Master Yoda 2171 #1076 Napisano 8 Stycznia 2017 Master czy on w dalszym ciągu jest w takim stanie?!Często go nosisz z tego co widzę a on dalej jak z fabryki!Jak tak to gratuluje delikatnej ręki! Dzieki.Tak, zdjecie z wczoraj, na dokladke iphonem 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1077 Napisano 8 Stycznia 2017 Dzieki.Tak, zdjecie z wczoraj, na dokladke iphonem Naprawdę rodzynek Ci się trafił w takim stanie! Piękny jest. Aż szkoda nosić 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1078 Napisano 8 Stycznia 2017 Szlify koperty są super, w słoneczne dni swietnie się prezentują 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #1079 Napisano 9 Stycznia 2017 A ja dziś wietrze klasyke w dalszym oczekiwaniu na odbiór albatrosa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #1080 Napisano 9 Stycznia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1081 Napisano 10 Stycznia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1082 Napisano 10 Stycznia 2017 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Montepulciano 14 #1083 Napisano 11 Stycznia 2017 przejrzałem sobie temat od mojej ostatniej na nim bytności tj. koło września, i o ile do tego, że każdy ma przynajmniej jedną omegę i atlantica, to zdążyłem się przyzywyczaić i dołączyć do ogólnie obowiązujących trendów, to zmartwiła mnie nadreprezentacja JLC jako iż w moich zbiorach jeszcze żadnego nie posiadam , ale też i ucieszyła, oznacza to bowiem, że naród się bogaci (albo zegarki tanieją). trochę tu głupio wyskakiwać z takim skromnym zegarkiem, ale już od dawna mam znaczną posuchę w zbiorach (ze trzy tygodnie i żaden nie doszedł ) a okres świąteczny też zubożył mą kolekcję o kilkanaście zegarków, więc ośmielę się jednak wrzucić moją dzisiejszą radość. Nabyłem od Pawła Burego bardzo sympatyczne Seiko, przyszło dziś, a że nagie było ubrałem i przyodziałem na nadgarstek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #1084 Napisano 11 Stycznia 2017 ale co z jego kopertą się stało - były przetarcia ale to jakoś dziwnie wygląda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Montepulciano 14 #1085 Napisano 11 Stycznia 2017 nie wiem mnie się podoba jaki jest, dzis taki przyszedł, ja się nie skarżę, może fotka nie taka.zdjęcie z allegro oddaje wpełni wygląd zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arekor 2595 #1086 Napisano 12 Stycznia 2017 Taki tam breitek 0 "Co mi tam czas! Bywa, że i cały miesiąc odda się chętnie za pół rubla, a innym razem za żadne skarby nie sprzedałoby się nawet pół godzinki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #1087 Napisano 13 Stycznia 2017 Girard Perregaux cal. AS 1475 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #1088 Napisano 13 Stycznia 2017 Budzik rewelacja 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #1089 Napisano 13 Stycznia 2017 RP versus PRL 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1090 Napisano 13 Stycznia 2017 Atlantic fajny, ale luma 'dokladana' 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #1091 Napisano 13 Stycznia 2017 "dokładana"? Zegarek nie był otwierany od kupna w stanie nowym, oryginalnym, w sklepie, w latach 80-tych. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ludwik.berg 32 #1092 Napisano 13 Stycznia 2017 "dokładana"? Zegarek nie był otwierany od kupna w stanie nowym, oryginalnym, w sklepie, w latach 80-tych. I nadal świeci? Niezwykłe, ale może leżał bez dostępu światła i to wpłynęło na jej trwałość? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #1093 Napisano 13 Stycznia 2017 A ja dziś tak . Dzięki Gregory!Pozdrawiam, 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1094 Napisano 13 Stycznia 2017 "dokładana"? Zegarek nie był otwierany od kupna w stanie nowym, oryginalnym, w sklepie, w latach 80-tych. Sądzę ze to niemozliwe, rozpad fosforu przez ponad 30 lat nie pozwoli na tak jasne świecenie.... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #1095 Napisano 13 Stycznia 2017 Zegarek leżał przez niemal cały czas w szufladzie. Wyjąłem go kilka, dosłownie kilka razy w przeciągu całego tego okresu. Dostałem go w prezencie na 18-tkę i od tej pory nikt się nim, poza mną, nie zajmował. Kurczę, sam teraz zgłupiałem... 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1096 Napisano 13 Stycznia 2017 Możesz dać lepsze zdjęcie tarczy/ napisów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #1097 Napisano 13 Stycznia 2017 Wymieniony był jedynie pasek. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1098 Napisano 13 Stycznia 2017 (edytowane) Wedlug mnie, masa świecaca była uzupełniana-być moze bez wiedzy wlaściciela. ( ale to tylko ocena ze zdjęcia, a one, bywa przeklamują) Edytowane 13 Stycznia 2017 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 70855 #1099 Napisano 13 Stycznia 2017 W zasadzie to dla mnie bez znaczenia - ale, trochę mnie martwi, że niczego takiego nie pamiętam... Czyżby początki Alzheimera...? 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1100 Napisano 13 Stycznia 2017 A tam , moze wczesniej 'nie wchodzileś w szczegóły" 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach