Gość fidelio #5001 Napisano 9 Września 2018 Fakt, w moim przypadku to rzeczywiście raczej niezwykłe ;-) A co do filmu, pełna zgoda :-) Książki nie znam ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5002 Napisano 9 Września 2018 a swoja droga to swietny film i ksiazka A. BurgessaO tak... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #5003 Napisano 10 Września 2018 (edytowane) W końcu jest, jeszcze pachnie kwitnącymi wiśniami Edytowane 10 Września 2018 przez pepepatryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5004 Napisano 10 Września 2018 (edytowane) W końcu jest, jeszcze pachnie kwitnącymi wiśniami Wisniami? We wrzesniu?? Zadowolony Pan? Edytowane 10 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #5005 Napisano 10 Września 2018 Nawet się nie spodziewałem takiego efektu Jak dla mnie idealny G. Uwielbiam stara stylistykę G-Shocków, a ten model bardzo nawiązuje do pierwowzoru 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5006 Napisano 10 Września 2018 W końcu jest, jeszcze pachnie kwitnącymi wiśniami Bardzo dobra decyzja moim zdaniem Gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 11982 #5007 Napisano 10 Września 2018 Bardzo dobra decyzja moim zdaniem Gratuluję Dzięki wielkie, przyczyniłeś się do wyboru, nie da się ukryć Chociaż wciąż 5035 za mną chodzi. Muszę po sklepach go poszukać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5008 Napisano 10 Września 2018 Dzięki wielkie, przyczyniłeś się do wyboru, nie da się ukryć Chociaż wciąż 5035 za mną chodzi. Muszę po sklepach go poszukać To też dobry wybór ale jako kolekcjonerski zegarek do założenia okazjonalnego - GW-5000 to świetny codzienny sokor, może nie jestem rekordzistą jeśli chodzi o ilość zegarków jakie przeszły przez moje pudelka, ale "kilka" ich było, ta "kostka" sprawdza się, moim zdaniem, najlepiej jako EDC. Jasne że są większe, bardziej błyszczące, czy kolorowe - ale jakoś żaden nie przypadł mi do gustu tak jak ten... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5009 Napisano 11 Września 2018 Gdy zegarek ma multibanda, co daje bluetooth? Pytam pod kątem tego srebrnego "terminatora". Jaki to model i na jakim module? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5010 Napisano 11 Września 2018 Multiband musi "mieć warunki" do synchronizacji.BT łapie zawsze po połączeniu. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5011 Napisano 11 Września 2018 .BT łapie zawsze po połączeniu. O ile ma się z czym połączyć i o ile sparowane urządzenie pokazuje właściwy czas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #5012 Napisano 11 Września 2018 Urządzenie z dostępem do internetu (czyt. smartfon) ma zawsze dobry czas Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #5013 Napisano 11 Września 2018 (edytowane) O ile ma się z czym połączyć i o ile sparowane urządzenie pokazuje właściwy czas Parowane urządzenie nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o poprawność wskazania czasu bo jest w tym wypadku tylko łącznikiem z aplikacją G-Shock w której dane czasu są pobierane z zegara atomowego Edytowane 11 Września 2018 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5014 Napisano 11 Września 2018 Urządzenie z dostępem do internetu (czyt. smartfon) ma zawsze dobry czas Ale żarty się Ciebie trzymają Parowane urządzenie nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o poprawność wskazania czasu bo jest w tym wypadku tylko łącznikiem z aplikacją G-Shock w której dane czasu są pobierane z zegara atomowego No to mów mi tak - czyli nie ma sensu parować z urządzeniem które nie ma dostępu do internetu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5015 Napisano 11 Września 2018 czyli nie ma sensu parować z urządzeniem które nie ma dostępu do internetu...ponoć niektóre opcje obsługi urządzenia dostępne są tylko z poziomu apki (wskaźnik naładowania baterii),co zasługuje na przyganę, jak i w ogóle samo wsadzenie Bluetootha w tym modelu, zdeko sztuczne,nie powiązane z funkcjalnościami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #5016 Napisano 11 Września 2018 ponoć niektóre opcje obsługi urządzenia dostępne są tylko z poziomu apki (wskaźnik naładowania baterii),...Że co?Wskaźnik naładowania baterii masz też przecież dostępny z poziomu zegarka, tylko z apki masz bardziej szczegółowy, więcej poziomów ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5017 Napisano 11 Września 2018 (edytowane) Czyli tak jak napisałem - opcja "bardziej szczegółowy wskaźnik poziomu naładowania baterii, więcej poziomów" dostępna jest tylko z apki. Z ostatniego filmiku kol. Mateja wynikało do tego, że wskaźnik naładowania baterii jest dostępny tylko przez apkę. Zegara już nie mam i nie wiem, nie będę polemizował, zakładałem że taki uznany na forum autorytet wie co mówi. Edytowane 11 Września 2018 przez Barry Bede 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5018 Napisano 11 Września 2018 Że co?Wskaźnik naładowania baterii masz też przecież dostępny z poziomu zegarka, tylko z apki masz bardziej szczegółowy, więcej poziomów ;-)Dobra - Tomek tłumacz tu jak prostemu chłopu co daje BT? Jaki jest sens parowania zegarka ze zwykłym telefonem który ma odcięty, albo tylko sporadycznie włączony dostęp do netu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23157 #5019 Napisano 11 Września 2018 Piotrek, jak Ktoś ma duże łapki a przyciski małe to łatwiej ustawiać zegarek Tutaj może rzeczywiście nie ma problemu ale w wskazówkowym modelu BT bardzo ułatwia poruszanie się po ustawieniach i z marszu łatwo np. wywołać korygacje wsk. bez znajomości procedury\instrukcji.No ale jak już używasz apki to do dochodzą dodatkowe dane z użytkowania zegarka jak historia udanych synchro czy skala graficzna ładowań baterii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5020 Napisano 11 Września 2018 Piotrek, jak Ktoś ma duże łapki a przyciski małe to łatwiej ustawiać zegarek Tutaj może rzeczywiście nie ma problemu ale w wskazówkowym modelu BT bardzo ułatwia poruszanie się po ustawieniach i z marszu łatwo np. wywołać korygacje wsk. bez znajomości procedury\instrukcji.No ale jak już używasz apki to do dochodzą dodatkowe dane z użytkowania zegarka jak historia udanych synchro czy skala graficzna ładowań baterii.Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5021 Napisano 11 Września 2018 To co z tym wskaźnikiem poziomu naładowania baterii - jest dostępny z zegarka? Bo wygląda, że faktycznie nie.Tylko rezerwa się zapali, gdy spadnie do "LOW", a to trochę co innego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5022 Napisano 12 Września 2018 Piotrek, jak Ktoś ma duże łapki a przyciski małe to łatwiej ustawiać zegarek Tutaj może rzeczywiście nie ma problemu ale w wskazówkowym modelu BT bardzo ułatwia poruszanie się po ustawieniach i z marszu łatwo np. wywołać korygacje wsk. bez znajomości procedury\instrukcji.No ale jak już używasz apki to do dochodzą dodatkowe dane z użytkowania zegarka jak historia udanych synchro czy skala graficzna ładowań baterii.Tak więc Bluetooth jest raczej na siłę w sytuacji, gdy mamy multibanda. Jedno synchro na dobę, w zupełności wystarczy. Widzę sens w opcjach POWIADAMIANIA o tym, co dzieje się w fonie. Czy faktycznie na LCD zegarka są infos o polaczeniach czy sms? Jak to w praktyce wygląda? Fotki mile widziane. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #5023 Napisano 12 Września 2018 Że co?Wskaźnik naładowania baterii masz też przecież dostępny z poziomu zegarka, tylko z apki masz bardziej szczegółowy, więcej poziomów ;-)To co z tym wskaźnikiem poziomu naładowania baterii - jest dostępny z zegarka? Bo wygląda, że faktycznie nie.Tylko rezerwa się zapali, gdy spadnie do "LOW", a to trochę co innego.Wskaźnik naładowania baterii jest dostępny tylko z poziomu aplikacji. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5713 #5024 Napisano 12 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5025 Napisano 12 Września 2018 Daito, fajny ten kolczasty "DW-5600" Gratulacje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach