Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Rekomendowane odpowiedzi

jak będziesz miał ochotę na małą pogawędkę to daj znać ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzegorz - a to nie Lubelszczyzna teraz?

Zanosi się na kombo.... Jak źle pójdzie to miks Podkarpacia i Podlasia. A jak bardzo źle to Małopolska.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grzegorz - Ty kombinuj żeby dobrze wyszło. Puławy, Kazimierz, Nałęczów - ja już mam sale balowe na zamkach porezerwowane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe. Ja od 8 tygodni jestem w trasie. Zostało mi jeszcze 9 miast do zrobienia. Albo mi wątroba padnie albo żona mnie wystawi za drzwi. Innej opcji nie ma

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehehe. Ja od 8 tygodni jestem w trasie. Zostało mi jeszcze 9 miast do zrobienia. Albo mi wątroba padnie albo żona mnie wystawi za drzwi. Innej opcji nie ma

W jakim kontekście te podróże Grzegorz? Co robisz właściwie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety wszystkie służbowe. Wdrażam taki jeden system. Tydzień w każdym mieście. 16 województw plus Radom ekstra. Pierwszy raz robię coś takiego i powiem wprost, że podziwiam ludzi, którzy żyją tylko ze szkoleń. Inna sprawa, że ja to mam w zakresie obowiązków i do 27 maja muszę skończyć. No ale nie takie rzeczy robiliśmy ze szwagrem w garażu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O Jezu, Radom? Moje dawne śmieci. Pilnuj Siebie i portfela. Zrób zdjęcie radomskiego Rynku. Taka ciekawostka. Miasto stu rond. Boże ale mi, dzięki Tobie, fala wspomnień ruszyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrób zdjęcie radomskiego Rynku.

Radom już za mną. Tam byłem tylko dwa dni i mało czasu na włóczęgę po mieście, ale coś tam specjalnie dla Ciebie pokaże

e1cfeace879722483bda16e8d8014a15.jpg

ab2b44b5ee600efff40a4a7f9e21fbcb.jpg

3b8e84a496ed37c2aa43226f9fdd992b.jpgdf02d845569585fa93f029423af61cd0.jpg102d34ab8f725bd003491991b63dbbfa.jpgf6402c2155898cd5d6353655df3a94ab.jpg76762e447e2822f3c5807a92010d3800.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radom to stan umysłu

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drodzy koledzy Kolekcjonerzy. Jakiś czas temu na serwisie OLX kupiłem u człowieka kilka zegarków z dwóch ogłoszeń. Aby się nie rozdrabniać z jednego ogłoszenia wziąłem wszystkie 8 sztuk, a z drugiego wybrałem sobie 5 sztuk spośród większej liczby. Facet na to przystanął. Opłaciłem tyle ile sobie życzył i sfinalizowaliśmy transakcję. Dziś odebrałem przesyłkę, otwieram i okazuje się, że 2 zegarków brakuje, a 4 inne zostały "pomylone".

Zapewne główną przyczyną było przebicie mojej oferty przez kogoś innego. Normalny uczciwy człowiek powiedziałby, że zegarki zostały już kupione i koniec. A nawet czego nie popieram mógłby oddać pieniądze bez podania przyczyny. A tak pakuje do pudła jakiś szajs i wysyła z premedytacją mając gdzieś wcześniej zawartą umowę.

Dlatego apeluję, że jeżeli macie podejrzenie do tego, że facet coś kręci zachowujcie czujność i powstrzymajcie się od prowadzenia licytacji na OLX. Bo tak jak pisałem pal licho jak ktoś chociaż odda pieniądze, ale na ogół tego typu praktyki kończą się stratą pieniędzy i zwykłym oszustwem sprzedającego :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykro się czyta takie posty, wypada tylko współczuć i mieć się w przyszłości na baczności. Niestety jeśli chodzi o w/w portal, nie ma żadnych gwarancji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety są takie praktyki że nawet jak sprzedający jest uczciwy i powie że już uzgodnił wcześniej ten co dzwonił po mnie powiedział że za ten zegarek to spokojnie by dał więcej, tak mi opowiadał sprzedający bo w sumie to z nim przeglądałem ze 3 godz. wcześniej tak się dobrze rozmawiało o zegarkach i przygodach transakcyjnych.

Powiedział mi nawet że przebijał mnie „guru zegarków radzieckich”

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Brat Pit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, Wałbrzych.

Zamiast kupionych zegarków dostałem śmieciową Ruhle oraz współczesną Pobiedę i Zima i coś tam jeszcze. A dwóch sztuk w ogóle nie przysłał.

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja miałem więcej szcześcia. Coś mi od początku śmierdziało,ale zaryzykowałem. Na szczęście jakoś mocno w plecy nie jestem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tzn.? Bo mnie przekręcił na wszystkich zegarkach z dwóch ogłoszeniem, które miały wartość kolekcjonerską :(

Jeżeli brałeś zegarki z ogłoszenia gdzie miał ich wystawionych ze 30 to istnieje szansa, że mówimy o tych samych sztukach....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi