murcins 35472 #8001 Napisano 12 Stycznia 2020 Wieczorkiem zajrze do instrukcji i zobacze jak to odparować w zegarku, fakt z poziomem baterii dali ciała:/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lucyfer 225 #8002 Napisano 12 Stycznia 2020 Tyle kasy każą sobie płacić za metalowce, a w kulki lecą.W tytanach też tak jest? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8003 Napisano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Wieczorkiem zajrze do instrukcji i zobacze jak to odparować w zegarku, fakt z poziomem baterii dali ciała:/ Przytrzymanie dłużej niż 3 sek. po piknięciu (odparowanie) resetuje wszystkie ustawienia w zegarku. Edytowane 12 Stycznia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #8004 Napisano 12 Stycznia 2020 Odbaprowuje się trzymając przycisk podświetlania w trybie mrugania sekund i żadne ustawienia nie są resetowane panie Tomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8005 Napisano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Panie Marcin, czytaj pan ze zrozumieniem!Jak przytrzymasz dłużej po odparowaniu to resetujesz ustawienia w zegarku panie Marcin Edytowane 12 Stycznia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #8006 Napisano 12 Stycznia 2020 Tak też powstało wiele nieplanowanych dzieci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #8007 Napisano 12 Stycznia 2020 https://youtu.be/FSjqtRLh-qc?t=1290 Przytrzymanie dłużej niż 3 sek. po piknięciu (odparowanie) resetuje wszystkie ustawienia w zegarku.Podziękował 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #8008 Napisano 12 Stycznia 2020 Dzięki, również skorzystałem. 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #8009 Napisano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Marcin, jak sparowałeś to musisz odparować (w zegarku, w tel. swoją drogą) bo tak to cały czas próbuje się łączyć z telefonem.Po nieudanej dobie połączenia przez BT w następnej nieudanej połączy się radiowo.Tylko pewnie długo śpisz i nie widzisz ikonki RCVD bo o 6:30 znów próbuje łączyć z BT i po nieudanej próbie znaczek RCVD znika To dziadostwo ja też wyłączam, tylko co jakiś czas znów paruje aby sprawdzić stan baterii a brak tej funkcji z poziomu zegarka to nieporozumienie.A tak to samo radyjko działa co noc i jest mniut a na blacie cały czas RCVD A gdy jest sparowany przez BT z apką (BT w telefonie oczywiście wyłączony) to można ręcznie wymusić synchronizację poprzez WC ? Edytowane 12 Stycznia 2020 przez Sesio 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8010 Napisano 12 Stycznia 2020 (edytowane) ... poprzez VC ?WC ?Można, to nie Ocek Edytowane 12 Stycznia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vrs 0 #8011 Napisano 12 Stycznia 2020 Jak już skasujecie parowanie BT z zegarka (na telefonie nie trzeba nic zmieniać, kasować itd) to można wymusić synchronizację radiową poprzez przytrzymanie prawego dolnego przycisku „set(+)”. Ktoś wcześniej pisał że w apce na telefonie nie da ustawić alarmów itd. Moim zdaniem nie jest to prawdą, u mnie w apce da się ustawić właściwie to samo co w zegarku. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23151 #8012 Napisano 12 Stycznia 2020 (edytowane) Jak już skasujecie parowanie BT z zegarka (na telefonie nie trzeba nic zmieniać, kasować itd) to można wymusić synchronizację radiową poprzez przytrzymanie prawego dolnego przycisku „set(+)”. Ktoś wcześniej pisał że w apce na telefonie nie da ustawić alarmów itd. Moim zdaniem nie jest to prawdą, u mnie w apce da się ustawić właściwie to samo co w zegarku.Wymusić synchronizację radiową można bez kasowania parowania.Dwa, jak skasujesz parowanie z zegarka to w apce też powinieneś bo następnym razem nie sparujesz zegarka z tym samym zapisem w telefonie.Potrzebne będzie nowe połączenie.Alarmy w zegarku da się oczywiście ustawić ale proszę napisz jak ustawiasz przypomnienia w zegarku bez apki? Edytowane 12 Stycznia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vrs 0 #8013 Napisano 12 Stycznia 2020 Wymusić synchronizację radiową można bez kasowania parowania.O, widzisz, nie wiedziałem. jak skasujesz parowanie z zegarka to w apce też powinieneś bo następnym razem nie sparujesz zegarka z tym samym zapisem w telefonie.Potrzebne będzie nowe połączenie. OK ale proszę napisz jak ustawiasz przypomnienia w zegarku bez apki?Haha, nie mam bladego pojęcia Nie korzystam z tej funkcji, nawet nie zauważyłem że jej nie ma z poziomu zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oisaC 3 #8014 Napisano 12 Stycznia 2020 Cześć wszystkim w Nowym Roku.Nie wiem, czy ktoś już pisał o tym, ale w kostkach z blutufem np. w GW-B5600 jaką posiadam istnieje możliwość sprawdzenia daty i godziny ostatniej synchronizacji drogą radiową.A mianowicie, należy wcisnąć jednocześnie przyciski: MODE LIGHT i RECEIVING. Na ekranie powinno się wyświetlić jedynie J40. Po wciśnięciu MODE pojawi się RX. Kolejne wciśnięcie MODE ukazuje nam już datę i godzinę OSTATNIEJ UDANEJ synchronizacji drogą radiową. Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #8015 Napisano 12 Stycznia 2020 Cześć wszystkim w Nowym Roku.Nie wiem, czy ktoś już pisał o tym, ale w kostkach z blutufem np. w GW-B5600 jaką posiadam istnieje możliwość sprawdzenia daty i godziny ostatniej synchronizacji drogą radiową.A mianowicie, należy wcisnąć jednocześnie przyciski: MODE LIGHT i RECEIVING. Na ekranie powinno się wyświetlić jedynie J40. Po wciśnięciu MODE pojawi się RX. Kolejne wciśnięcie MODE ukazuje nam już datę i godzinę OSTATNIEJ UDANEJ synchronizacji drogą radiową.Pozdrawiam20200112Dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #8016 Napisano 13 Stycznia 2020 No proszę. Zaraz się okaże, że i poziom baterii można sprawdzić, tylko też schowali :/ 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #8017 Napisano 13 Stycznia 2020 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sesio 114 #8018 Napisano 13 Stycznia 2020 (edytowane) No i wqrwiaj dalej ! Nerkę sprzedam a kupię ! Edytowane 13 Stycznia 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Casio - GW-9400, PRW-6600, GMW-B5000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4471 #8019 Napisano 13 Stycznia 2020 Marcin, ale że prosty czy krzywy. Wygrałeś czy przegrałeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #8020 Napisano 13 Stycznia 2020 (edytowane) No i wqrwiaj dalej ! Nerkę sprzedam a kupię ! To jak Marcin to i ja "zachęcę" kolegę do zakupu stalowego gmw. Edytowane 13 Stycznia 2020 przez p.r.p. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #8021 Napisano 13 Stycznia 2020 Też zachęcam ale szukaj egzemplarzy z prosto wyglądającą ramką a takich mało 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daroko 369 #8022 Napisano 13 Stycznia 2020 (edytowane) Wielką radość sprawia ta kostka:) Wysłane z mojego Redmi Note 8T przy użyciu Tapatalka Edytowane 13 Stycznia 2020 przez Daroko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRZYSIO 8772 #8023 Napisano 14 Stycznia 2020 Mnie by wielką radość sprawił tym razem czarny GMW, ale cena wciąż kosmiczna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #8024 Napisano 14 Stycznia 2020 . 0 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek K. 1338 #8025 Napisano 14 Stycznia 2020 Wielką radość sprawia ta kostka:) Mało czytelny ... niestety. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach