Lawnowerman 927 #301 Napisano 19 Czerwca 2008 A mozna sie dowiedzieć,gdzie i za ile nabyłes tą pomarańczkę? pozdrawiam tu? nr aukcji ebay 120273904391sprzedawca rkwatchhouse 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #302 Napisano 19 Czerwca 2008 Po co przepłacać ? Można u sprzedawcy z Hiszpanii , " cencibel " na ebay-u , nr aukcji 130230479515 . Mi udało się go wyrwać jeszcze trochę taniej Ja nie kupowałem na ebayu . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 927 #303 Napisano 19 Czerwca 2008 Po co przepłacać ? Można u sprzedawcy z Hiszpanii , " cencibel " na ebay-u , nr aukcji 130230479515 . Z transportemn ~ 1300 zł.... okazja ?? Mi udało się go wyrwać jeszcze trochę taniej Ja nie kupowałem na ebayu . To znaczy gdzie???Moze być na PM... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #304 Napisano 19 Czerwca 2008 Niestety rozczaruję Ciebie i pewnie parę innych osób , ale to był jednorazowy zakup od osoby prywatnej z UK ( dzięki mojej siostrze która tam jest ) . Zegarek jest " prawie " nowy , leżał jakiś czas nieużywany , ale ostała się charakterystyczna niebieska folia na deklu i folia na zapięciu bransolety . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #305 Napisano 19 Czerwca 2008 Gratuluję udanego zakupu. Na zdjęciach zauważyłem, że posiadasz wersję stalową i tytanową Samuraja. Chciałbym Cię zapytać o wagę tych zegarków. Znam oczywiście wagę w gramach obu Seiko, natomiast interesuje mnie Twoja opinia czy czuć tą różnicę na ręce, podczas codziennego noszenia zegarków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #306 Napisano 19 Czerwca 2008 Oczywiście róznica jest w wadze , ale ja w zasadzie nie noszę wcale na bransolecie tylko nato albo jakiś skórzany , więc w sumie dużej róznicy nie ma bo odpada ciężar bransolety . Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #307 Napisano 19 Czerwca 2008 moj Samu na fantastycznym nowym pasku MADE BY KORBA... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #308 Napisano 22 Czerwca 2008 Pomarańczko wsród czereśni - wczoraj podczas zbierania owoców Pozdrawiam 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #309 Napisano 22 Czerwca 2008 ten zestaw wskazowek jest w tym modelu oryginalny, czy to custom ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #310 Napisano 22 Czerwca 2008 Oryginał , to jedna z róznic między " zwykłym " a limitowanym Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #311 Napisano 22 Czerwca 2008 no ladniutki jest, ale ja wole czarnego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #312 Napisano 23 Czerwca 2008 Bo dawno go tu nie bylo 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kekacz 2 #313 Napisano 24 Czerwca 2008 Mój nowy nabytek odpoczywa po męczącym dniu Wiąz drobnolistny którego widzicie ma juz 8 lat i jest przeze mnie wyhodowana od małej zaszczepki. 0 E===Antea====>E===Samurai===> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #314 Napisano 26 Czerwca 2008 Świetna ta brzoskwinia i zegarek niczego sobie Wygrzebane zdjęcia mojego Seiko Tutaj razem z poprzednikiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
y60 2272 #315 Napisano 28 Czerwca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MariuszA 1118 #316 Napisano 30 Czerwca 2008 Zmieniłem dzisiaj bransoletę na gumowy pasek. Samuraj od razu prezentuje się inaczej. I na ręce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #317 Napisano 2 Lipca 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #318 Napisano 4 Lipca 2008 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1625 #319 Napisano 4 Lipca 2008 Fajny :sad: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #320 Napisano 4 Lipca 2008 Jacku, dbam o niego, nic sie nie martw :wink: 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #321 Napisano 7 Lipca 2008 Cześć ! Właśnie wróciliśmy ze starym-nowym białym Samurajem z tygodniowego wypadu nad morze .Wojownik czuł się w piasku i w wodzie wyśmienicie Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
deemahn 1 #322 Napisano 7 Lipca 2008 Wlasnie czekam na niego,i bylem ciekaw jak bialy wyglada z czarnympasem. Jest OK, chociaz chyba bede szukal czegos fajnego w bialymtaki jak np di-modell od Ciebiealbo grubasny Hirsch, tylko nie wiemczy wogole robia tego typu biale paski.Gratuluje urlopu. 0 TAG Indy 500, Samurai white&black, Delbana, Heuer Carrera, Certina DS Podium RK i troche kwarcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fansei 38 #323 Napisano 7 Lipca 2008 Dzięki , udało mi się trafić na cały tydzień super pogody . Ja przekonałem się do białego dopiero po założeniu czarnego paska . Gdyby można gdzieś kupić sam chapter ring do niego w kolorze czarnym ( albo zdemontować z czarnego samuraja ) i dołożyć jakieś fajne czarne wskazówki to dopiero byłby samuraj ala ninja Pozdro 0 Seiko Ninja Limited EditionSeiko Orange Samurai Limited EditionSeiko Black Samurai dwie sztukiSeiko White SamuraiSeiko Orange MonsterSeiko SARB001Seiko Black Bullet i jeszcze kilka Seiko i Citizenów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytoos 0 #324 Napisano 19 Lipca 2008 Przyjechał 17-stego -- Maciek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Sz. 0 #325 Napisano 21 Lipca 2008 I stało się. Watek skłonił mnie do zakupu Samuraja. SBDA005/Orange Dial w drodze do mnie Aby nie był totalny off topic, będą fotki jak tylko dotrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach