pit55 509 #651 Napisano 18 Lipca 2016 Ładny glashutte. Te zegarki podobają mi się bardzo. Może dlatego, że môj spezimatic nigdy mnie nie zawiódł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoxx2006 39 #652 Napisano 20 Lipca 2016 Dziś ładna pogoda, więc można zabrać "dziadka"Roamera na spacer 0 Kupię: ---. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
45jk 1 #653 Napisano 20 Lipca 2016 Prosto od zegarmistrza, na przedpołudnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #654 Napisano 20 Lipca 2016 (edytowane) No widze , ze Szwedzi w modzie. Ten Record bardzo ladny jest. Co w nim siedzi? Edytowane 20 Lipca 2016 przez tom1303 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
45jk 1 #655 Napisano 20 Lipca 2016 No widze , ze Szwedzi w modzie. Ten Record bardzo ladny jest. Co w nim siedzi?Ups, nie ten wątek/post? Bo powyżej jest mój zmęczony Enicarek AR 1010. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #656 Napisano 21 Lipca 2016 Taki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #657 Napisano 21 Lipca 2016 Fajny, czy w środku to Unitas? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #658 Napisano 21 Lipca 2016 To podrasowany Unitas jak nazwał go Piotr R.Więcej tutaj http://zegarkiclub.pl/forum/topic/130950-arsa-z-precyzyjn%C4%85-regulacj%C4%85/page-1?do=findComment&comment=1669458 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #659 Napisano 21 Lipca 2016 Świetne są te mechanizmy. Mam jedną z Delban na podobnym "600". 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #660 Napisano 21 Lipca 2016 Zegarek jest fajny bo nieduży - nadgarstek odpoczywa po ciężkim roboczym tissocie prc200 - mechanizm miał robiony serwis jak nosze go cały czas nakręcany codziennie rano to po dwóch tygodniach z tego co pamiętam późnił jakieś pół minuty Fajny lekki porządny stalowy i super stanie zegarek w dodatku stary noszę go teraz na zmianę z tym Glicyne (kilka postów wyżej ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #661 Napisano 21 Lipca 2016 Dobrej jakości zegarki vintage, nie koniecznie z najwyższej półki do dzisiaj sprawują się doskonale. Prócz sprawności posiadają niesamowity urok i ducha dobrego zegarmistrzostwa z tamtych lat. Też mam kilka które mają u mnie dożywocie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom1303 7 #662 Napisano 24 Lipca 2016 Od 2 dni na lapce. Odebralem od zegarmistrza i testuje jej "chod"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #663 Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Panowie zawsze chciałem mieć Omege. Więc proszę - Omega Albatross. Caliber 1611 in house. Wyprodukowany 1976 w ilości 15.000 szt. Do dziś ostało się niewiele. Łączy dwie strony mocy prawdziwy zegarek elektroniczno - mechaniczny.EDIT: I jeszcze pytanie, jak to możliwe, że ten zegarek na tarczy i deklu napisane ma Seamaster a na pudełku jest Speedmaster i oklejone jest zdjęciem z księżyca? Myślałem, że może pudełko jest dobrane, ale znalazłem takie same tutaj (dokładnie taki sam komplet jak mój) http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=478479 Edytowane 26 Lipca 2016 przez RTK-WGM 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #664 Napisano 26 Lipca 2016 Oglądałem kiedyś taką Omegę Wasyla, chyba najbardziej zna temat,ale niesamowity klimat lat 70 ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RTK-WGM 219 #665 Napisano 26 Lipca 2016 Oglądałem kiedyś taką Omegę Wasyla, chyba najbardziej zna temat,ale niesamowity klimat lat 70 ! Wasyl ma dwie takie, też go oglądałem. Dlatego kupiłem jak nadarzyła się okazja cenowa. 0 Kupię wszystko, rozsądek zachowując, co ma związek z marką ENICAR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #666 Napisano 26 Lipca 2016 Gratulacje. Super zakup. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #667 Napisano 31 Lipca 2016 Dziś niedzielnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #668 Napisano 1 Sierpnia 2016 Omegi powyżej boskie U mnie żadnej w zbiorze, ale za to dziś trzy inne na... nodze 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 908 #669 Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) EDIT: I jeszcze pytanie, jak to możliwe, że ten zegarek na tarczy i deklu napisane ma Seamaster a na pudełku jest Speedmaster i oklejone jest zdjęciem z księżyca? Myślałem, że może pudełko jest dobrane, ale znalazłem takie same tutaj (dokładnie taki sam komplet jak mój) http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=478479[/b] Z racji dynamicznie rosnących cen vintygowych speedmasterów, wartość tego pudełka model moon crater może w niedalekiej przyszłości przebić wartość tego pięknego albartosa. Taki świat ... Trudno znaleźć właściwe pudło ale to chyba było bardziej dedykowane do tego modelu. http://watchestobuy.com/omegachronoquartz-htm/ Ale wydaje mi się, że masz komplet od AD więc to Twoje chyba bardziej prawdopodobne. Piekny klasyk. Gratulacje. Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez antiquarius.maximus 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Maras 68 #670 Napisano 10 Sierpnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukułeczka 0 #671 Napisano 13 Sierpnia 2016 U mnie żadnej w zbiorze, ale za to dziś trzy inne,a to zdaje się Enicar Sherpa jest? - nie chcesz sprzedać ? przepraszam że pytam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #672 Napisano 14 Sierpnia 2016 Dawno nie noszona, a to przecież As z moich Delban. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maleno 11 #673 Napisano 14 Sierpnia 2016 Ta Delbana nie pozwala mi zasnąć. Ja dziś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #674 Napisano 15 Sierpnia 2016 A dzisiaj tak. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Montepulciano 14 #675 Napisano 30 Sierpnia 2016 bardzo urokliwy krabik, nieznanej mi wcześniej szwajcarskiej manufaktury, dziś zasilił moją kolekcję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach