Edmund Exley 8075 #901 Napisano 26 Kwietnia 30 minut temu, Nocny duch napisał(-a): i jak Wasze wrażenia z zabawy ze smart klockami? Krasnal zachwycony pewnie następny w kolekcji będzie ten: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75012 #902 Napisano 27 Kwietnia 18 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Krasnal zachwycony pewnie następny w kolekcji będzie ten: Ja jak byłem mały to robiłem tutu tutu, bym bum bum iiii iiii iii eee eee eee i takie tam 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 2717 #903 Napisano 27 Kwietnia 19 godzin temu, Edmund Exley napisał(-a): Krasnal zachwycony pewnie następny w kolekcji będzie ten: Takiego X-winga to sam bym sobie kupił 😁 👍 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75012 #904 Napisano 27 Kwietnia Godzinę temu, Markol napisał(-a): Takiego X-winga to sam bym sobie kupił 😁 👍 Ten jest mały kup większego 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 2717 #905 Napisano 27 Kwietnia 15 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): Ten jest mały kup większego 🤗🤗🤗 Tego za tysiaka? Chyba jeszcze nie jestem na tym etapie 😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75012 #906 Napisano 27 Kwietnia 42 minuty temu, Markol napisał(-a): Tego za tysiaka? Chyba jeszcze nie jestem na tym etapie 😉 Nie są tańsze, będę w domciu to cykne fotkę 🤗🤗🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 8075 #907 Napisano Wtorek o 09:19 A tymczasem starszy krasnal zbudował bazę-warsztat do wspólnej zabawy w gwiezdne wojny i kosmos: A dla siebie - Rostsielmasza, bo lubi brzydactwa z demoludów 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach