Artur74 62554 #15276 Napisano 16 godzin temu 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Super_kulka 11 #15277 Napisano 9 godzin temu Hejka czy GW-BX5600 z wyświetlaczem MIP pojawi się w europejskiej dystrybucji czy nie ma co czekać i trzeba ciągnąć z Japonii? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku2 6 #15278 Napisano 6 godzin temu Aż zerknąłem bo kumpel ma Garmina z MIPsem i bardzo sobie chwali ale.... to już nie wygląda jak G-Shock dla mnie Garmin już się przerzucił na AMOLED ponoć niestety. 0 Zim, Poljot Signal, Tissot Seastar, Stowa Flieger, G-Shock, Seiko Orange Monster. Budziki Slava, zegary Majak i Mołnia, Poljot De Luxe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Super_kulka 11 #15279 Napisano 4 godziny temu No ja właśnie na niego zachorowałem bo ten wyświetlacz jest mega czytelny w każdych warunkach i cena też atrakcyjna jak na to że ten model ma wszystko co może mieć g-shock. Więc nie wiem czy czekać na Polską dystrybucję czy w ogóle się u nas pojawi czy kupować na chrono od pana Japończyka. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 6128 #15280 Napisano 4 godziny temu 22 minuty temu, Super_kulka napisał(-a): No ja właśnie na niego zachorowałem bo ten wyświetlacz jest mega czytelny w każdych warunkach i cena też atrakcyjna jak na to że ten model ma wszystko co może mieć g-shock. Więc nie wiem czy czekać na Polską dystrybucję czy w ogóle się u nas pojawi czy kupować na chrono od pana Japończyka. Przypomnisz co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Super_kulka 11 #15281 Napisano 3 godziny temu GW-BX5600-1JF 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach