Gość mrovka #2551 Napisano 25 Października 2016 myslalem w bedzie szybciej teraz macie czrno na bialym ze te wasze narzekania na ZIBI sa nieuzasadnione heheh 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #2552 Napisano 25 Października 2016 A cenowo jak ? bo w zibi chyba 30zł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #2553 Napisano 25 Października 2016 ojj,poruszyles drazliwy temat - 15 ojro za sztuke Z Zibi mam taki problem ze oni nie wysylaja za granice.Oferowali pomoc,ale zanzaczyli ze wysla tylko na adres w PL..wiec zostaly mi tylko internety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #2554 Napisano 25 Października 2016 A to rozumiem:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #2555 Napisano 25 Października 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2556 Napisano 25 Października 2016 Nie wiem czemu ale 55 wydają mi się bardziej oldschool'owe od 56ek. Tak czy owak maja coś w sobie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #2557 Napisano 25 Października 2016 Mi jakoś bardziej leży. Do 5600 3 razy się przymierzałem. Tego kupiłem jak tylko zobaczyłem Jakby jeszcze miał negatyw... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2558 Napisano 25 Października 2016 Całkiem lubię 55. Miałem zółtego TS, dałem synowi i sobie przebrał na szaro. i jeszcze porównanie wielkości pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #2559 Napisano 25 Października 2016 Zacna piramidka Myślałem że king jest większy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2560 Napisano 25 Października 2016 Jest dużo większy, tylko na mojej focie tego nie widać. Normalnie wygląda to takfoto: d2mac WUS pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2561 Napisano 25 Października 2016 ale na tej focie też perspektywa przekłamuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2562 Napisano 26 Października 2016 Wiem, wiem, prawda leży gzieś pośrodku. 8-)) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ilear 78 #2563 Napisano 26 Października 2016 Prawda jest taka, że mam za mały nadgarstek na kinga 55tka jest idealna wielkościowo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2564 Napisano 26 Października 2016 Dzisiaj na ręku Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2565 Napisano 26 Października 2016 Fajnie wygląda z tymm wyświetlaczem pomimo tej brakujacej blaszki. Pytałem w Zibi o ta część ale niestety nie da się jej zamówić, jedynie cały kompletny moduł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2566 Napisano 26 Października 2016 Może na Mikołaja się uda cały moduł Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2567 Napisano 26 Października 2016 Fajnie wygląda z tymm wyświetlaczem pomimo tej brakujacej blaszki. Pytałem w Zibi o ta część ale niestety nie da się jej zamówić, jedynie cały kompletny moduł.Niby tak ale warto u kilku źródeł popytać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 721 #2568 Napisano 26 Października 2016 czyli trzeba by brać moduł od GW-5630? Jakie koszty? A tej blaski nie da się dorobić? ma ktoś jej jakieś foty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2569 Napisano 26 Października 2016 Niby tak ale warto u kilku źródeł popytać ?Rozwiniesz myśl?Jakieś konkretne źródło możesz polecić? Tapaltakczyli trzeba by brać moduł od GW-5630? Jakie koszty? A tej blaski nie da się dorobić? ma ktoś jej jakieś foty?Moduł 280zł Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #2570 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) ?Rozwiniesz myśl?Jakieś konkretne źródło możesz polecić?...Głównie chodziło mi o to aby pytać kilku pracowników w zibi-m.Już klika razy spotkałem się z informacją że dana część jest niezamawialna a już w kontakcie z innym pracownikiem była zamawialna Zależy na kogo trafisz, wytłumaczysz, czy masz numer katalogowy do wyjaśnienia o jaki element dokładnie Ci chodzi.To co powiesz to pracownik wpisuję w swoją szukajkę i jak nie ma to mówi że nie ma Ja jeszcze szukam i posiłkuję się numerami z PacParts Edytowane 26 Października 2016 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #2571 Napisano 26 Października 2016 Szczerze to nawet za bardzo nie wiem jak im to opisać. GitBit masz moze numer części? Tapaltak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1714 #2572 Napisano 26 Października 2016 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #2573 Napisano 26 Października 2016 (edytowane) Szczerze to nawet za bardzo nie wiem jak im to opisać. GitBit masz moze numer części?Tapaltak Niestety. Głównie chodziło mi o to aby pytać kilku pracowników w zibi-m.Już klika razy spotkałem się z informacją że dana część jest niezamawialna a już w kontakcie z innym pracownikiem była zamawialna Zależy na kogo trafisz, wytłumaczysz, czy masz numer katalogowy do wyjaśnienia o jaki element dokładnie Ci chodzi.To co powiesz to pracownik wpisuję w swoją szukajkę i jak nie ma to mówi że nie ma Ja jeszcze szukam i posiłkuję się numerami z PacParts Rozmawiałem telefonicznie z Panią Katarzyną Heljasinską, przemaglowałem ją ostro o ta część zresztą nie tylko o tą, szukała sprawdzała i niestety. Pozostaje jedynie zamówić moduł, mi wyceniła go na 260PLN co do rozbieżności cen to zależy to od aktualnego kursu.. Numery z PacParts nie pokrywają się z numerami z Zibi za to jak się wpisze numer z Zibi w Googlach to czasem wyskakuje link do strony z PacParts z dana częścią. Ja znalazłem ciekawa stronkę gdzie są wyszczególnione podstawowe części z danego modelu CASIO i podane są tam numery katalogowe takie jakimi posługuje się Zibi niestety niema zdjęć więc trzeba porównywać sobie nazwy z opisem z PacParts. http://boley.de/en/case-parts/casio Edytowane 26 Października 2016 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piowa 265 #2574 Napisano 27 Października 2016 Nowy, burgundowy kwadrat i fajna kolekcja więcej tu:http://forums.watchuseek.com/f17/new-burgundy-square-arrival-my-complete-square-collection-3709106.html pozdrawiam, Piowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #2575 Napisano 27 Października 2016 Ja znalazłem ciekawa stronkę gdzie są wyszczególnione podstawowe części z danego modelu CASIO i podane są tam numery katalogowe takie jakimi posługuje się Zibi niestety niema zdjęć więc trzeba porównywać sobie nazwy z opisem z PacParts. http://boley.de/en/case-parts/casio O! Świetne znalezisko! Warto pamiętać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach