Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Może ktoś popyta u znajomych z Ukrainy. Kupię tarczę do mołni taką jak na fotce (foto z sieci). 

post-27093-0-56289100-1429621064_thumb.jpg

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajny traf

nawet koronka grzybkowa :)

Dobre, bo сделано в CCCP

Goral35: "arbuz do ubioru dojrzalego FACETA nijak mi nie pasuje !! chyba ze gosc sobie torebeczke jak teletubis od razu zafunduje ! arbuzy sie je albo wklada do skrzynek :)"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie poljota 3133, lub innego ruskiego chronografa w stanie do odnowienia, lub gruntownej renowacji. Ważne, aby był kompletny, nie musi być na chodzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do  sprzedaży  Cornavin -  50zł z wysyłką poleconym priorytetem.

Sprawny dobry plus , tarcza b.ładna,szkiełko kilka drobnych rysek (1-2) - na godz.9 jest jedna widoczna większa  ryska, jednak nie od góry ale od krawędzi szkiełka.

Koperta ''jak dobrze pamiętam chyba au10,nie chcę teraz zdejmować paska by to sprawdzić) posiada drobne ryski,jedna rysa zadrapanie głębsza na godz 9 oraz  jedna na godz,5.

Sprzedaje z widocznym na zdjęciu paskiem.  pozdrawiam

Zmiana ceny - zapraszam  :-)

post-70077-0-70154400-1429630804.jpg

post-70077-0-38898300-1429630842_thumb.jpg

post-70077-0-75438100-1429630844_thumb.jpg

post-70077-0-16408700-1429630847_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię wskazówkę sekundową do takiej kamy:

attachicon.gifkama.jpg

Powinienem mieć na 98,5 % :) Obadam jutro u ojca i dam znać. Na PW możesz też przesłać fotkę podglądową sekundnika, abym wiedział czego szukam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Rezerwuje!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość liscak

Może ma ktoś ochotę na Slavę Arbuz, rzadko noszona, nie pasuje mi do swetra :P Chętnie wymiana na Amfibię albo 100 zł plus wysyłka.

post-69664-0-73993000-1429696304_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam tarczy kalendarza do Sławy lodówki. Rosyjskiego.

Zegarki radzieckie - dobre i tanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktos z was ma na sprzedaz taką Pobiede to prosze o priv z cena post-73201-0-51793200-1429716945.jpg

Przepraszam za slaba jakosc.

Szukam też czajki damskiej porcelanowej. Zaria tez wchodzi w gre;) Oczywiscie porcelanowa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie primka sport 1 lub 2 info poprosze na priv. Pozdrooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedam Poliot automatic używany może z 3lata przez dziadka tak leżał w szufladzie nieruszany. Jest sprawny 30 nakręceń pozwoliło mu chodzić między 26 a 35 h tzn o 8:00 nakręcony o 10:00 następnego dnia jeszcze chodził o 19:00 stał. Od nakręcenia leżał nieruszany.Bransoletka też bdb stan nie ponaciągana ciasny "zatrzask"

od spodu koperty przebarwienia do wytarcia to nie rdza

03714bcb6b9edbd6m.jpg

5819050d49122ee1m.jpg

tutaj w całości (atlantic nie jest na sprzedaż)

d05b7723547ab163m.jpg

95zł 

55zł bez bransoletki  

wysyłka gratis, pobranie +4zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Poproszę Poljota :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dwie identyczne mi niepotrzebne, więc starą oddam w dobre ręce:

więcej:

http://zegarkiclub.pl/forum/topic/119652-wostok-amfibia-albatros-radio-room-17j/?p=1447613

Co jest takiego w tym modelu, ze cena jest taka wysoka? Pytam z ciekawości, proszę nie odbierać tego złośliwie  ;) . Po prostu już wcześniej widziałem ten model u innego użytkownika na bazarku i też wyceniony był na ok 750 zł, wtedy myślałem, że ktoś zaszalał ale teraz dociera do mnie, że taka jest jego wartość. Model 300m, jak już wcześniej było opisane, różni się całkiem sporo od klasycznej amfibii, a ten model oprócz fajnej tarczy to co ma jeszcze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest takiego w tym modelu, ze cena jest taka wysoka? Pytam z ciekawości, proszę nie odbierać tego złośliwie  ;) . Po prostu już wcześniej widziałem ten model u innego użytkownika na bazarku i też wyceniony był na ok 750 zł, wtedy myślałem, że ktoś zaszalał ale teraz dociera do mnie, że taka jest jego wartość. Model 300m, jak już wcześniej było opisane, różni się całkiem sporo od klasycznej amfibii, a ten model oprócz fajnej tarczy to co ma jeszcze?

Nic więcej. Po prostu jest to rzadka odmiana tarczy.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gregch mnie ubiegł :) Dodam tylko, że nie tyle o rzadką odmianę tarczy chodzi, co o przekaz marketingowy. Nie jest wcale rzadsza niż, bo ja wiem, Wostok z tarczą przedstawiającą Mi-8 czy Tu-22. Czy też Komandirem z gwiaździstym sztandarem na czterdziestą rocznicę Pobiedy. Tudzież dziesiątkami innych modeli, bitych niskoseryjnie, niezależnie od tego, czy przedstawiających różnych oficjeli od Jelcyna do papieża, czy też powstałych na zlecenie Kamaza czy innej Coca-Coli.

Ale co to za frajda mieć zegarek z Jelcynem, jeszcze prezydentem kraju związkowego ZSRR, jeśli możesz mieć zegarek, który ktoś nosił, by we właściwym czasie włączyć się na nasłuch sygnału SOS? Jak jesteś kolekcjonerem, to Jelcyna oddasz, wymienisz, ale radio-room będziesz trzymać przy sobie. Bo tak, taka nasza dziwna, ludzka mentalność.

Zresztą radio room-y są dwa  - Albatros i Generalskie. Zebrać cały komplet, to jest dopiero sztuka, bo Generalski jest jeszcze rzadszy.

Nie bez znaczenia jest fakt, że ten model ma też swoje współczesne reedycje, więc żyje w świadomości kolekcjonerskiej niż wiele innych, obecnie zapomnianych. Stąd też wielu go szuka, bo nie chce kupować kopii, tylko mieć oryginał.  Dotyczy to zresztą nie tylko  tego modelu.

Najlepszym paliwem jest makaron

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mike S:

Technicznie jest to normalna amfibia, nie różniąca się od innych w tej kopercie (no może nie wszystkie mają dodatkowe zabezpieczenie antymagnetyczne, ale to wszystko).

Model małoseryjny i.. bardzo udany stylistycznie (co potwierdzają kolejne, coraz bardziej liczne reedycje i nawiązania). Jedna z najfajniejszych amfibii (imho).

Z radio roomem jest trochę tak jak ze sławą lodówką medyczną - ta też różni się od innych lodówek w chromie tylko tarczą, ale stylistyka jest tak udana, a sam zegarek rzadki, że ceny za ten konkretny wzór są kilkakrotnie wyższe niż za bliźniacze modele.

Z ceną... no może ciut przegiąłem biorąc pod uwagę relację stan/cena, ale bazarek to nie sklep - można próbować mnie przekonać do zmiany poglądów w tym zakresie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś może tarczę do takiego budzika?? albo nie potrzebuje ktoś go? Kupiłem go, ale sprzedawca nie uprzedził, że spieszy godzinę i wskazówka godzinowa dotyka się z tą od budzika :/ .  Ogolnie jest złocony au20  i chyba dość rzadki i  zastanawiam się czy robić go dla siebie czy sprzedać. Sorki za zdj ale nie mam go przy sobie i zapozyczylem sobie z feralnej aukcji :)

zrobiony :) już nie śpieszy:) poszukiwania tarczy lub sprzedaż

post-81282-0-17275200-1429788083_thumb.jpg

post-81282-0-99840400-1429788089_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.