Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, TomG80 napisał(-a):

Dziś kosteczka.

Tomek, super kosteczka. Pasuje Ci bardziej od GPW-1k w tytanie, więc może puściłbyś go dalej w obieg? Jakby coś, to wiesz, chętnie przygarnę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek, super kosteczka. Pasuje Ci bardziej od GPW-1k w tytanie, więc może puściłbyś go dalej w obieg? Jakby coś, to wiesz, chętnie przygarnę 
To prawda, kosteczka fajna, lubię ją, ale GPW-1000T-1A lubię jeszcze bardziej. Także Maćku dziękuję za propozycję, ale nie mój Mr T nie planuje zmiany właściciela.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.06.2021 o 17:31, MShR napisał(-a):

2F976C93-A993-4404-88B1-2E09546E0B9D.jpeg

ale super zegar/pasek/zdjęcie!

co to za ref? pasek oryginalny, czy jakiś zamiennik?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, mc9 napisał(-a):

ale super zegar/pasek/zdjęcie!

co to za ref? pasek oryginalny, czy jakiś zamiennik?

Oryginał Panie! :D Łap referencje --> A700WEM-7AEF :)

Dokupiłem swego czasu jeszcze jedną bransoletę z bliźniaczego modelu, ale bodajże w negatywie - tak się prezentuje ;) 

E00FD728-3AD7-4BDF-8F3E-783E936994D7.jpeg.5f02fd73fa009d4e7164d9dd5a8edaf4.jpg

Podobno damski, ale co mi tam - raz się żyje! 🤣😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, MShR napisał(-a):

Oryginał Panie! :D Łap referencje --> A700WEM-7AEF :)

Dokupiłem swego czasu jeszcze jedną bransoletę z bliźniaczego modelu, ale bodajże w negatywie - tak się prezentuje ;) 

Podobno damski, ale co mi tam - raz się żyje! 🤣😂

mesh wygląda rewelacyjnie na nim

dzięki za ref

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wczoraj jeszcze był czarnuszek, ale od jutra zaczynamy sezon i będzie zgnilak ciuchy właśnie odebrałem

IMG_20210604_135726.jpg

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles

Panowie mam problem z moimi kostkami. Synchronizują się przez bluetooth wszystko fajnie ale wystarczy reset telefonu i d*pa. Synchronizacja w obu kostkach przy wyłączonym ekrabie przestaje działać. Pomaga tylko przeinstalowanie apki. Galaxy s9+, stockowy android 10. 

Ktoś coś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Noodles napisał(-a):

Panowie mam problem z moimi kostkami. Synchronizują się przez bluetooth wszystko fajnie ale wystarczy reset telefonu i d*pa. Synchronizacja w obu kostkach przy wyłączonym ekrabie przestaje działać. Pomaga tylko przeinstalowanie apki. Galaxy s9+, stockowy android 10. 

Ktoś coś?

masz na  myśli aplikacje - G-SHOCK Connected  - jeśli tak to ona ma problem w działu w tle - casio computers co.  nie popisało się - nie ty jeden masz taki problem jeśli mówimy o tej aplikacji  - jednym dobrze dział innym nie - pewnie nie jest dobrze zoptymalizowana na różne urządzenia - albo gdzieś jest rozwiązanie problemu przez alternatywną aplikację czyli krótko mówiąc nie firmową lub domowym sposobem poprawioną  - albo czekać na pojawianie się aktualizacji - a ogólnie to te kostki są na liście kompatybilnych urządzeń ? 

przejrzyj jeszcze t o- tam są rozwiązania niektórych problemów  jeśli tyczy tej aplikacji 

https://support.casio.com/en/support/faqlist.php?cid=009001019

Edytowane przez unadarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Noodles
24 minuty temu, unadarek napisał(-a):

masz na  myśli aplikacje - G-SHOCK Connected  - jeśli tak to ona ma problem w działu w tle - casio computers co.  nie popisało się - nie ty jeden masz taki problem jeśli mówimy o tej aplikacji  - jednym dobrze dział innym nie - pewnie nie jest dobrze zoptymalizowana na różne urządzenia - albo gdzieś jest rozwiązanie problemu przez alternatywną aplikację czyli krótko mówiąc nie firmową lub domowym sposobem poprawioną  - albo czekać na pojawianie się aktualizacji - a ogólnie to te kostki są na liście kompatybilnych urządzeń ? 

przejrzyj jeszcze t o- tam są rozwiązania niektórych problemów  jeśli tyczy tej aplikacji 

https://support.casio.com/en/support/faqlist.php?cid=009001019

Przejrzane. Nic nie pomaga.... apka wyłączona z optymalizacji energii. Po prostu jest ujowo napisana. No nic, może zainstaluję ją na tańszym fonie, z niższym androidem. Niemniej karny kutas dla programistów casi0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Macie racie - Casio Connected jest turbo ch*jowa, ja mam ja wyłączona przez 99% czasu bo i tak nie działa tak jakbym chciał. A telefon mam top więc to nie wina mojego hardware'u.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, yacajackowski napisał(-a):

Macie racie - Casio Connected jest turbo ch*jowa, ja mam ja wyłączona przez 99% czasu bo i tak nie działa tak jakbym chciał. A telefon mam top więc to nie wina mojego hardware'u.

Miałem aplikacje Garmin, Huawei i Casio. Chyba żadna nie działała w idealny sposób. W Casio mega irytujące jest to, że w przypadku GMW-B5000 nie ma możliwości sprawdzenia stanu naładowania baterii bez apki. Jak oni mogli wpaść na tak absurdalny pomysł. 

Jutro to dziś - tyle że jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki ma ktoś na zbyciu GW-M5610? Jedyny warunek to czyste szkło :)

I jeszcze jedno pytanko mam: czy do DW-5035 i GW-5000 pasują te same ciuszki (bezel i pasek)?

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, tommly napisał(-a):

I jeszcze jedno pytanko mam: czy do DW-5035 i GW-5000 pasują te same ciuszki (bezel i pasek)?

idzie gorące lato po co ciuszki ? :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te same, zarówno bezel, jak i pasek. Paski zresztą pasują również od GW-M5610.

Co do apki i łączności BT, to u mnie zdarza się, że muszę wykasować połączenie z zegarkiem i na nowo go sparować, bo czasami nie chce się łączyć.

Jeśli zaś chodzi o baterię, to brak możliwości sprawdzenia poziomu naładowania w niektórych modelach to porażka, ale sama informacja na temat baterii w aplikacji jest fajną opcją, bo zegarek nie pokazuje tak dokładnie jak apka. W dwóch zegarkach pokazuje u mnie H, podczas gdy w aplikacji jest nieco ponad połowa.

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, clusca napisał(-a):

Te same, zarówno bezel, jak i pasek. Paski zresztą pasują również od GW-M5610.

Dzięki Maćku, to bardzo mi ułatwiło sprawę. Jakoś nie mogę się połapać w tej tabelce (grafice) forumowej, gdzie jest pokazana kompatybilność części.

Bezel też do DW-5600 z tego wynika.

Edytowane przez tommly

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DW-5600E tak, ale tam były jeszcze jakieś starsze DW-5600 zdaje się i do nich jest już inny (DW-5600C, DW-D5600P).

Edytowane przez clusca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tommly napisał(-a):

Chłopaki ma ktoś na zbyciu GW-M5610? Jedyny warunek to czyste szkło :)

5610 podstawowej wersji szukasz? 

A może ktoś jeszcze nie widział z nowych kolegów to wrzucę. 

1584982529_5600SeriesBezelBandCompatibility(2020).jpg.c858e42574cc55d533b7c7d3f8b41f4d.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5610 podstawowej wersji szukasz? 

Tak podstawowy, choć w ostateczności i negatyw B lub BB mógłby i być ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, tommly napisał(-a):

Tak podstawowy, choć w ostateczności i negatyw B lub BB mógłby i być ;)

Sprawdź może ktoś napisał. 

Edytowane przez eddi87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie także Gw5000 R(otten) default_smile.png bardzo miłe połączenie. Wakacyjne ale stonowane

IMG_20210606_160053_edit_73949777824652.thumb.jpg.01246ca2f98904d737b8a7d2152fdd5e.jpg

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
9 godzin temu, yacajackowski napisał(-a):

Bez problemu na japkofonie. Apka do G-Szoków i Oceanusów działa git…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przebrałem kostkę na lato i jak na razie wyjmuję ją z pudełka tylko po to żeby zrobić zdjęcie. Wszedłem obecnie w epokę Romańską 😂IMG_20210606_120500.thumb.jpg.6906e035406eeb4e48025285478489f7.jpg

Jutro to dziś - tyle że jutro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, jestem_w_shocku napisał(-a):

Przebrałem kostkę na lato i jak na razie wyjmuję ją z pudełka tylko po to żeby zrobić zdjęcie. Wszedłem obecnie w epokę Romańską 😂IMG_20210606_120500.thumb.jpg.6906e035406eeb4e48025285478489f7.jpg

Ostatnio też, w przypadku niektórych unikalnych egzemplarzy, mam to samo ;)

Edytowane przez tommly

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi