zasadas 5084 #1726 Napisano 31 Października 2017 Całkiem podobna. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #1727 Napisano 1 Listopada 2017 Na ten dzień. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1728 Napisano 1 Listopada 2017 Ponieważ umówiliśmy się z kolegami DELBANOWCAMI, że przewietrzymy w listopadzie nasze zbiory, trochę was pomęczymy monotonią naszych zbiorów. Dzisiejsza Delbana z przełomu lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych z mechanizmem automatycznym Felsa 1560. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awotuf 2 #1729 Napisano 1 Listopada 2017 U mnie przy święcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ekskalibur 919 #1730 Napisano 1 Listopada 2017 Taki dzisiaj zagościłTaki dzisiaj zagościł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #1731 Napisano 1 Listopada 2017 A tu Felsa 465 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1732 Napisano 1 Listopada 2017 Pozwólcie że i tutaj dołączę zdjęcie i dołącze do tak znakomitego grona Delban 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1733 Napisano 1 Listopada 2017 Piękne Delbanki I nie tylko. Klasyk Piotra pumy bardzo w moim stylu 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1734 Napisano 2 Listopada 2017 To może dziś zacznę 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1735 Napisano 2 Listopada 2017 Nie tak ładna jak Twoja, ale też z dolną sekundą i chyba podobny czas powstania. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13mar68 90 #1736 Napisano 2 Listopada 2017 Delnbany piękne! Ja mam jedną. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1737 Napisano 2 Listopada 2017 Jak sub to sub, lepiej późno niż wcale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1738 Napisano 2 Listopada 2017 to ja pokażę automata 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1739 Napisano 2 Listopada 2017 O mój automat chociaż Twój ładniejszy. Mój bardziej szary i przytarty. Gratulacje piękny egzemplarz. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1740 Napisano 2 Listopada 2017 Jeszcze będzie pokazany bardziej szary i przytarty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 289 #1741 Napisano 3 Listopada 2017 Powiem tak... fajne to męczenie. Zapowiada się przyjemny Listopad. Tylko nie odpuśćcie w połowie Dla mnie to będzie nauka modeli i wprowadzenie do tematu, więc dopinguję 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1742 Napisano 3 Listopada 2017 To dzisiaj może ja zacznę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1743 Napisano 3 Listopada 2017 Nie mam takiej ładnej, a prawdę mówiąc to nie mam takiej nawet brzydkiej. Tak na szybko coś podobnego co do czasu powstania i charakteru "niegładkiej" tarczy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ostek 11 #1744 Napisano 3 Listopada 2017 To nasz pierwszy raz... zegarek dostał drugie życie, jest po serwisie i ma nowiutki, koniakowy pasek wykonany ręcznie na zamówienie. Na żywo prezentuje się znacznie lepiej. Widzieć spojrzenia kolegów z pracy - bezcenne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1745 Napisano 3 Listopada 2017 Skoro dziś kwiatuszek to może mini bukiecik 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1746 Napisano 3 Listopada 2017 Co założyć ????? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 221 #1747 Napisano 3 Listopada 2017 (edytowane) @RTK-WGM- dzięki. Widziałem Twoje, fajne sztuki :-). Ja mam tylko tego jednego i on także będzie wymagał trochę opieki w przyszłości - wskazówka chrono do wymiany. Powinna być taka: @Szwed - dzięki. Nie wiem jaka długość, ale mam takie dwie. W ten deseń. To może kupię od Ciebie bo te wskazówki tak leżą mi w pudełku? W oczekiwaniu na dzieci... Fan marki Enicar. Edytowane 3 Listopada 2017 przez RTK-WGM 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1748 Napisano 3 Listopada 2017 Gdyby co, to wiem do kogo się zgłosić :-). Jak będę w potrzebie to dam znać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1749 Napisano 4 Listopada 2017 Monotematycznie, ale nim koledzy zaczną pokazywać piękne "Murzynki" to ja dzisiaj przewietrzę "Cacao" 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1750 Napisano 4 Listopada 2017 Oj myślałem że dziś uda mi sie zacząć, a tu niestety Staszek kilka minut był przede mną I ja pokarzę mulata przyrdzewiał trochę o sie napompował do 36 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach