Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Rekomendowane odpowiedzi

Ja na stacjonarnym kompie mam tylko kliknac w okienko a na telefonie miałem podobną przeprawę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman, ono jest wogule bez wysokości, wypukłe lekko na środku, sferycznie schodzi w dół, jeśli zeszlifujesz to nie wiadomo czy ci się wskazowki zmieszczą .

Powyższa odpowiedź była napisana w temacie " szukam części" ale w trakcie pisania ktoś ten temat skasował. KórMa !! Ludzie. Wszystko jest kasowane. Komu przeszkadza różnorodność tematów. Może piszmy w trzech, - co masz na ręku, - kupię sprzedam, - okazje. Pewnie większości wystarczy.

To też zniknie.?

Edytowane przez Enkil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się zapytam  - kto skasował temat "szukam części" i dlaczego?

Znajdę ten temat i przywrócę jeśli sie da ale warto chyba napisać jakieś wyjaśnienie.

Edycja

Temat przywrócony, dzięki za pomoc Enkil

Edytowane przez rk7000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli dyskusje o wszystkim to zapytam się tak !

Czy z tą Rakietką jest wszystko ok ? mam okazje kupić...

post-100913-0-63868000-1512933506_thumb.jpg

post-100913-0-31444600-1512933717_thumb.jpg

post-100913-0-83913300-1512933738_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przemek a koperta nie powinna być złocona ?

Bezel z miastami jest złocony indeksy i wskazówki także :)

Zgodnie z katalogiem złocone indeksy i wskazówki są w kopercie złoconej. Masz rację.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż swoją sprawdziłem :)23149d3b876bce07908fcf97eacfd581.jpg

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jak Panowie brać ? cena niezła i do jutra może podjąć decyzję ?? 

Przepraszam że tak dopytuję ale od dawna szukam tej rakiety w niezłym stanie.

Edytowane przez Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie wujowe ale wydaje mi się że jednak Przemek ma rację.  Indeksy i wskazówki są posrebrzane a bezel poprzecierany.  Posrebrzane wskazówki i indeksy czasami dają taki efekt na zdjęciu.

Jak tanio to  bierz i zobaczymy co to było :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie wujowe ale wydaje mi się że jednak Przemek ma rację.  Indeksy i wskazówki są posrebrzane a bezel poprzecierany.  Posrebrzane wskazówki i indeksy czasami dają taki efekt na zdjęciu.

Jak tanio to  bierz i zobaczymy co to było :)

Na WT jeszcze nikt nie stracił :D  Można eksperymentować z zakupem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja się zapytam  - kto skasował temat "szukam części" i dlaczego?

Znajdę ten temat i przywrócę jeśli sie da ale warto chyba napisać jakieś wyjaśnienie.

Edycja

Temat przywrócony, dzięki za pomoc Enkil

Roman - watek przywrócony. Zgadza się. Super robota  :)  A można wiedzieć dlaczego ktoś go usunął i dlaczego ?

To tak dla lepszego zdrowia na Forum.

Edit.  Ostatnio często posty znikają bez żadnej informacji i wyjaśniania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli do noszenia to nie byłbym taki ortodoksyjny i jeśli cena dobra - kupił. Do kolekcji K?

Krzysztofie, zegarek jak najbardziej do noszenia, chodziło mi bardziej o to czy wskazówki, koronka itd. są oryginalne :) dopiero od kilku miesięcy się interesuje(i to bardzo) radzieckimi zegarkami więc stąd moje pytania bo cena dobra i do odebrania w moim mieście !

Edytowane przez Power

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcie wujowe ale wydaje mi się że jednak Przemek ma rację. Indeksy i wskazówki są posrebrzane a bezel poprzecierany. Posrebrzane wskazówki i indeksy czasami dają taki efekt na zdjęciu.

Jak tanio to bierz i zobaczymy co to było :)

Jak cena dobra nie ma co myśleć.

Jak dojdzie do zakupu to się kolega pochwali i pokaże

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Roman - watek przywrócony. Zgadza się. Super robota  :)  A można wiedzieć dlaczego ktoś go usunął i dlaczego ?

To tak dla lepszego zdrowia na Forum.

Edit.  Ostatnio często posty znikają bez żadnej informacji i wyjaśniania.

Wątek nie został usunięty przez żadnego moderatora, to było niezamierzone (przypadkowe) usunięcie zapewne w wyniku prac nad silnikiem forum.

Jeśli jakieś posty znikają bez oczywistego powodu to piszcie. Nie wszystko jest komentowane bo czasami nie ma takiej potrzeby a czasami po prostu nie ma czasu żeby coś skomentować od razu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, jak ustawić żeby na forum po wejściu do danego tematu wyświetlał się od razu pierwszy nieczytany post a nie jak mam teraz pierwszy post w danym temacie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po najechaniu kursorem myszy na nick forowicza pojawia sie okienko z danymi, niektorzy w polu  'ostatnio poza forum' maja zapis 'informacja prywatna'

gdzie ta opcje ustawic?

Są ludzie, którzy przez całe życie spogladają na zegarek, a mimo to zawsze się spóźniają. (A. Czechow)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rafał75

Panie i Panowie czy ktoś z was robi teraz zamówienie na Meranomie? Potrzebuję nabyć jeden drobiazg i chętnie bym się podłączył do zamówienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi