dawidzur 0 #101 Napisano 26 Czerwca 2007 Szczerze wielki szacun. :shock: 0 ..,.,..,...♫♪♫♪♪♪♫♫♪..,.,,.,, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #102 Napisano 26 Czerwca 2007 Poczekaj, może wygrasz w konkursie 8) A coz to bedzie za konkurs ? samuraj po tuningu wypas !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #103 Napisano 26 Czerwca 2007 Konkurs z taką nagrodą? Wystartuję, chyba ze tematem będzie fota samuraja.... Jeśli można - ile kosztuje taki komplecik? Bo zakładam, że do monstera też by pasowały. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24789 #104 Napisano 26 Czerwca 2007 20$ + shipping 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość libero #105 Napisano 26 Czerwca 2007 Przydal by sie jakis art opisujacy modowanie nurasow seikowych , gdzie co jak i za ile mozna znalesc. Zeby nie trzeba bylo szukac... tylko ja nie mam o tym bladego pojecia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #106 Napisano 29 Czerwca 2007 Polskie polowanie na Samuraja: http://offer.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?View...em=270136475770 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #107 Napisano 29 Czerwca 2007 BTW ciekawe zestawienie.Kliknijcie na Europe i Polske, zobaczcie ile itemsow pokemon juz wyslal do PL :shock: I to tylko od grudnia 2006. http://marketing.mystorecredit.com/mapdetails.php?id=726807 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość zombi #108 Napisano 30 Czerwca 2007 Bo zegarkomaniacy z bardziej rozwinietych krajów już się dawno nasycili a moda w Polsce następuje z pewnym poślizgiem. Nie mówiąc już o cenie, która drastycznie spadła a wczesniej mało kto z Polski mógł sobie na takie zegarki pozwolić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24789 #109 Napisano 30 Czerwca 2007 Bo zegarkomaniacy z bardziej rozwinietych krajów już się dawno nasycili a moda w Polsce następuje z pewnym poślizgiem. Nie mówiąc już o cenie, która drastycznie spadła a wczesniej mało kto z Polski mógł sobie na takie zegarki pozwolić.1.Nie ma tutaj czegoś takiego jak moda, szczególnie w kontekście poślizgu i innych krajów.2.Cena jest taka sama od wielu lat.3.Te zegarki są tanie. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 56 #110 Napisano 30 Czerwca 2007 Bo zegarkomaniacy z bardziej rozwinietych krajów już się dawno nasycili Biedni Hiszpanie i Wlosi - ciekawe czy dogonia kiedys w rozwoju nasza ojczyzne... (zerknij ile tam wyslal Pokemon)... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #111 Napisano 5 Lipca 2007 Od kilku minut mój- na razie na obrazku http://i17.ebayimg.com/02/i/000/a2/9d/4d00_2.JPG Mam. Brawo pokemonyu - 10 dni dostawy Niestety dzieci zabrały aparat na wakacje, więc musicie uwierzyć na słowo że z czarnym paskiem (białe nici) wygląda rewelacyjnie !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanka 0 #112 Napisano 5 Lipca 2007 wszyscy zachorowali na samuraje ... :roll: jeszcze sie stanie tak ze i ja zachoruje a tego nie chce najlepsze są na pomaranczowej tarczy :wink: 0 Transport lotniczy (in study process).Zodiac ZO2040 on brancelet. Election Grand Prix Berne 1914 from 1945 on Hirsch Calf. Election Grand Prix - in repair. Marzenie i cel: IWC Mark XVI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #113 Napisano 7 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #114 Napisano 14 Lipca 2007 Pasek zaimpregnowany, Samuraj wyregulowany, bagażnik załadowany i o 10.30 ... na kajaki na Wel. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturlep 1540 #115 Napisano 15 Lipca 2007 gratulacje na czarnym jest mu do twarzy ech bialy tez jest superrrrr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #116 Napisano 15 Lipca 2007 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #117 Napisano 15 Lipca 2007 świetna fota :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1627 #118 Napisano 15 Lipca 2007 super fota :shock: 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 864 #119 Napisano 15 Lipca 2007 Oj tak! Genialna! 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #120 Napisano 15 Lipca 2007 Dzięki! :oops:Ostatnio zacząłem trochę eksperymentować przy użyciu nowego nabytku i jak widać czasem jakaś fotka się uda. Niestety, jak do tej pory, raczej nieświadomie, chociaż trochę już zacząłem łapać Dodam jeszcze dwa ujęcia z wczorajszego popołudnia, może też się spodobają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsuki 0 #121 Napisano 15 Lipca 2007 niesamowicie oddajesz detale - nawet pojedyncze ryski stali... cudo! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maestro #122 Napisano 18 Lipca 2007 Mam nadzieję, że Was nie zanudzę. Kilka dzisiejszych ujęć Wspominałem już, że ten zegarek ciągle budzi moją fascynację? Uwielbiam różnorodność wykończenia stali na różnych jego fragmentach. Starałem się to oddać na poniższych zdjęciach - uszy, koronka z boku, koronka z góry, koperta wokół koronki, bezel... Kosmos A na dokładkę jeszcze dwa zdjęcia "nocne" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #123 Napisano 22 Lipca 2007 mam i ja więcej fotek w galerii :wink: 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelll 201 #124 Napisano 23 Lipca 2007 Pasek zaimpregnowany, Samuraj wyregulowany, bagażnik załadowany i o 10.30 ... na kajaki na Wel. I Samuraj i pasek zniosły tygodniowe moczenie w rzece i jeziorach rewelacyjnie. Przez tydzień wskazania Samuraja +18 sek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość saitek #125 Napisano 30 Lipca 2007 Muszę przyznać ( jako kompletny amator ), że te samuraje są fantastyczne, jak oglądam zdjęcia to odnoszę wrażenie, że są niezniszczalne. Rewelacja, szczera zazdrość bije z mego serca 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach