piowa 265 #126 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Mrovka, miałem dokładnie odwrotne odczucia. DW-5000SL i DW-5600C jakoś mi nie leżały właśnie pod względem wyważenia. pozdrawiam, Piowa Edytowane 24 Września 2015 przez piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #127 Napisano 24 Września 2015 mrovka jak masz stalowa kopertę i gumowy pasek to nie ma żadnej równowagi pomiędzy koperta a paskiem, nawet ta branzoleta dużo by nie dała przypuszczam.. Taka stalowa koperta na gumowym pasku lubi sobie ostro polatać po nadgarstku.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #128 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) sorry panowie,musialem was zle zrozumiec bo na to wychodzi ze mowimy o innych rzeczach,bo ja wlasnie pisalem o tym 'lataniu' hehedobrze wiedziec...tzn ze i moze byc odwrotnieto w takim razie moj post sie nie liczy Edytowane 24 Września 2015 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #129 Napisano 24 Września 2015 Podpisuję sie ....jak miałem giezy... a lubię zegarek luźno na nadgarstku to z powodu metalu latały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23200 #130 Napisano 24 Września 2015 ...to w takim razie moj post sie nie liczy To do kosza z nim 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #131 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Potwierdzam Stalowa koperta w G zachowuje się jak w normalnym zegarku ze stalową kopertą. Plastikowe koperty są lekkie i raczej nie przemieszczają się na nadgarstku. Tapnięte z fona. Edytowane 24 Września 2015 przez Diego04 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #132 Napisano 24 Września 2015 wczesniej totalnie was nie zrozumialem,bo ja wlasnie pisalem o tym lataniu...dobra dalem,sami wiecie co-musze ja kiedys zakosztowac bo jezeli ona robi takie dobrosci - to dodana na stal powinna byc tym bardziej ok ps.powaznie wam to 'latanie' przeszkadza?? cholerka ja wlasnie to uwielbiam hehe boje sie tylko ze zmasakruje ta bransoletka dekiel - wyjdzie jeszcze tak ze zamiast przejmowac sie nim w pracy,zaczne sie przejmowac tym,jak bedzie odkladany hehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #133 Napisano 24 Września 2015 wczesniej totalnie was nie zrozumialem,bo ja wlasnie pisalem o tym lataniu...dobra dalem,sami wiecie co-musze ja kiedys zakosztowac bo jezeli ona robi takie dobrosci - to dodana na stal powinna byc tym bardziej ok ps.powaznie wam to 'latanie' przeszkadza?? cholerka ja wlasnie to uwielbiam hehe boje sie tylko ze zmasakruje ta bransoletka dekiel - wyjdzie jeszcze tak ze zamiast przejmowac sie nim w pracy,zaczne sie przejmowac tym,jak bedzie odkladany heheJa to uwielbiam jak zegarek ma bransoletę na pasku średnio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #134 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Ja to uwielbiam jak zegarek ma bransoletę na pasku średnioTeż tak mam. Pasek to tak na sportowo bardziej, bo wygodniej/lżej. Edytowane 24 Września 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #135 Napisano 24 Września 2015 Mnie nie przeszkadza ale wiadomo jest różnica jak się nosi plastikowe koperty a potem założy stalową. Ja dziś przywdziałem Gieza dawno nie zakładanego i od razu przeszła mi myśl o pozbyciu się go Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #136 Napisano 24 Września 2015 Zostaw go sobie bo jak sprzedaż to możesz żałować a upolować teraz 1150 wcale nie jest łatwo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #137 Napisano 24 Września 2015 Graniczy z cudem ....wiem bo jakiś czas temu siedziałem w rynku Giezow szybciej można kupić GS 1200 1300 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #138 Napisano 24 Września 2015 Tu są cały czas dostępne ale cena gruba. Chyba że ich dostępność wynika z braku nabywców.http://www.watchshop.com/mens-casio-g-shock-giez-alarm-chronograph-solar-powered-watch-gs-1150-1aer-p99937046.html Tapnięte z fona. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #139 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Cena przesadzona i to sporo za tyle a raczej sporo mniej bez łaski 1400 można mieć Edytowane 24 Września 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #140 Napisano 24 Września 2015 (edytowane) Wracając do tematu kwadraciaków to moja zdolna żona też czasem coś pstryknie. GLS-5600L Edytowane 24 Września 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #141 Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Ruszę temat Edytowane 26 Września 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 85351 #142 Napisano 26 Września 2015 A ja dzisiaj noszę DW na zmianę z synem 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #143 Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Ten DW ma coś w sobie...a ten mało kontrastowy wyświetlacz uważam za zaletę Edytowane 26 Września 2015 przez murcins 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
starzec 53 #144 Napisano 26 Września 2015 tez nosze dw, bo najmniejszy ib. praktyczny na reku, a nosze go na zmiane z 'dworcowym' lorusem, jest jeszcze mniejszy, 39mm i extremalnie lekki, z tym ze dosyc ascetycznie wyglada, za to dokladnoscia bije wszystkie moje casio, no poza WV59E z radiem..mam teraz faze na ultralekkie modele, i okresowa niechec do plastiku. wachalem sie czy nie zalozyc dzisiaj citka ecodriv'a ale przegral z powodu nadwagi i grubosci..hi..hiu mnie to normalne, raz odchyl w jedna ,a raz odchyl w druga strone..hi..hi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #145 Napisano 26 Września 2015 (edytowane) Ten DW ma coś w sobie...a ten mało kontrastowy wyświetlacz uważam za zaletę to jestesmy razem po tej stronie barykady..tez lubie jego wlasciwosci:) ostatni tak sie bawilem I zakladalem sobie raz GW5000 a raz DW5000SL I za kazdym razem jak patrzylem na wersje DW to mialem wrazenie ze cofam sie w czasie o 20 lat Edytowane 26 Września 2015 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35546 #146 Napisano 26 Września 2015 to jestesmy razem po tej stronie barykady..tez lubie jego wlasciwosci:) ostatni tak sie bawilem I zakladalem sobie raz GW5000 a raz DW5000SL I za kazdym razem jak patrzylem na wersje DW to mialem wrazenie ze cofam sie w czasie o 20 lat Zazdroszczę tych screwbacków właśnie o to cofanie o 20 lat to tyłu chodzi...najprostszy G...bez TS MB i ten wyświetlacz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #147 Napisano 26 Września 2015 Z dzisiejszej sesji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 655 #148 Napisano 26 Września 2015 U mnie drobne kosmetyczne zmiany, czy na plus czas pokaże.. Tym czasem mam dla was kilka szybkich ujęć z ogródka i lecę dalej focić całą gromadkę w domowym zaciszu przy lampce Wldzior graty za foty! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #149 Napisano 26 Września 2015 Ajj no robicie smaka na tę bransoletę.. a my z Kubą czekamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #150 Napisano 26 Września 2015 GitBit, patrz na to Ryzykowałem życie dla tego ujęcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach