primabaleron 1175 #2026 Napisano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Przedświąteczne przygotowania... Edytowane 20 Grudnia 2017 przez primabaleron 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #2027 Napisano 20 Grudnia 2017 U mnie dziś po staremu 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MasterMind 12679 #2028 Napisano 20 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2029 Napisano 20 Grudnia 2017 To może dziś zupełnie z innej beczki.Prawie niepokazywane w tym temacie (a może i wcale) zegarki elektroniczne też już osiągnęły w niektórych wypadkach status wintydża Pokaże dziś super nowoczesny (bo ledowy ) zegarek elektroniczny. Dla niewtajemniczonych pokazuję i objaśniam obsługę tego zegarka.Godzina pojawia się dopiero po naciśnięciu górnego przycisku. Dzięki temu zegarek jest super oszczędny jeśli chodzi o zużycie energii. Po wciśnięciu i przytrzymaniu tegoż przycisku widzimy sekundy A po naciśnięciu przycisku dolnego ujawnia się... a jakże... data Często przez nas niedoceniane, a równie piękne zegarki elektroniczne są już gotowe do pokazywania w tym temacie. Nieprawdaż?A jakieś informacje o marce? Coś trzeba przycisnąć, czy wystarczy naciskać na właściciela? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2030 Napisano 20 Grudnia 2017 Jest wyciśnięte na deklu. Otóż jest to radziecka myśl technologiczna Elektronika 1 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2031 Napisano 20 Grudnia 2017 To nie była wcale taka zła myśl techniczna, przynajmniej na etapie produkcji, bo o pierwowzór można się było spierać. Miałem w młodości kalkulator Elektronika, być może kopia jakiej zachodniej produkcji, ale liczył bez błędów a funkcji miał naprawdę mnóstwo. Kolega miał kalkulator Texas Instruments, co na tamte czasy stawiało go po stronie zgniłego zachodu, ale gdzie mu było do mojej Elektroniki. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2032 Napisano 20 Grudnia 2017 Do elektroników zawsze miałem słabość. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #2033 Napisano 20 Grudnia 2017 Jest wyciśnięte na deklu. Otóż jest to radziecka myśl technologiczna Elektronika 1 Klasyk! Elektronikę mam niestety jedynie w LCD (i to mocno bladym ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2034 Napisano 21 Grudnia 2017 . Wysłane z mojego HTC 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony.m 2128 #2035 Napisano 21 Grudnia 2017 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jerzyk 25 #2036 Napisano 22 Grudnia 2017 Oczko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2037 Napisano 23 Grudnia 2017 Oczko na jakim mechanizmie? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2038 Napisano 23 Grudnia 2017 Pokazał Jurek chyba w naszym temacie.AS1604 lub pochodny 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5866 #2039 Napisano 23 Grudnia 2017 Żona w sałatkach to można szkiełko w slavce przepolerować Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #2040 Napisano 23 Grudnia 2017 Żona w sałatkach to można szkiełko w slavce przepolerowaćWaciki widzę i jakąś tubkę. Czym polerujesz? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5866 #2041 Napisano 23 Grudnia 2017 Nie chciałem za mocno bo szkiełko jest dość słabe, trochę pęknięte na dole więc nie użyłem pasty typu tempo.Znajomy zegarmistrz w wolnej rozmowie polecił spróbować pasty do zębów arthrodont - taką też zakupiłem w aptece i powiem że po 25 minutach jest o 50% lepiej od tego co było.Nie wiem czy w tej paście jest jakiś składnik który ma jakąś idealną klasę ścieralności, ale efekt jest widoczny i dla mnie zadowalający. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5083 #2042 Napisano 24 Grudnia 2017 Dawno go nie nosiłem. Wysłane z mojego HTC 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #2043 Napisano 24 Grudnia 2017 Nie chciałem za mocno bo szkiełko jest dość słabe, trochę pęknięte na dole więc nie użyłem pasty typu tempo.Znajomy zegarmistrz w wolnej rozmowie polecił spróbować pasty do zębów arthrodont - taką też zakupiłem w aptece i powiem że po 25 minutach jest o 50% lepiej od tego co było.Nie wiem czy w tej paście jest jakiś składnik który ma jakąś idealną klasę ścieralności, ale efekt jest widoczny i dla mnie zadowalający. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu TapatalkaPróbowałem pasty do zębów, ale tej konkretnie nie. Dzięki za odpowiedź! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 5866 #2044 Napisano 24 Grudnia 2017 Próbowałem pasty do zębów, ale tej konkretnie nie. Dzięki za odpowiedź!Nie wierzyłem dopuki nie spróbowałem.Pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2045 Napisano 24 Grudnia 2017 Na teraz tak: Na wigilię będzie zmiana Zdrowych, pogodnych świąt dla wszystkich 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2046 Napisano 24 Grudnia 2017 Ale potęga 57 kamieni 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2047 Napisano 24 Grudnia 2017 Tak, ale większość dla ozdoby A indeksy w twojej są w oryginale, czy malowana lata temu? 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2048 Napisano 24 Grudnia 2017 Indeksy czy podziałka minutowa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 286 #2049 Napisano 24 Grudnia 2017 Indeksy malowane czyli podziałka minutowa 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
50 CENT 184 #2050 Napisano 24 Grudnia 2017 Nabyłem ją parę lat temu w takim stanie jakim jest.To co było robione to polerka szkła, maksymalna moja ingerencja w zegarki mi wygląda dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach