TomcioMiki 65042 #801 Napisano 25 Lipca Zapomniałem wrzucić to co mi się podobało i mojej drugiej połowie 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mandaryn44 682 #802 Napisano 25 Lipca Słoneczniki fajne. Ale fajniejsza jest jednak Gwieździsta noc. Mona Lisa z kolei to jakiś koszmarek. Ten concorde też super. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6513 #803 Napisano 26 Lipca I oto skończony projekt mojego syna - podupadłe gospodarstwo z PRL 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wacor 1183 #804 Napisano 26 Lipca Dobre👍 Żuk i Ursus jak żywe 👍 I powiem szczerze, czasami i teraz widuję gospodarstwa w takim stanie🤣 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotoman 2463 #805 Napisano 27 Lipca Zgadzam sie z @Wacor, Żuk i Ursus (pewnie 30-tka) wymiatają, aż mi się wakacje na wsi przypomniały 😊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Admof 2263 #806 Napisano 28 Lipca W końcu coś poza zestawami dla córki z Kociego Domku Gabi czy Harry Pottera ;D Od żony na urodziny dostałem. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #807 Napisano 28 Lipca 3 godziny temu, Admof napisał(-a): W końcu coś poza zestawami dla córki z Kociego Domku Gabi czy Harry Pottera ;D Od żony na urodziny dostałem. Ładne. Wszystkie najlepszego 💯💯💯 lat 🤗 🤗 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #808 Napisano 3 Sierpnia Zakupy młodego w Świdnicy 😁 😁 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #809 Napisano 3 Sierpnia Polybag z Batmanem 1992r. 😁😁😁 Świetny 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #810 Napisano 5 Sierpnia Młody się cieszy, bardzo chciał go mieć 🤗🤗🤗 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #811 Napisano 6 Sierpnia I gotowy 😁😁😁 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #812 Napisano 16 Sierpnia Do kolekcji 😁 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #813 Napisano 17 Sierpnia No i jest komplet, dzisiaj odbudowałem wózek widłowy, trochę to trwało, szukanie części w dwóch pudłach 😁 😁 😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #814 Napisano 18 Sierpnia W wolnych chwilach odbudowane ze zgliszczy będzie takie coś 😁😁😁 Chyba pierwszy zestaw młodego 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
-mrovka- 299 #815 Napisano 18 Sierpnia 14 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a): W wolnych chwilach odbudowane ze zgliszczy będzie takie coś 😁😁😁 Chyba pierwszy zestaw młodego 🤔🤔🤔 Z którego roku Ci dwaj rycerze ? 80/90 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #816 Napisano 19 Sierpnia (edytowane) 7 godzin temu, -mrovka- napisał(-a): Z którego roku Ci dwaj rycerze ? 80/90 ? Dokładnie to nie powiem, ale są starzy i chcę ich trochę upgreidować 😁😁😁 Edytowane 19 Sierpnia przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 343 #817 Napisano 19 Sierpnia Rycerze i piraci zawsze w cenie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #818 Napisano 19 Sierpnia Godzinę temu, łowca napisał(-a): Rycerze i piraci zawsze w cenie Myślimy na takim upgreidem 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6513 #819 Napisano 19 Sierpnia Mój miłośnik motoryzacji PRL zbudował to: 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #820 Napisano 20 Sierpnia 6 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Mój miłośnik motoryzacji PRL zbudował to: Łoo motorynka,👍👍👍 6 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Mój miłośnik motoryzacji PRL zbudował to: Jak duża jest, postaw ludzika obok 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #821 Napisano 21 Sierpnia W dniu 19.08.2025 o 11:01, TomcioMiki napisał(-a): Myślimy na takim upgreidem 😁😁😁 No i dostał upgreid 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #822 Napisano 24 Sierpnia W dniu 18.08.2025 o 08:03, TomcioMiki napisał(-a): W wolnych chwilach odbudowane ze zgliszczy będzie takie coś 😁😁😁 Chyba pierwszy zestaw młodego 🤔🤔🤔 Była chwila to skończyłem, brakuję jednego łańcucha zagubił się, ale już zamówiłem 😁😁😁 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #823 Napisano 2 Września Zapowiedzi. Od października będzie ponoć dostępny, podoba się, Mikołaj dostanie na Mikołajki 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 6513 #824 Napisano 9 Września Ja dziś skromnie, ale za to z dużym potencjałem do zabawy: moja wersja Lancii Delta Integrale na Dakar. Chłopcy dostali kiedyś zestaw Lancii z Cobi, ale później wzięli część elementów, a te najfajniejsze leżały niewykorzystane. A wiadomo - można nie lubić w ogóle alkoholu, ale nie da się nie uwielbiać barw Martini Racing Wykorzystałem więc modułowe elementy, natomiast dach, podwozie i resztę zrobiłem z Lego, a koła zamocowałem na moich ulubionych resorach z zestawu, który dostałem na Święta w 1989 - czyli 6660. [choć to już nowe egzemplarze - żona znalazła nam ten zestaw w stanie NOS] 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 65042 #825 Napisano 10 Września 🤗🤗🤗 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach