Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

@TomcioMiki szybko to wam leci :) Widziałeś nowego Venator'a ?

Ja cięgle zapełniam moje Tatoine - już myślałem że koniec, a ciągle coś nowego wpada do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, -mrovka- napisał(-a):

@TomcioMiki szybko to wam leci :) Widziałeś nowego Venator'a ?

Ja cięgle zapełniam moje Tatoine - już myślałem że koniec, a ciągle coś nowego wpada do głowy.

A wiesz o tym że LEGO zaprzestaje produkcji wielu zestawów 🤔🤔🤔 muszę poszukać strony to dam linka https://faniklockow.pl/2023/09/15/lego-potwierdza-wycofanie-tych-zestawow-to-juz-ostatnia-szansa-na-zakup/

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@TomcioMiki aaaa..to teraz rozumie. 

Pewnie że wiem o tych zabiegach ze strony Lego.  Widzę, że czytamy te same blogi :P 

No i przyznaje, że nie sądziłem, że po przeciwnej stronie kabla siedzi, Lego maniak z krwi i kości :P

Mi chodzi mi po głowie diorama SW ze sceną pojedynku Luka z tatą, oraz Imperialna sonda szpiegowska Imperial Probe Droid.

Jedno będzie już w przyszłym miesiącu, bo zrobię sam sobie  prezent, a drugie będzie w listopadzie jako następny prezent :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, -mrovka- napisał(-a):

Pewnie że wiem o tych zabiegach ze strony Lego.  Widzę, że czytamy te same blogi :P 

No i przyznaje, że nie sądziłem, że po przeciwnej stronie kabla siedzi, Lego maniak z krwi i kości :P

Mi chodzi mi po głowie diorama SW ze sceną pojedynku Luka z tatą, oraz Imperialna sonda szpiegowska Imperial Probe Droid.

Jedno będzie już w przyszłym miesiącu, bo zrobię sam sobie  prezent, a drugie będzie w listopadzie jako następny prezent :)

O to chodzi 🤔🤔🤔

1-11.jpg

lego-75306.jpg

24 minuty temu, -mrovka- napisał(-a):

Wiesz ja się ma 12latka i samemu wychowało się na Gwiezdnych wojnach to tak zostaję 🤗🤗🤗

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@TomcioMiki dokładnie chodzi o te dwa sety. Osobiście uważam, że diorama, ma w sobie kwintesencje sagi SW - no i co ważne, trzy ważne postacie :)

A sonda dlatego ze to najmniejszy set USC jaki chyba wyszedł z Lego..no i mnie urzekła strasznie, bo pamiętam podczas oglądania filmu, że miałem strasznie wrogie nastawienie do niej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i gotowe 🤗🤗🤗

IMG20230928190803.jpg

IMG20230928191450.jpg

IMG20230928192309.jpg

Edytowane przez TomcioMiki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.09.2023 o 10:36, -mrovka- napisał(-a):

A sonda dlatego ze to najmniejszy set USC jaki chyba wyszedł z Lego

Sonda to nie UCS, niemniej fajny zestaw :) 

Kupiłem sobie jak wychodził z produkcji, ale leży w pudełku bo ciągle coś innego wpadało do złożenia       

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@GREGG zmyliła mnie ta plakietka ozdobna z informacjami technicznymi. Każdy UCS ma taką, no i z automatu podpiąłem ją od te zestawy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, -mrovka- napisał(-a):

@GREGG zmyliła mnie ta plakietka ozdobna z informacjami technicznymi. Każdy UCS ma taką, no i z automatu podpiąłem ją od te zestawy.

Teraz dają te plakietki do różnych zestawów, z zestawów jakie mam jest taka do BD1 (swoją drogą fajny zestaw, polecam ;) ) i do Grogu 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robilem dzisiaj porzadek w szafie. Troche sie nazbieralo... 20231214_180122.jpg20231214_180140.jpg

Wysłane z mojego SM-G980F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Osy123 napisał(-a):

Robilem dzisiaj porzadek w szafie. Troche sie nazbieralo... emoji1787.png20231214_180122.jpg20231214_180140.jpg

Pełne 🤔🤔🤔

U mnie młody dostanie do kompletu takiego 😁😁😁

BE7D1EA8_5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pełne
U mnie młody dostanie do kompletu takiego
BE7D1EA8_5.thumb.jpg.2cb625c0c98d8cca43f39e890c42687c.jpg
To bedzie kolejny w kolekcji. Super!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas odkurzyć...

Star warsy.

IMG_20231214_214335.jpg

IMG_20231214_214338.jpg

IMG_20231214_214341.jpg

IMG_20231214_214345.jpg

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Mistrz17 napisał(-a):

Czas odkurzyć...

Star warsy.

IMG_20231214_214335.jpg

IMG_20231214_214338.jpg

IMG_20231214_214341.jpg

IMG_20231214_214345.jpg

Takiego brakuje 😁😁😁

IMG20230924142317.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brakuje sporo....

Ale faza nam przeszła chwilowo....

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mialem okazję zobaczyć takie eksponaty
5PkQlaSh.jpg

AxNEHTJh.jpg
CT6Wt8Ih.jpg
ACF8sLoh.jpg
B4XmtPeh.jpg

Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi