dudak 1923 #5051 Napisano 21 Września 2018 Dzisiaj dotarł GLOBE podniszczony i otrzymał od razu zalegające ciuszki Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5052 Napisano 21 Września 2018 (edytowane) @Daito co to za model, to Spike negatyw?pokaż zadek Edytowane 21 Września 2018 przez Barry Bede 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5053 Napisano 21 Września 2018 @Daito co to za model, to Spike negatyw?pokaż zadek DW-5025B-7 Tak wyglądał jak do mnie trafił: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23154 #5054 Napisano 22 Września 2018 Piotrek, ja tej kostki bym nie tknął Nie bałeś się złapać jakiejś choroby zakaźnej czy czegoś podobnego? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11561 #5055 Napisano 22 Września 2018 Piotrek, ja tej kostki bym nie tknął Nie bałeś się złapać jakiejś choroby zakaźnej czy czegoś podobnego? Piotrek przeprowadził dezynfekcję, dezynsekcję i deratyzację oraz potraktował ją ultradźwiękami i ozonem 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5056 Napisano 22 Września 2018 Piotrek przeprowadził dezynfekcję, dezynsekcję i deratyzację oraz potraktował ją ultradźwiękami i ozonem A na koniec strzelil jeszcze z panzerfausta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5057 Napisano 22 Września 2018 (edytowane) Piotrek, ja tej kostki bym nie tknął Nie bałeś się złapać jakiejś choroby zakaźnej czy czegoś podobnego? Przy podejmowaniu decyzji o zakupie spore znaczenie miało też to że w służbie zdrowia pracuję i dodatkowo postarałem się o wsparcie sanepidu i wojsk chemicznych :DPierwsza przymiarka zegarka wyglądała tak: A poważnie pisząc przywrócenie tego zegarka do żywych ( bo druga strona była w nie lepszym stanie a wyświetlacz był "martwy") dało mi sporo satysfakcji, a efekt był wart zagrożenia epidemiologicznego... Edit: Po wypraniu "gaci" w pralce, wyczyszczeniu zegarka, delikatnej polerce szkła, wymianie baterii, uszczelki i innych drobnych zabiegach kosmetycznych wyglądał tak: Edytowane 22 Września 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Negatyw 23 #5058 Napisano 22 Września 2018 Jednym słowem, zatrudnij się w ZIBI. Najlepiej w Poznaniu :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5059 Napisano 24 Września 2018 . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5060 Napisano 25 Września 2018 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #5061 Napisano 26 Września 2018 Mam pytanie do użytkowników GW-5000 - czy to normalne, że ciężko wcisnąć przyciski? Wydaje się, że chodzą prawidłowo jeśli chodzi o płynność, ale dostęp do nich jest opuszką palca nieosiągalny jedynie paznokciem, co jest dość upierdliwe. Chyba, że moja sztuka jest uszkodzona 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5062 Napisano 26 Września 2018 Kostki chyba mają to do siebie, że są ogólnie "nail-tip operated", a lewy górny przycisk w DW-5600, to już naprawdę mistrzostwo świata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5063 Napisano 26 Września 2018 Tak sobie wczoraj zestawilem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5064 Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Mam pytanie do użytkowników GW-5000 - czy to normalne, że ciężko wcisnąć przyciski? Wydaje się, że chodzą prawidłowo jeśli chodzi o płynność, ale dostęp do nich jest opuszką palca nieosiągalny jedynie paznokciem, co jest dość upierdliwe. Chyba, że moja sztuka jest uszkodzona To kwestia przyzwyczajenia, moim zdaniem, mnie na początku tez to przeszkadzało, ale po pewnym czasie użytkowania się przyzwyczaiłem. Tak ze z Twoim wszystko O.K. Edytowane 26 Września 2018 przez Daito 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CittO 39 #5065 Napisano 26 Września 2018 Dzięki to jestem spokojniejszy. Ogólnie zegar który przyszedł miał jeszcze folię na wyświetlaczu, w opisie przesyłki napisano "do samodzielnej naprawy" więc myślałem że chodzi o przyciski. Wydaje mi się, że kiedyś jak przymierzałem "chińskiego" DW5600HR przyciski były bardziej dostępne. No nic pozostaje się przyzwyczaić Może japońskie palce to ogarniają? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5066 Napisano 26 Września 2018 Wydaje mi się, że kiedyś jak przymierzałem "chińskiego" DW5600HR przyciski były bardziej dostępne. No nic pozostaje się przyzwyczaić Faktycznie jeśłi porównasz kostki z modułem 1545 i 3421, które są w DW-5600 i wersjach limitowanych 50XX z modułem 3159 który jest w GW-5XXX to te pierwsze są "bardziej przyjazne" dla paluchów - można to zobaczyć np bawiąc się stoperem. W pierwszych bez większego trudu można "złapać" 0.09s a w tych z WC okolice 0,20s to już jest sukces, przynajmniej jeśli chodzi o mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barry Bede 34 #5067 Napisano 26 Września 2018 Mam pytanie do użytkowników GW-5000 - czy to normalne, że ciężko wcisnąć przyciski? Nienormalne. W tym sensie, że producent powinien wziąć menażkę i puknąć się w czaszkę Niestety zafundowane fabrycznie, jak dla mnie te przyciski to największy (choć w sumie i tak niewielki) mankament gw5000ki, najlepszego z kwadratów. Biadaliśmy już nad tym w dziale, podobnie jak nad niedorzecznie cofniętym przyciskiem adjust w niektórych G. Trochę to zostało poprawione w B5000, więc może problem dociera do świadomości producenta i w kolejnych będzie jeszcze lepiej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #5068 Napisano 27 Września 2018 Melduję się w ekskluzywnym klubie posiadaczy zegarków komunijnych! Dziś kurier przywiózł - śliczny okaz!Cieszę się jak głupi z bateryjki bo w końcu mam dżiszoka, którego mogę nałożyć do pracy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5694 #5069 Napisano 27 Września 2018 Melduję się w ekskluzywnym klubie posiadaczy zegarków komunijnych! Tak cos czułem że w tym temacie sami "komuniści" :lol: Gratuluję szczerze - i jak z czytelnością?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5070 Napisano 27 Września 2018 Melduję się w ekskluzywnym klubie posiadaczy zegarków komunijnych! Dziś kurier przywiózł - śliczny okaz!Cieszę się jak głupi z bateryjki bo w końcu mam dżiszoka, którego mogę nałożyć do pracy. W wolnej chwili wrzuć proszę zdjęcia spodu przy mocowaniu paska do koperty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #5071 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) W wolnej chwili wrzuć proszę zdjęcia spodu przy mocowaniu paska do koperty. Znaczy - od strony dekla? Góra i dół osobno w dużym przybliżeniu czy obydwa mocowania na 1 foci?Tak cos czułem że w tym temacie sami "komuniści" :lol: Gratuluję szczerze - i jak z czytelnością?? W świetle dziennym - bez zarzutu.W mroku włączam podświetlenie.Bardzo mi się podoba ustawianie zegarka z telefonu. To mój pierwszy z taką funkcją.Wyjątkowy komfort noszenia.To tyle spostrzeżeń po pierwszych godzinach użytkowania. Edytowane 27 Września 2018 przez il Dottore 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5072 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Tak. Zrób zdjęcie od strony dekla. Takie: Edytowane 27 Września 2018 przez Parówkowy skrytożerca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
il Dottore 31 #5073 Napisano 27 Września 2018 Tak. Zrób zdjęcie od strony dekla. Prosz... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #5074 Napisano 28 Września 2018 Dzięki. Ten czerwony element jak jest przymocowany do paska? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #5075 Napisano 28 Września 2018 [CP] Panowie, jakby ktoś chciał kosteczkę GW-M5610, to tutaj jest w dość atrakcyjnej cenie: https://www.amazon.es/Reloj-Casio-para-Hombre-GW-M5610-1ER/dp/B001414NT8/ref=sr_1_1?s=watch&ie=UTF8&qid=1538120443&sr=1-1&keywords=gw-m5610 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach