Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Rekomendowane odpowiedzi

Poza skrajnymi z prawej i lewej reszta jest ok. Ciekawie wygląda drugi z prawej czyli z żółtym wyświetlaczem. Dokladnie od jakiego modelu to wyswietlacz?

"Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."

Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie ciągnie w strone negatywa ale chyba jednak zostanę przy pozytywie z uwagi na czytelność i ewentualną zamianę w czarne wdzianko na zimę. 

Wyświetlacz o który pytasz jest od GW-M5630, niestety jak zamówiłem dodatkowy w zibi ostatnimi czasy to przyszedł sam przeźroczysty żółty wyświetlacz bez tej srebrnej blaszki opalizującej która daje cały efekt mieniącego się wyświetlacza. Zapewne jest to osobna część ale nie bardzo wiem jak się ona nazywa i już nie zawracalem Paniom w Zibi tym głowy. 

GW_5000_11.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I bądź tu mądry i coś wybierz.. :D

Dla mnie czwarty od lewej najlepszy!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla mnie pierwszy od lewej, czyli negatyw w żółtych gaciach, ale ja to dziwny jestem, bo lubię negatywy :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sami widzicie ile osób tyle opinii, każdemu podoba się co innego. :) Ale to w sumie dobrze, ja jednak póki co pozostanę przy środkowej wersji chociaż negatyw kusi więc kto wie kto wie, może może.. ;)

GW_5000_Yellow_2.jpg

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten odcień żółtego jest MIODZIO :D

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GitBit a nie myślałeś o wymieszaniu obudowy i paska? czarny pasek i zółta obudowa + negatyw i mamy "nosił bym" ;)

coś jak gwx 8900, na którego ciągle mam chrapkę..

GWX-8900B-7ER_7m.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli już to dałbym czarny bezel i żólty pasek na odwrót kiedyś probowalem z 6900 i nie wygladalo to fajnie przynajmniej dla mnie.

Każdemu podoba sie co i innego, G-Shock'ach jest tyle wersji korystycznych że każdy znajdzie coś dla siebie a jak nie to zawsze można sobie coś poprzemieniać i to jest bardzo fajne.  ;) 

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dziś tak, Maciek dzięki jeszcze raz :)

post-70887-0-04695400-1469704529_thumb.jpg

Edytowane przez karloss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super :) też chciałem kwadrata z zielonym ekranem (GW-M5610B-1), ale kosztowałby ok. 800 zł z podatkami. To o wiele za dużo za taki kwadracik. A standardowej wersji nie chcę rozkręcać, bo nie lubię kiedy zegarek był w przeszłości rozkręcany i rozbierany. Szczerze zazdroszczę ludziom, którym to nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kiedyś nie lubiłem tego ale po rozkręceniu kilkunastu sztuk nie mam z tym żadnego problemu.  ;)

SYGNATURA.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super :) też chciałem kwadrata z zielonym ekranem (GW-M5610B-1), ale kosztowałby ok. 800 zł z podatkami. To o wiele za dużo za taki kwadracik. A standardowej wersji nie chcę rozkręcać, bo nie lubię kiedy zegarek był w przeszłości rozkręcany i rozbierany. Szczerze zazdroszczę ludziom, którym to nie przeszkadza.

A jak znosisz zostawienie auta w warsztacie, gdy muszą Ci tam grzebać i coś wymieniać skoro w zegarku tego nie znosisz?

Ja jeśli chodzi o auto to słabo mi się to zawsze podoba :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auto to jednak coś innego. W zegarku wszystko jest malutkie i bardzo delikatne, no i nie wiadomo co ze szczelnością. W samochodzie wszystko jest porządne (chociaż dzisiaj różnie z tym bywa) i nie wymagające takiej precyzji przy wymianie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam tak samo jak GitBit.

Bez przesady to tylko prosty kwarc a nie mechaniczny chronograf ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Auto to jednak coś innego. W zegarku wszystko jest malutkie i bardzo delikatne, no i nie wiadomo co ze szczelnością. W samochodzie wszystko jest porządne (chociaż dzisiaj różnie z tym bywa) i nie wymagające takiej precyzji przy wymianie.

Eee, przesadzasz ale oczywiście masz prawo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beng

20160729_184757.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i git :)

GW-9400-1__GW-M5610-1__GD-X6900-1__GX-56BB-1__GW-M5610-1[MOD]__GW-6900BC-1__DW-6900NB-7[MOD]__GW-6900-1[MOD]__GXW-56-1B__GWN-Q1000-1A__GWG-1000-1A3__MTG-S1000D-1A4__GW-M5610-1__G-9300_1__GW-6900BC-1__GW-9300DC-1__GW-500U-1__GW-9430EJ-9__GW-5000-1__SBDC033__GW-9200-1__Garmin7Xpro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem nie dawno DW 5600. Tak mi się spodobał że praktycznie w ogóle nie schodził z nadgarstka od kupna. Ściągam jak idę na siłownię bo nie wygodnie ale nie zorientowałem się co się dzieje...

Dzisiaj zdjąłem zegarek i się nieco zdziwiłem zegarek noszę z dwa tygodnie, myślicie że to alergia ? Założyłem zegarek na prawy nadgarstek i będę obserwował, zacznę ściągać zegarek na noc ?

.03acd60fac176af7e50d0d42f69113b5.jpgca6756f227c09adf9e4515c64dea9b20.jpg

Dotychczas nosiłem zegarek tylko na bransolecie.

PS: dodam, że moja luba nosiła swojego czasu opaskę FITBIT FLEX i miała podobne objawy, przestała nosić i wszystko wróciło do normy.

Edytowane przez gąssi_gąsqi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Dingo

Miałem coś takiego od GWN-1000 w zimie, tylko że na styku dekielek/nadgarstek. Może poluzuj pasek troszkę 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie.

Większość takich rzeczy powstaje od za ciasnego noszenia zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak coś to mogę poratować, oczywiście za 1/3 - trzecią  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi