gcze 138 #326 Napisano 11 Października 2015 Jeśli udało się Tobie polutować te ścieżki to masz pewnie niezłą wprawę , po mojej ingerencji zostałby pewnie tylko dymiący laminat.Żeby się nie stresować zmówiłem od razu szkło NOS do niego bo akurat było na zatoce i zmasakrowanego W-16 z takim samym modułem na chodzie ( tylko wyświetlacz lekko szwankuje ale to pewnie elastomer/guma przewodząca. A teraz moja czwórka w naturalnym środowisku przy laptopie z epoki ( do dzisiaj w pełni sprawny można odpalić prince of persia ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #327 Napisano 11 Października 2015 (edytowane) Takie stare zdjęcie znalazłem. Edytowane 11 Października 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #328 Napisano 11 Października 2015 Jeszcze takie kwadraty/prostokąty się znalazły. Citek gościnnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #329 Napisano 12 Października 2015 (edytowane) a to ja tez spama puszcze-nastepny spam bedzie jak sprowadze adapter z paskiem do DW I w sumie to marzy mi sie jakies oryginalne ubranko na GW najlepiej jakies przezroczyste....a co a na zdjeciu mozna powiedziec...same qwarce hehe Edytowane 12 Października 2015 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aspirant 25 #330 Napisano 12 Października 2015 Ja też mam kwadrata którego znalazłem w śniegu na Zawracie w latach 90. To był mój pierwszy Casio i dosyć długo mi służył. Dziś przydałaby się mu reanimacja. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #331 Napisano 13 Października 2015 Witam wszystkich forum odwiedzam juz jakiś czas i w końcu postanowiłem dołączyć do szacownego grona . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #332 Napisano 13 Października 2015 Witaj!Zegarek bomba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #333 Napisano 13 Października 2015 Dzidu79 polecam bransę do niego. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #334 Napisano 13 Października 2015 Myślałem o niej, ale ten gumowy pasek jest bardzo wygodny. Jak jest cena tej bransolety i czy można ją kupić w Pl ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #335 Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Z przesyłką ok. 230 zł.Dostępna w zibi Edytowane 13 Października 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #336 Napisano 13 Października 2015 Myślałem o niej, ale ten gumowy pasek jest bardzo wygodny. Jak jest cena tej bransolety i czy można ją kupić w Pl ? Też tak uważam dlatego przełożyłem pasek do innego kwadrata a do 5000 założyłem bransę. Z przesyłką ok. 230 zł.Dostępna w zibi tomaliusz a Ty nosisz jeszcze branse, jak wrażenia? 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #337 Napisano 13 Października 2015 ...tomaliusz a Ty nosisz jeszcze branse, jak wrażenia?Jak wskoczył na bransę to już tak został Bardzo wygodnie się nosi, zakłada i nie mam problemu z poprawianiem szlufki, co było dla mnie irytujące w paskowym rozwiązaniu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #338 Napisano 13 Października 2015 Dzidu79 gratuluje nabytkuz jakiego dnia jest czasoodmierzacz?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #339 Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Kupiłem go około rok temu a dzisiaj na ręce mam gw - 6900 wiec dokładnej daty teraz nie jestem w stanie podać Edit:26.09.13 data produkcji, okazuje się ze to już prawie 2 lata jak go mam ale ten czas leci.. Edytowane 13 Października 2015 przez Dzidu79 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #340 Napisano 13 Października 2015 (edytowane) to wychodzi na to ze moj przy waszych to taki staruszek bo z kwietnia 2009..ale na szczescie jeszcze dziala sprawnie oraz informuje ze po ponad 6 latach akumlator dalej dziala prawidlowo heheh ladnie wygladaja te wasze bezle Edytowane 13 Października 2015 przez mrovka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #341 Napisano 14 Października 2015 Kupiłem go około rok temu a dzisiaj na ręce mam gw - 6900 wiec dokładnej daty teraz nie jestem w stanie podać Edit:26.09.13 data produkcji, okazuje się ze to już prawie 2 lata jak go mam ale ten czas leci.. Raczej 2 lata jak został wyprodukowany...bo chyba nie wysłali do Ciebie prosto z fabryki 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzidu79 35 #342 Napisano 14 Października 2015 Hyh nie bardzo rozumiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18708 #343 Napisano 14 Października 2015 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #344 Napisano 14 Października 2015 Krygo, fajny i ładnie świeci. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #345 Napisano 14 Października 2015 Krygo, ależ mi się podoba! A do mnie dziś zawitała taka mała żabka 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #346 Napisano 14 Października 2015 Krygo, Sol, fajne maszyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GitBit 645 #347 Napisano 14 Października 2015 (edytowane) Sol gratuluje też sie na niego czaiłem dla żony ale przegapiłem aukcje.. Edytowane 14 Października 2015 przez GitBit 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18708 #348 Napisano 14 Października 2015 Dzięki Panowie Krygo, ależ mi się podoba! A do mnie dziś zawitała taka mała żabka Widziałem go na allegro, ale nie licytowałem. Jakby ten zielony był matowy... Wtedy musiałbyś jeszcze mnie przelicytować Na jakiej kwocie stanęło? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #349 Napisano 14 Października 2015 Aukcję zdjęło allegro, bo opis naruszył regulamin.Trudno powiedzieć ile dałem za żabkę, bo... wziąłem w komplecie z innym G 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Tomasz Nowak #350 Napisano 14 Października 2015 Planuję zakup jakiegoś taniego klasyka. Co proponujecie : model 5600 czy 6900. Cena prawie ta sama, ale waham się który będzie lepiej wyglądać na ręce? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach