoda ten co Brooks'a nie próbował ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10663 #1162 Napisano 24 Sierpnia 2020 Oko wypatrzyło a doopa od razu się ucieszyła ( nie wie co to wygoda ten co Brooks'a nie próbował ).A najlepiej takiego, co to już ze 20 lat jeździ i jest już ułożony. Bo takiego nowego, zanim się ułoży, to można i parę lat przecierpieć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1163 Napisano 25 Sierpnia 2020 I znowu Odra 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3935 #1164 Napisano 26 Sierpnia 2020 I znowu Odra Moje okolice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1165 Napisano 26 Sierpnia 2020 Moje kiedyś też, choć nadal nie mam daleko 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7361 #1166 Napisano 26 Sierpnia 2020 14 godzin temu, tommly napisał: I znowu Odra Fajną macie z kalkulatorem pogodę. Jak do mnie dojdzie to będzie zima pewnie. Może będzie śnieg... 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1167 Napisano 26 Sierpnia 2020 Fajną macie z kalkulatorem pogodę. Jak do mnie dojdzie to będzie zima pewnie. Może będzie śnieg... Rafał no i wykrakałeś, bo właśnie się skiepściła.Dobrze, że zdążyłem przed burzą Fota z cyklu: ROBOTA SAMA SIĘ NIE ZROBI, życie to nie tylko przyjemności 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alleck 3935 #1168 Napisano 26 Sierpnia 2020 Moje kiedyś też, choć nadal nie mam daleko Wrocław to taka większa wioska. Wszyscy mają wszędzie blisko tylko lepiej autem nie jechać bo mimo, że blisko to czasowo długo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7361 #1169 Napisano 26 Sierpnia 2020 Godzinę temu, tommly napisał: Fota z cyklu: ROBOTA SAMA SIĘ NIE ZROBI, życie to nie tylko przyjemności Że niby jazda Hondą nie jest przyjemna? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1170 Napisano 26 Sierpnia 2020 23 minuty temu, Sol napisał: Że niby jazda Hondą nie jest przyjemna? Jest, o ile nie muszę jeździć po wyrytych przez dziki dziurach 😁 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #1171 Napisano 26 Sierpnia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 13557 #1172 Napisano 27 Sierpnia 2020 Myślałem, że kalkulator odbędzie jeszcze jakąś podróż po Dolnym Śląsku, niestety obowiązki nie pozwalają, jutro więc wyruszy w dalszą drogę do kolegi @clusca 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8075 #1173 Napisano 27 Sierpnia 2020 Hurra prawie zaraz ja, prawie zaraz ja - Szyszkops - nie SzyszkoPIS 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #1174 Napisano 3 Września 2020 Liczyłem, że naszemu podróżnikowi uda się spędzić ze mną urlop. Niestety nie zdążył. Ale... niespodzianka - spotkanie na szczycie! W tym samym czasie zawitały do mnie oba obieżyświaty: czarny jak smoła El Calculador oraz przyodziany w czerwoną zbroję Roman Pierwszy Piękny z sąsiedniego tematu krajoznawczego Na razie tylko jedno zdjęcie. Jak pogoda się poprawi, nastanie lepsze światło oraz czasu będzie nieco więcej, czyli zapewne w weekend, zorganizuję im nieco więcej atrakcji oraz sesję zdjęciową 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4905 #1175 Napisano 15 Września 2020 OMG, przepraszam najmocniej, nie wiedziałem, że aż tyle czasu El Calculador już u mnie gości - wpadłem w wir pracy... Jutro nie dam rady, ale pojutrze wyślę paczuszkę do następnej osoby. @lemonln, poproszę o dane do wysyłki na PW, najlepiej paczkomat inPost. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach