zasadas 5083 #1801 Napisano 10 Listopada 2017 Dopiero teraz znalazłem trochę wolnego czasu. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 139 #1802 Napisano 10 Listopada 2017 Piękna. Trochę mi przypomina Atlantica Milano. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1803 Napisano 10 Listopada 2017 A mi tego. Te same indeksy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lejdipik 24283 #1804 Napisano 11 Listopada 2017 pożyczony pasek od zegarka Adriatica w wersji slim, w stylu vintage a jakże.Pasek Apartowski, kolejna szansa dla PH. Póki co mięciutki i bardzo wygodny. Faktura inna niż wszystkie w kolekcji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1805 Napisano 11 Listopada 2017 Piękne przez cały tydzień były te Delbany i inne zegarki pokazywane przez kolegów.A ja dziś tak troszkę po wojskowo-rezerwowemu Godzina piąta minut trzydzieści.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #1806 Napisano 11 Listopada 2017 Ja też mam "promienistą" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1807 Napisano 11 Listopada 2017 Puma! Nie tak się umawialiśmy. Miały być zegarki vintage, a Ty i Franz70 ciągle pokazujecie nowe Nie ten temat koledzy Piękne sztuki A ja dopasowałem się dziś do Jerzego i znalazłem taką hybrydę: 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1808 Napisano 11 Listopada 2017 Czy coś w niej jest z Delbany? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość norbie #1809 Napisano 11 Listopada 2017 Ostatnio w wątku rządzą ciekawe Delbany i Atlantici. Spróbujmy przełamać tę dominację Seiko Skyliner. Japoński bauhaus. Rzadki model, szczególnie z tym kolorem tarczy. A w kopercie "cushion" z datownikiem na 12 to raczej rarytas Szybka fota nadgarstkowa. W emocjach. Daty nie przestawiłem. Wczoraj odebrałem. Sesję zrobię później. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1810 Napisano 11 Listopada 2017 Czy coś w niej jest z Delbany? Felsa Śliczny Seiko 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #1811 Napisano 11 Listopada 2017 Dziś ten... a właściwie ta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1812 Napisano 11 Listopada 2017 Chyba z tymi Delbanami nas pogonią. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1813 Napisano 11 Listopada 2017 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1814 Napisano 11 Listopada 2017 ...Fajny stan tej Lemanii. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1815 Napisano 11 Listopada 2017 Dzięki. Był kiedyś w spa w znanym warszawskim zakładzie. Zdjęcie poprzedniego właściciela. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1816 Napisano 11 Listopada 2017 Poznałem po bardzo charakterystycznym zapiski na dekielku. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #1817 Napisano 11 Listopada 2017 Dzięki. Był kiedyś w spa w znanym warszawskim zakładzie. Zdjęcie poprzedniego właściciela. Poznałem po bardzo charakterystycznym zapiski na dekielku. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu TapatalkaNa marginesie - czy takie oznaczenia długo się utrzymują? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1818 Napisano 11 Listopada 2017 Rzeczywiście zmęczony życiem Pilot. Masz może zdjęcie mechanizmu? Żółty?Obiecane zdjęcie. Złoty oczywiście! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1819 Napisano 11 Listopada 2017 Na marginesie - czy takie oznaczenia długo się utrzymują?Wszystko zależy od tego czym zostały zrobione i czym się je potem traktuje podczas czyszczenia. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #1820 Napisano 11 Listopada 2017 Na marginesie - czy takie oznaczenia długo się utrzymują?Te zapiski są na wewnętrznej stronie szkiełka, więc spokojnie do następnego serwisowania. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu TapatalkaSorry, nie szkiełka, a dekielka. Zmieniło mi samo. Wysłane z mojego HTC One A9 przy użyciu Tapatalka 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #1821 Napisano 11 Listopada 2017 Kapitan Ameryka z 1978! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #1822 Napisano 12 Listopada 2017 Dziś troszkę łatwiejsza dyscyplina Chyba każdy ja ma Więc do dzieła koledzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #1823 Napisano 12 Listopada 2017 No to żeby nie było monotonnie, pokażę wersje białą. Indeksy inne, ale gilosz ten sam. 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #1824 Napisano 12 Listopada 2017 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #1825 Napisano 12 Listopada 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach