Gość grzechu87 #11876 Napisano 9 Stycznia 2022 48 minut temu, lucyfer napisał(-a): Jak za darmo: https://www.ebay.com/itm/153930380734 Dzięki za cynk bo nie sprawdzałem ebay, biorę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grandmaster 45 #11877 Napisano 9 Stycznia 2022 Czemu hejtujecie kogoś kto kupił sobie kostkę za parę tysięcy zł? Ja rozumiem taki zakup. Za taką cenę kupuje się dla samego siebie. Dla większości osób niezegarkowych casio gshock nawet za 200zl jest warty najwyzej kilkanaście. Nie rozumieją $ wydanych na tą formę "rozrywki". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11878 Napisano 9 Stycznia 2022 58 minut temu, grandmaster napisał(-a): Czemu hejtujecie kogoś kto kupił sobie kostkę za parę tysięcy zł? Ja rozumiem taki zakup. Za taką cenę kupuje się dla samego siebie. Dla większości osób niezegarkowych casio gshock nawet za 200zl jest warty najwyzej kilkanaście. Nie rozumieją $ wydanych na tą formę "rozrywki". Czemu używasz liczby mnogiej ? Nikt, nikogo nie hejtuje! Na razie dopiero jednego usera przypiekła cena >1500 Euro. Też ma do tego pełne prawo i nawet się z tym zgadzam, trochę przegięli, za to co oferuje nie powinno być więcej niż 999 jurków 😉😛🙃, ale póki to producent ustala cenę MSRP to nie wiele nam pozostaje: płakać, wzdychać, albo płakać i płacić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1144 #11879 Napisano 9 Stycznia 2022 Spokojnie, wcale nie czuję się hejtowany😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikas 8415 #11880 Napisano 9 Stycznia 2022 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11881 Napisano 9 Stycznia 2022 Co prawda stare zdjęcie, ale ja tam swojego tytana uwielbiam i wiem na pewno, że mój nigdzie się nie wybiera #muremzatytanem 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1144 #11882 Napisano 9 Stycznia 2022 9 minut temu, MShR napisał(-a): #muremzatytanem murem! choć może nam palma.....😉 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11883 Napisano 9 Stycznia 2022 20 minut temu, andrzejp1242 napisał(-a): murem! choć może nam palma.....😉 Trochę z tą palmą prawda, ale co tam 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11884 Napisano 9 Stycznia 2022 Siema, dał by ktoś radę ubrać moją czarną zebre 5610bw w ciuchy od 5600p-8? Wiem że kolega @clusca robił takie sztosy szuszukam koloru na lato. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #11885 Napisano 9 Stycznia 2022 8 godzin temu, grandmaster napisał(-a): Czemu hejtujecie kogoś kto kupił sobie kostkę za parę tysięcy zł? Ja rozumiem taki zakup. Za taką cenę kupuje się dla samego siebie. Dla większości osób niezegarkowych casio gshock nawet za 200zl jest warty najwyzej kilkanaście. Nie rozumieją $ wydanych na tą formę "rozrywki". Jeżeli tak odebrałeś mój post, to chce powiedzeć że nie miałem nawet zamiaru kogoś hejtować. A słowo 'szpan' w sumie było źle dobrane 7 godzin temu, andrzejp1242 napisał(-a): Spokojnie, wcale nie czuję się hejtowany😉 Przepraszam, nie miałem nic złego na myśli, naprawde..... 3 godziny temu, MShR napisał(-a): Co prawda stare zdjęcie, ale ja tam swojego tytana uwielbiam i wiem na pewno, że mój nigdzie się nie wybiera #muremzatytanem Tak samo Ciebie przepraszam..jak sie poczules urażony Naprawde, nie chciałem kogokolwiek zhejtować, urazić itp Podobny 'szpan' czułem w 2010 mając na łapie GW5000 i z każdym następnym pojawiającym się modelem na forum, rosła moja radość ze jest więcej 'szpanerów' hehe Pewnie i tak źle się wyraziłem...nie ważne...tak czy inaczej NIE MIAŁEM NIC ZŁEGO NA MYŚLI. Z 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MShR 2475 #11886 Napisano 10 Stycznia 2022 @-mrovka- Jaki urażony? Panie, coś Pan 🍻 Takie jest właśnie nasze hobby - czasami zachcianki tyle kosztują i już. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11887 Napisano 10 Stycznia 2022 Heh.. A zaczęło się od mojego tytana. Ale ja mam z tego bekę. 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11888 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) @-mrovka- coś nieteges ? coś ostatnio tetryczejesz, we wszystkich tematach w jakich ostatnio spotykamy się związanymi z pasjami (noże, kostki, rowery) marudzisz jak stary dziad. Nawijasz makaron, dorabiasz uszy, usprawiedliwiasz kogoś a później sam się w tym gubisz. 21 godzin temu, -mrovka- napisał(-a): Zgodze się z kolegą Burns - stalową/tytanową kostką nie poszpanuje się wsród zwykłych ludzi, jak szpan, to tylko ewentualnie wśrod miłośników. I podejrzewam że to własnie @Louis Cypher miał na myśli Tych tytanowych kostek nie kupują gimnazjaliści bo ich na to nie stać, to nawet nie jest modne, tym nie błyśniesz a tylko młodzież zna słowo i styl bycia: "szpan" (no i znają je Ci z działu Rolex 🙃😂🤣) Te tytanowe kostki to kupują star dziady 40+, żeby nie myśleć o młodych kobietach 23 lata, bo nie mogą, albo świadomie nie chcą rozbijać obecnych związków. Siedzą przed ołtarzykiem i medytują jak to Casio dało radę stworzyć takie cudo. 🤪 Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Burns 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11889 Napisano 10 Stycznia 2022 .... Te tytanowe kostki to kupują star dziady 40+, żeby nie myśleć o młodych kobietach 23 lata, bo nie mogą, albo świadomie nie chcą rozbijać obecnych związków. Siedzą przed ołtarzykiem i medytują jak to Casio dało radę stworzyć takie cudo. 🤪 "Ożeż ty... Baton.." 🤣 🤣 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #11890 Napisano 10 Stycznia 2022 Godzinę temu, Burns napisał(-a): @-mrovka- coś nieteges ? coś ostatnio tetryczejesz, we wszystkich tematach w jakich ostatnio spotykamy się związanymi z pasjami (noże, kostki, rowery) marudzisz jak stary dziad. Nawijasz makaron, dorabiasz uszy, usprawiedliwiasz kogoś a później sam się w tym gubisz. Tych tytanowych kostek nie kupują gimnazjaliści bo ich na to nie stać, to nawet nie jest modne, tym nie błyśniesz a tylko młodzież zna słowo i styl bycia: "szpan" (no i znają je Ci z działu Rolex 🙃😂🤣) Te tytanowe kostki to kupują star dziady 40+, żeby nie myśleć o młodych kobietach 23 lata, bo nie mogą, albo świadomie nie chcą rozbijać obecnych związków. Siedzą przed ołtarzykiem i medytują jak to Casio dało radę stworzyć takie cudo. 🤪 To chyba kwestia metryki z mojej strony. Z drugiej strony nie miałem nic złego na myśli, i nie pomyślałem że ktoś mój post może wziąść jako hejt..poprostu nie brałem tego pod uwage. Gdybym miał to na uwadze, napewno inaczej bym zredagował posta, ale napewno też przyznał Ci racje A co do tych młodych kobiet i starych dziadów.. To ja mam jeszcze gorzej, bo to młode laski myślą o mnie częsciej niż ja o nich 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11891 Napisano 10 Stycznia 2022 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robnyc 3900 #11892 Napisano 10 Stycznia 2022 Tytani wszystkich krajów łączcie się 10 ROBERT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11893 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 28 minut temu, Robnyc napisał(-a): Tytani wszystkich krajów łączcie się W dniu 9.01.2022 o 09:09, Burns napisał(-a): Może Dajmos będzie bardziej rzucał się w oczy jeśli ktoś chce mieć taki cel. czyli "cham, prostak, erotoman, szpaner i tylko młode d*py Ci w głowie" 🤣😂🤣 (przekorny żarcik dla tych co nie skumają ironii ) GRATULUJĘ, to chyba pierwszy oficjalnie ujawniony w tym wątku Edytowane 10 Stycznia 2022 przez Burns 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #11894 Napisano 10 Stycznia 2022 Tytani wszystkich krajów łączcie się Rob, ty szpanerze! 🤣 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11895 Napisano 10 Stycznia 2022 2 minuty temu, p.r.p. napisał(-a): Rob, ty szpanerze! 🤣 Oby mu kurz nawchodził we wszystkie dziury tego zegarka 🤪 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11896 Napisano 10 Stycznia 2022 34 minuty temu, Robnyc napisał(-a): Tytani wszystkich krajów łączcie się Rozumiem że 40+ jesteś? 🙃 6 godzin temu, Burns napisał(-a): @-mrovka- coś nieteges ? coś ostatnio tetryczejesz, we wszystkich tematach w jakich ostatnio spotykamy się związanymi z pasjami (noże, kostki, rowery) marudzisz jak stary dziad. Nawijasz makaron, dorabiasz uszy, usprawiedliwiasz kogoś a później sam się w tym gubisz. Tych tytanowych kostek nie kupują gimnazjaliści bo ich na to nie stać, to nawet nie jest modne, tym nie błyśniesz a tylko młodzież zna słowo i styl bycia: "szpan" (no i znają je Ci z działu Rolex 🙃😂🤣) Te tytanowe kostki to kupują star dziady 40+, żeby nie myśleć o młodych kobietach 23 lata, bo nie mogą, albo świadomie nie chcą rozbijać obecnych związków. Siedzą przed ołtarzykiem i medytują jak to Casio dało radę stworzyć takie cudo. 🤪 Miałem plan na ten rok na tytana lecz widzę że spokojnie jeszcze mam 5 lat żeby się nacieszyć plastikiem i stalą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Noodles #11897 Napisano 10 Stycznia 2022 41 minut temu, Robnyc napisał(-a): Tytani wszystkich krajów łączcie się gruby strzał, gratulacje i co, jest fun? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #11898 Napisano 10 Stycznia 2022 10 minut temu, grzechu87 napisał(-a): Rozumiem że 40+ jesteś? 🙃 Miałem plan na ten rok na tytana lecz widzę że spokojnie jeszcze mam 5 lat żeby się nacieszyć plastikiem i stalą Zmartwiłeś mnie bardzo swoim zakupem zegara ściennego w tym młodym wieku. Może zrobimy jakąś zbiórkę w tym temacie na powiększenie ? 🤣😂🙃 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość grzechu87 #11899 Napisano 10 Stycznia 2022 (edytowane) 13 minut temu, Burns napisał(-a): Zmartwiłeś mnie bardzo swoim zakupem zegara ściennego w tym młodym wieku. Może zrobimy jakąś zbiórkę w tym temacie na powiększenie ? 🤣😂🙃 Chcesz żebym się co krok potykał jak go choć trochę powiększamy? Owijanie wokół kostki już jest wystarczająco uciążliwe 🤣 Edyta: kto pierwszy opisze dla młodych "jak zostać (zostałem) tytanowym dziadem"? 🤣 abo "droga tytanowego dziada" 😂 ps. IMO książka z takim tytułem miała by wzięcie Edytowane 10 Stycznia 2022 przez grzechu87 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrzejp1242 1144 #11900 Napisano 10 Stycznia 2022 38 minut temu, grzechu87 napisał(-a): "jak zostać (zostałem) tytanowym dziadem"? Chciałem poszpanować w klubie emeryta😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach