loituma 289 #1751 Napisano 4 Listopada 2017 No to dziś jedziemy na pomarańczowo... Proszę bardzo 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1752 Napisano 4 Listopada 2017 Super plaster miodu, może też kiedyś uda mi się taką kupić. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #1753 Napisano 4 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1754 Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Nie ma mnie w domu i nie mogę pokazać swojej brązowej ale kobieta ma jesiennego wrzosa. Edytowane 4 Listopada 2017 przez puma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1755 Napisano 4 Listopada 2017 (edytowane) Nie ma mnie w domu i nie mogę pokazać swojej brązowej ale kobieta ma jesiennego wrzosa. I tarcza kółeczko... zaliczone Edytowane 4 Listopada 2017 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1756 Napisano 5 Listopada 2017 Słowo się rzekło kobyłka u płota Dziś dzień zaczynamy nie na tarczy lecz z tarczą 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1757 Napisano 5 Listopada 2017 Niedzielny dylemat L czy P 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1758 Napisano 5 Listopada 2017 Słowo się rzekło kobyłka u płota Dziś dzień zaczynamy nie na tarczy lecz z tarczą 20171105.jpgKolego, podniosłaś poprzeczkę tak wysoko, że dzisiaj mogę nie mieć co założyć. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Parówkowy skrytożerca 429 #1759 Napisano 5 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #1760 Napisano 5 Listopada 2017 Kolego, podniosłaś poprzeczkę tak wysoko, że dzisiaj mogę nie mieć co założyć.W rzeczy samej. Musiałbym złożyć z trzech, żeby taki pokazać A tak musiałem wybierać między giloszem, logiem a mechanizmem. ...I po długim zastanowieniu stwierdziłem, że jednak logo. To przecież najpiękniejsze logo w historii Delbany. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1761 Napisano 5 Listopada 2017 Kolego, podniosłaś poprzeczkę tak wysoko, że dzisiaj mogę nie mieć co założyć. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu TapatalkaOj Staszku nie chodzi o typ gilosz na tarczy, ale także o logo jak to Arek stwierdził .A zapewne z podobnym giloszem coś tam w zanadrzu masz. W rzeczy samej. Musiałbym złożyć z trzech, żeby taki pokazać A tak musiałem wybierać między giloszem, logiem a mechanizmem. ...I po długim zastanowieniu stwierdziłem, że jednak logo. To przecież najpiękniejsze logo w historii Delbany. Trafna diagnoza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #1762 Napisano 5 Listopada 2017 Szczerze zazdroszczę! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1763 Napisano 5 Listopada 2017 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1764 Napisano 5 Listopada 2017 Obiecana brązowa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 140 #1765 Napisano 5 Listopada 2017 Piękności. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 226 #1766 Napisano 5 Listopada 2017 (edytowane) Dziś taki zegarek. Edytowane 5 Listopada 2017 przez Euryk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1767 Napisano 5 Listopada 2017 Dziś taki zegarek.Az mnie zatkało. Rewelacyjny! Możesz coś więcej o nim napisać? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #1768 Napisano 5 Listopada 2017 Sobota/Niedziela 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1769 Napisano 5 Listopada 2017 Oj Staszku nie chodzi o typ gilosz na tarczy, ale także o logo jak to Arek stwierdził .A zapewne z podobnym giloszem coś tam w zanadrzu masz. Trafna diagnoza Nie tak piękne logo jak wasze, ale próbowałem by znaleźć taką by na tarczy też się coś działo. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Euryk 226 #1770 Napisano 5 Listopada 2017 Az mnie zatkało. Rewelacyjny! Możesz coś więcej o nim napisać? Jasne, ale ma jedną wadę, nie jest drogi. http://www.good-stuffs.com/Classic-Shanghai-black-dial-mechanical-wrist-watch-manual-hand-winding-_p_196.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #1771 Napisano 5 Listopada 2017 Dziś taki zegarek.Jakie to lata? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #1772 Napisano 6 Listopada 2017 Dzisiaj ja zacznę: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #1773 Napisano 6 Listopada 2017 Podobny choć nie Automatic 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #1774 Napisano 6 Listopada 2017 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #1775 Napisano 6 Listopada 2017 Jasne, ale ma jedną wadę, nie jest drogi. http://www.good-stuffs.com/Classic-Shanghai-black-dial-mechanical-wrist-watch-manual-hand-winding-_p_196.htmlTo akurat zaleta Wadą może być że nie jest to vintage, ale to nie do końca wada, wszak mogę go tanio kupić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach