Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sinn7

Przychodzi ładna dziewczyna do serwisu ...

Rekomendowane odpowiedzi

Postanowiłem napisać o sytuacji, która przytrafiła mi się dzisiaj, otóż

przyszła do mnie, do punktu serwisowego bardzo ładna/ atrakcyjna dziewczyna, bardzo zadbana  wiek +- 26-28 lat, mała, luźna pogawędka, że to jej ulubiony zegarek itp no i, że chciała by wymienić szkiełko i baterię,  i zaczyna ściągać z siebie ... ten zegarek ... kokietując uśmiechem ...

a tam '' zonk ''  ... osobiście zastanawiam się, jak można do czegoś takiego dopuścić, zegarek jest przecież przedmiotem codziennego użytku, nawet jeśli mamy kilka sztuk, codziennie mają one kontakt z nasza skórą, nawet jeśli nie jesteśmy hobbistami i nie mamy hopla na punkcie zegarków,  to chociażby kwestia higieny  ... cały '' czar '' prysł, zakończenie historii na zdjęciach....

gdybym mógł osobiście zadecydować, o przyjęciu zegarka do naprawy, odesłał bym ją do domu [ z resztą podobne przypadki również ] najpierw szczoteczka do zębów + ludwik + ciepła woda - a dopiero później wymiana czegokolwiek ... ręce opadają ...

czy wam zdarza się pozwolić na coś takiego ?

post-66492-0-48085200-1452709891_thumb.jpg

post-66492-0-92109100-1452709938_thumb.jpg

post-66492-0-73683700-1452709961_thumb.jpg

post-66492-0-54894500-1452710055_thumb.jpg

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze, że majtek nie zdjęła :o

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość D@dik

Fuuuj! W życiu nic tak uciapkanego na łapie nie miałem! Podejrzewam, że wszystkie drogocenne kremy i tapety jej na nadgarstek "zjechały" ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość German76

taka narośl z brudu ciężko jest ogarnąć umysłowością, wyobraźnia odmawia posłuszeństwa....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:  :blink:

Może dziewczyna dostała na komunię i od tamtej pory nie zdejmowała.

Ale czad  :wacko:

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuuuj! W życiu nic tak uciapkanego na łapie nie miałem! Podejrzewam, że wszystkie drogocenne kremy i tapety jej na nadgarstek "zjechały" ;-)

Wymieszały się z potem, brudem i stworzyły genialną masę szpachlową :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....przez głowę, sądząc po świeżości zegarka.

Odmówiłbym serwisu.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Cyrhla

Kiedyś wpadłem do niby luksusowego salonu z zegarkami. Podeszła do mnie miła brunetka i jak otworzyła usta momentalnie powróciło wspomnienie z dzieciństwa dawnego smrodu Rawy w Katowicach... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w kwestii zabrudzenia - dla mnie tragedia

ale widywałem gorsze, ten oceniłbym 6,5-7 na 10

u osoby starszej - można by to jeszcze zrozumieć - problemy ze wzrokiem czy coś

na ręce tapety się raczej nie nakłada ...

serwisu odmówić nie mogę, ani skasować ekstra :/ chociaż powinienem przynajmniej dwa razy tyle  ( cena wymiary baterii zaczyna się od 7e i idzie w górę w zależności od marki )

nie wyobrażam sobie, '' jakiejkolwiek bliskości z taką osobą '' np. jak się czuje i radzi sobie chłopak/ partner ...

masakra - odrzuca na kilometr ... aż strach pomyśleć o pozostałej higienie

widząc tę narośl poszedłem na tył po rękawiczki, które ostentacyjnie wyciągnąłem i założyłem ...

SEIKO 7A28-7039 / SEIKO 7A28-701A / SEIKO 7A28-7010 / - SPEEDMASTERS  / SEIKO 7A48 - MOONPHASE / SEIKO TUNA SBBN017 / SEIKO SARB047 6R15 / SEIKO AEROMASTER 5H23 / i jeszcze kilka innych ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a była taka ładna i niby zadbana  ... :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość kobiet to wytapetowane grube, tłuste i śmierdzące brudasy z długimi i niezadbanymi paznokciami!!

Zresztą, faceci w większości też się nie myją i cuchną na kilometr. :)  

Edit. Kol Sinn, Ty masz problem z brudnym zegarkiem, a wyobraż sobie wizytę tej panienki u ginekologa. :)  

Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O żesz w mordkę!

Moja żona patrząc na zdjęcia ma cofkę;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze w pierwszej chwili patrząc na zdjęcia pomyślałem że ktoś przykleił bransoletę do koperty poxipolem :-) a tu coś takiego ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Był wątek o zegarku z kupy, a teraz taka ciekawostka, zegarek w... a, już wolę nie kończyć. ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U nas (dawno, dawno temu) w warsztacie w toalecie na takie okoliczności przyrody spoczywało mydło antybakteryjne oraz woda kolońska (koniecznie o dużej zawartości alkoholu).

Po obsłudze klientki / klienta o tak bardzo rozwiniętym poczuciu higieny osobistej myło się długo ręce mydłem po czym rozcierało ową kolońską długo i namiętnie ;)

Polecam...  działa bo jeszcze żyję... 

AM
Tak wiele zegarów, a tak mało czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurde, takie coś chyba śmierdzi  :unsure:

Jedyne czego nie można zrobić, to nie można myśleć, że czegoś nie można zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Większość kobiet to wytapetowane grube, tłuste i śmierdzące brudasy z długimi i niezadbanymi paznokciami!!

Edit. Kol Sinn, Ty masz problem z brudnym zegarkiem, a wyobraż sobie wizytę tej panienki u ginekologa. :)  

-_-  jadłem właśnie 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona też właśnie "cofkę" miała jak zobaczyła :o szok i współczuję

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety częsty przypadek ;) niedawno "odrzynałem" pasek od zegarka bo zlał się z teleskopami a panienka była zdziwiona że robię to w rękawiczkach lateksowych a zegarek był piękny i drogi aaa i jeszcze prosiła bym uważał na dekielek bo w rekawiczkach to czucie słabsze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś była taka mądra piosenka, a zaczynała się chyba tak: Szczotka, pasta, kubek, zimna woda ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Napoleon prosił Józefinę aby nie myła się co najmniej dwa tygodnie przed jego powrotem...

Dziadek napisał:

eksperymentowanie poza domem daje znaczne więcej przyjemności niż wygłupy w własnej chałupie. :P

Musisz jednak przyjąć inne kryteria poza domowych zabaw niż dotychczasowe, gwarantuję, że lepiej się poczujesz B)

np. umysł, intelekt etc. ja rozumiem, że może ciągnąć do innych np. wymienionych ale walcz z tym ! Trzymam kciuki i Koledzy pewnie tyż :rolleyes:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.