Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

A może kolega kupi cały budzik? Mam dwie sławy na 11 kamykach :) Ich techniczny stan jest bardzo dobry, wizualny także(nie licząc tego, że lakier sparszał i zlazł :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Całych nie potrzebuję :) Sprężyny potrzebuję dla mojego znajomego, starego zegarmistrza, który nie ma już takiej w zasobach, a w internecie biegły nie jest. Naprawia komuś taki zegarek. Chciałem chłopu pomóc bo i on mnie nierzadko wspomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś mnie poratuje szkiełkiem do slavy pancernika? Może być do polerki, aby nie pęknięte. W zamian części zegarkowe lub PLNy.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś mnie poratuje szkiełkiem do slavy pancernika? Może być do polerki, aby nie pęknięte. W zamian części zegarkowe lub PLNy.

Chyba coś będę miał. Dam Ci znać jutro lub pojutrze.

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może ktoś ma na zbyciu sprężynę naciągu do budzika Slava 11 kamieni? Potrzebna dość pilnie

Ja powinienem mieć taką sprężynę. Jeżeli jesteś jeszcze zainteresowany daj znać na PW>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

poszukuję balansu do Kamy z 1956 r., ewentualnie jakiś werk na części.

Proszę o PW.

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Do Kamy powinien pasować balans z Pobied z incablockiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

Sprzedam Rakietę na werku 2609.HA.

Zegarek chodzi sobie ale kłania mu się czyszczenie.

Tarcza w ładnym stanie, koperta czysta bez przetarć. Szkiełko na środku delikatnie pęknięte.

Cena jaka mnie interesuje to 55 zł z wliczoną przesyłką.

post-46446-0-82707900-1383855397.jpg

post-46446-0-19674500-1383855415.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponawiam: http://zegarkiclub.pl/forum/topic/96183-vostok-amfibia-pomara%C5%84czowy-nurek/?do=findComment&comment=1079145 Głównie dlatego że dostałem wilczy apetyt na amfibię w kopercie minstry :)

2. Mam niechęć do zamówienia tarczy z Rosji... A skoro już o tym mowa, to może ktoś się wypowie :) ? :  

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/92931-amfibie-z-rosji-c%C5%82o-i-vat/?do=findComment&comment=1079111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Kupię Pobiedy z lat 50-60-tych oraz Kirowskie kraby. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja chętnie zakupię amfibię w stanie przynajmniej dobrym , wyprodukowaną w CCCP. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysponuję sporym (jakieś 300 fiolek) zestawem używanych wskazówek do starszych rusków. Nie wszystkie fiolki są opisane, ale te co są, to m.in.: Pobieda, MIr, Wostok, Kama, Start, Moskwa, Kirowski, Poljot, Łucz, Atlantic. Większość jednak jest nieopisana, więc gdyby ktoś coś potrzebował, to będzie musiał mi podesłać fotki - wtedy poszukam ;) Jest też kilka fiolek z osiami balansu, kilka z kamieniami. Wskazówki są raczej do zegarków z lat chyba 50-60, chociaż może i późniejsze też się znajdą. Gdyby ktoś coś potrzebował, to pisać na maila: [email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysponuję sporym (jakieś 300 fiolek) zestawem używanych wskazówek do starszych rusków. Nie wszystkie fiolki są opisane, ale te co są, to m.in.: Pobieda, MIr, Wostok, Kama, Start, Moskwa, Kirowski, Poljot, Łucz, Atlantic. Większość jednak jest nieopisana, więc gdyby ktoś coś potrzebował, to będzie musiał mi podesłać fotki - wtedy poszukam ;) Jest też kilka fiolek z osiami balansu, kilka z kamieniami. Wskazówki są raczej do zegarków z lat chyba 50-60, chociaż może i późniejsze też się znajdą. Gdyby ktoś coś potrzebował, to pisać na maila: [email protected]

Co prawda to nie radziecki, ale jak by co, to szukam takich wskazówek:

IMG_0376_jpg_300x300_q85.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze a przydałyby się do Starta wskazóweczki. Może dogadam się z przyszłym właścicielem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi przydałaby się czarna wskazówka sekundowa do Poljota budzika :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Na Twoim miejscu to bym to trzymał w pudełku przykrytym ołowiową płytą.... :P 

Jak to ktos kiedyś pisał, zegarki radzieckie są wysoce radioaktywne, oczywiście to wielka bzdura :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wojtek.

Zastanów się nad tymi wskazowkami. Jest tam sporo dla Ciebie z racji profilu kolekcji;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.