Daito 5725 #7901 Napisano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Ten akurat nie ma być superczytelny i kapiący testosteronem. No mnie on też na damski wygląda... Szanownej nawet nie pokazuję bo będzie "cza" jej kupić... a i tak na chwilę obecną ma więcej zegarków niż ja... do czego to doszło Edytowane 26 Grudnia 2019 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #7902 Napisano 26 Grudnia 2019 Generalnie papuzie kolory, wyglądają na damskie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18698 #7903 Napisano 26 Grudnia 2019 Czarno-czerwono-biały czyli babsko-papuzie kolory Internet to potęga buehehehe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5725 #7904 Napisano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Czarno-czerwono-biały czyli babsko-papuzie kolory Internet to potęga bueheheheCzarno-czerwono-biały to zwykłe kolory, ale jak się je połączy w zegarku to się może zrobić damski zegarek Krygo - jak powszechnie wiadomo facet zasadniczo uznaje trzy kolory, g-shock w każdym z nich wygląda świetnie pod warunkiem że to kolor czarny Ale skoro Tobie się podoba taka "damka" to w zasadzie nie masz się czym przejmować... u mnie na łapie takie połączenie kolorystyczne wyglądałoby co najmniej jakbym dziecku zegarek zabrał - ale to spora wina mojej aparycji, a zegarek powinien do niej pasować wiec jak dla mnie odpada Edytowane 26 Grudnia 2019 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18698 #7905 Napisano 26 Grudnia 2019 (edytowane) Nie mam zamiaru się przejmować i mojego zdania w tej materii nic nie zmieni, ale przyznam, że jestem mocno zdziwiony. Ok, nie ma co dalej nad tym dywagować. Edytowane 26 Grudnia 2019 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7906 Napisano 26 Grudnia 2019 Podoba mi się 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #7907 Napisano 26 Grudnia 2019 Jemu też, tak bardzo, że na pewno nie sprzeda - hahaha 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7908 Napisano 26 Grudnia 2019 Czemu zniechęcacie innych do forum poprzez takie komentarze Trochę to zadziwiające, nieżyczliwe, małostkowe i dalekie od dobrych mnier. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #7909 Napisano 26 Grudnia 2019 Nie kumasz, żartobliwej przekory tej pasji. Na tym forum znacząca część NIESPRZEDAWALNYCH zegarków w pierwszych dniach po zakupie jest tak SUPER, że po max 2 tyg ląduje na bazarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7910 Napisano 26 Grudnia 2019 No moze za mało tu bywam pozdro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18698 #7911 Napisano 26 Grudnia 2019 Jemu też, tak bardzo, że na pewno nie sprzeda - hahaha No na forum byłoby ciężko. Kobiet mało, a arbitrów elegancji i samców alfa od groma Czemu zniechęcacie innych do forum poprzez takie komentarze Trochę to zadziwiające, nieżyczliwe, małostkowe i dalekie od dobrych mnier. Burns już tak ma. Takie gadanie to jego prawdziwa natura. Nie ma co walczyć. Jak z tłuszczakiem- krzywdy Ci nie zrobi, trochę ponosisz i przywykniesz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #7912 Napisano 26 Grudnia 2019 No na forum byłoby ciężko. Kobiet mało, a arbitrów elegancji i samców alfa od groma Burns już tak ma. Takie gadanie to jego prawdziwa natura. Nie ma co walczyć. Jak z tłuszczakiem- krzywdy Ci nie zrobi, trochę ponosisz i przywykniesz Ty, pan doktor, kolonoskopię też chcesz mi zrobić? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18698 #7913 Napisano 26 Grudnia 2019 "Nie rób drugiemu co tobie niemiłe" i takie tam, ale jak masz czwóreczkę z przodu to poważnie rozważ. Wstyd zabija. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7914 Napisano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Kurde znalazłem dziś inny Gorillaz i widzę, że tych wersji trochę już było zielony, ten poniżej i nie tylko z kostek Edytowane 27 Grudnia 2019 przez gduo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1714 #7915 Napisano 27 Grudnia 2019 (edytowane) Mój trzylatek jest zachwycony , do zdjęcia pożyczył na chwile Już zapomniałem jakie te kostki są fajne Edytowane 27 Grudnia 2019 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7916 Napisano 27 Grudnia 2019 Mnie niebawem (ale bodajże już w 2020) nawiedzi nowy model glx także podzielę się nim z Wami 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #7917 Napisano 30 Grudnia 2019 GMW G-1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jagr 174 #7918 Napisano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Witam PanowieCoś mnie kwadratomania ostatnio znowu nawiedza...Zanabyłem już GW-B5600BC-1ER no i muszę powiedzieć że, pomijając całą (świetną) resztę, to bransoleta naprawdę daje radę. Teraz z kolei wzięło mnie na jakiegoś negatywa. W związku z tym moje pytanie: czy ktoś z Was może powiedzieć który z dwóch poniższych będzie czytelniejszy? Gdzieś czytałem (chyba tu na forum) że modele z tough solarem mają jakąś dodatkową warstwę na wyświetlaczu (szkiełku?) w związku z czym czytelność negatywów w takich modelach jest gorsza niż w modelach bez TS. Do tej pory nie miałem żadnego negatywa z TS, więc ciężko mi osobiście stwierdzić coś na ten temat, ale na przykład taki G-7710 dawał radę i z tego co pamiętam czytelnością niewiele ustępował pozytywom. Będę wdzięczny za jakiekolwiek sugestie, dodam że w tym przypadku czytelność wyświetlacza jest dla mnie priorytetem, obydwa kwadraty mi się podobają a na reszcie ficzerów zależy mi mniej. /foty oczywiście z neta/ Edytowane 30 Grudnia 2019 przez jagr 0 "I own the watch, the watch does not own me" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #7919 Napisano 31 Grudnia 2019 Na czasie ostatnio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #7920 Napisano 31 Grudnia 2019 Wyjdź i nie wracaj już nigdy więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #7921 Napisano 1 Stycznia 2020 1111111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #7922 Napisano 1 Stycznia 2020 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gduo 1 #7923 Napisano 1 Stycznia 2020 Może zacznijmy dobrą praktykę podpisywania modeli wrzucanych zdjęć zegarków, bo ja już nie ogar tego spectrum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 67451 #7924 Napisano 1 Stycznia 2020 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18698 #7925 Napisano 1 Stycznia 2020 (edytowane) Na czasie ostatnio "Ja nie widzę żadnych minusów, oprócz tego, że ten zegarek jest naprawdę bardzo, bardzo fajny". Takie zdanie można usłyszeć mniej więcej w połowie długości i to pokazuje ile warte są filmiki tego jegomościa. O reszcie już nie wspominam. Drugi jaki odpaliłem i ostatni. Edytowane 1 Stycznia 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach