Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

On 7/1/2026 at 12:34 PM, mariusz9a said:

Szkoda😪

Natknąłem się na taką recenzję.

Prowadzący raczej ma mały obwód. Zwrócił uwagę, że nowy design jakby lepiej oplatał nadgarstek. Tym bardziej warto przymierzyć.

https://youtu.be/ZHwVwZjV5Ic?is=oCwMLFphf9HNcQlC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Minusem tego zegarka jest to że przez sposób mocowania pierwszych ogniw bransolety może on zdecydowanie gorzej leżeć/wyglądać na małych nadgarstkach - ale wyświetlacz "CZAD". Bezel jest nieco inaczej zrobiony niż w poprzednim GMW-B - więc nie będzie wymienny z tymi modelami, nie pamiętam jak w poprzedniku było z tymi pierwszymi ogniwami - ale wydaje mi się że był ten sam problem i też nie był przyjazny dla małych nadgarstków. 

Niemniej zegar świetny - nie jestem pewien czy wart swojej ceny, ale na pewno wart uwagi.

PXL-20260714-123129824.jpg

Edytowane przez Daito
literówka

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
19 godzin temu, Daito napisał(-a):

Minusem tego zegarka jest to że przez sposób mocowania pierwszych ogniw bransolety może on zdecydowanie gorzej leżeć/wyglądać na małych nadgarstkach - ale wyświetlacz "CZAD". Bezel jest nieco inaczej zrobiony niż w poprzednim GWM-B - więc nie będzie wymienny z tymi modelami, nie pamiętam jak w poprzedniku było z tymi pierwszymi ogniwami - ale wydaje mi się że był ten sam problem i też nie był przyjazny dla małych nadgarstków. 

Niemniej zegar świetny - nie jestem pewien czy wart swojej ceny, ale na pewno wart uwagi.

PXL-20260714-123129824.jpg

Właśnie te sterczące pierwsze ogniwa to jest deal breaker dla mnie. Gdyby nie to to trzymałbym czarnego20230501_140429.thumb.jpg.e437cdbb640c79141e73962f1bb79f3a.jpg

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PXL-20260718-081815349.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię za wygodę i a59ecfd7efeb150bc09b54766a151d49.jpg
bezobsługę f7dd395e0fe4f6a2f0ace4abe2510f8e.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, adiblue2 napisał(-a):

20260721_165816.jpg

Zarąbisty. Gdyby tylko poprawili te sztywne endlinki to bym szarpał.

quartz bandit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 hour ago, Funky_Koval said:

Zarąbisty. Gdyby tylko poprawili te sztywne endlinki to bym szarpał.

Potwierdzam. Dawno mnie żadne zegarki tak nie cieszyły jak metalowe kostki. GMW-B5000PS chyba zaskoczył najbardziej. Kiedy go pierwszy raz mierzyłem to szybko zdjąłem z nadgarstka z wrażeniem że jest cały w brokacie. Kwestia oświetlenia, ale też uprzedzenia. Musiałem dojrzeć do niego. Natomiast MRG-B5000B cieszy nawet bardziej niż BB54 czego się w ogóle nie spodziewałem. Jakość wykonania jest niesamowita. Powłoka przywodzi mi wspomnienia oksydy z karabinka Webley. Jest niesamowita. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi