sanik 81376 #10776 Napisano 12 Czerwca 2021 😀 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #10777 Napisano 13 Czerwca 2021 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10778 Napisano 13 Czerwca 2021 Katy widzenia takie se ale i tak lubię czarnuszka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #10779 Napisano 13 Czerwca 2021 Jakby ktoś szukał kompozytowej branzy (nowa wersja) - dajcie znać, bo mam już łącznie trzy sztuki i jedna w zasadzie się kurzy i leży Oddam oczywiście po kosztach 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #10780 Napisano 13 Czerwca 2021 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #10781 Napisano 13 Czerwca 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11595 #10782 Napisano 13 Czerwca 2021 Taki zestawik niedzielny 6 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #10783 Napisano 13 Czerwca 2021 Urbex.Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10784 Napisano 14 Czerwca 2021 (edytowane) Koledzy a korzysta ktoś z adapterów do pasków zulu? Vario? J&K? Fajne to? Czy te pierwsze linki za bardzo wystają? Edytowane 14 Czerwca 2021 przez Noodles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15773 #10785 Napisano 15 Czerwca 2021 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 155306 #10786 Napisano 15 Czerwca 2021 🌲🌲🌲 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10787 Napisano 16 Czerwca 2021 Najbardziej czytelny i chyba najwygodniejszy G jaki miałem - ten pasek.. poezja. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11595 #10788 Napisano 16 Czerwca 2021 Substytut żółtej kostki G.Lipa z paskami i częściami do Casio, więc na razie to coś musi wystarczyć 3 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10789 Napisano 16 Czerwca 2021 O matulu.. Ło boziu.. 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11595 #10790 Napisano 16 Czerwca 2021 6 minut temu, p.r.p. napisał(-a): O matulu.. Ło boziu.. 🤣 C'nie? 😝 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jestem_w_shocku 4953 #10791 Napisano 16 Czerwca 2021 (edytowane) 37 minut temu, tommly napisał(-a): Substytut żółtej kostki G. Lipa z paskami i częściami do Casio, więc na razie to coś musi wystarczyć Mam coś podobnego, robi u mnie za licznik do roweru 🙂 Edytowane 16 Czerwca 2021 przez jestem_w_shocku 2 Jutro to dziś - tyle że jutro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
murcins 35472 #10792 Napisano 16 Czerwca 2021 41 minut temu, tommly napisał(-a): Substytut żółtej kostki G. Lipa z paskami i częściami do Casio, więc na razie to coś musi wystarczyć 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #10793 Napisano 16 Czerwca 2021 Taki nowy przybył wczoraj +++ mega czytelny wyświetlacz. Tak czytelny, że bije wiele pozytywów, zwłaszcza pod ostrym kątem. Słońce, cień, w domu - zawsze widać. +++ najbardziej miękki pasek G jaki znam. Jest po prostu niesamowicie elastyczny ++ uniwersalny rozmiar. Moim zdaniem idealny i dla każdego będzie OK. ++ wyświetlacz bez ograniczeń. Każdy tryb wygląda inaczej, mieszając cyfry z grafiką. + pasek odpowiedniej długości. Nawet jak masz dużą łapę to spokojnie starczy. Do tego dziurki są gęsto upchane, więc da się go dopasować + fajny, nietypowy i nieoklepany kolor (w tej wersji) + stalowa ramka bezela. Według mnie ma to coś odwołującego się do innych modeli G. + fajne podstawowe funkcje. Plus coś jeszcze dla bardziej wymagających. + można ustawić Warszawę jako "home town". Mała rzecz, a cieszy. -- przy ustawianiu czasu w zegarku nie da się wyzerować sekund. Spore zaskoczenie. Jak ktoś nosi automaty bez stop-sekundy to nie zauważy, ale Casio...?! -- brak solara. O tym już chyba wszyscy wiedzą - stoper w pełnych sekundach. Nie jest to duży minus, bo nie jestem aż tak szybki, ale trochę szkoda. - timer. Za dużo tutaj tego dla zwykłego "gotowacza" jajek. Ogólnie najwygodniejszy G jakiego miałem. Przy tym co napisałem wyżej, jest lekki i nie czuć go na ręce. Widać, że Casio przemyślało dla kogo i po co go robi. Do aktywności na pewno się nada. Jak chcesz mieć dokładny czas to musisz zainstalować aplikację, zarejestrować się w Casio podając im dużo danych Tego nie lubię. Nie jest to pewnie zegarek idealny, ale, biorąc pod uwagę ilość i jakość plusów, i tak dostaje ode mnie 6.0 4 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #10794 Napisano 16 Czerwca 2021 Graty! To już jest nas trzech gbxowców, ja, Eddie i Ty. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11595 #10795 Napisano 16 Czerwca 2021 Ja się ciągle waham, za dużo już chyba tych kostek i G 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #10796 Napisano 16 Czerwca 2021 1 godzinę temu, tommly napisał(-a): Substytut żółtej kostki G. Lipa z paskami i częściami do Casio, więc na razie to coś musi wystarczyć Przejedźmy po tym czymś ciężarówką. Będzie dalej działać jak kostka? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11595 #10797 Napisano 16 Czerwca 2021 4 minuty temu, Noodles napisał(-a): Przejedźmy po tym czymś ciężarówką. Będzie dalej działać jak kostka? Wystarczy przejechać szybką po czymś i już jest ślad, a co dopiero ciężarówką 😝 1 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #10798 Napisano 16 Czerwca 2021 16 minut temu, tommly napisał(-a): Ja się ciągle waham, za dużo już chyba tych kostek i G zawsze możesz dołączyć do mnie i zacząć zbierać jak ja na Patek Philippe Ref. 5039 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daito 5733 #10799 Napisano 16 Czerwca 2021 44 minuty temu, Sol napisał(-a): Jak chcesz mieć dokładny czas to musisz zainstalować aplikację, zarejestrować się w Casio podając im dużo danych Tego nie lubię. Też tego nie lubię - a jak jest z dokładnością bez synchronizacji przez aplikację telefonem? W GMW-B5000 po wyłączeniu radia nie jest tragicznie, ale też nie ma się z czego cieszyć - jak jest tutaj? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81376 #10800 Napisano 16 Czerwca 2021 😀 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach