Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Tytułem wstępu - swego czasu ubrdał mi się pasek dedykowany do wczesnego modelu Szturmańskie - nawiązujący do kombinezonu Gagarina :)

Pasek dla siebie zrobiłem... został mi materiał na jeszcze parę pasków, więc... mogę pod zamówienie zrobić taki dla kogoś - jeśli oczywiście mój pomysł się komukolwiek spodoba ;)

Ależ Ci człowieku zazdroszczę! :-)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukuję stożkowatych koronek do kirowskich w chromie jak na poniższym zdjęciu (foto z neta)

post-38606-0-58383100-1471863230.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też w potrzebie jakby ktoś miał więcej tych koronek.

Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wostok Gajowego rzadszy bialy model .Zegarek w stanie NOS w orginale. Zegarek na dobrym chodzie. Nie wiem kiedy byl serwisowany ,ja go mam kilka lat lezakowal w gablotce. Cena z wysylka

Cena?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W razie czego 2 do rezerwacji 55g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja czekam na fotki w takim razie i proszę o rezerwacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slava 26 jewels. Na chodzie, dokładność nie sprawdzana. Z paskiem 130 z przesyłką, bez paska 100 z przesyłką.

8f48c1d96177ab8dfc7052320b1e5f80.jpg

be4e67f1ec72b004ffda89628ec3293d.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak się zastanawiam nad tym werkiem....tarcza 26 Kamieni, a werk mówi o 25  :blink:  Nigdy mnie to jakoś nie zastanawiało, ale teraz zaczęło. Nie mam już swojej takiej, ale jak ktoś ma, niech zerknie co siedzi w środku?

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajemnicą Sław 25j jest imho rynek docelowy... napędzany np. etą - np. Sekondy czasami mają na tarczy 25j.

Ten mostek... najprawdopodobniej jest tego pochodną - werk pozwala, nie kłamią, jest nawet pewien gratis dla dociekliwych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komandirskie JUNIOR 38mm z koronką praktycznie nowy 80zł plus 10zł przesyłka

post-46659-0-76207800-1471884256_thumb.jpg

post-46659-0-09444000-1471884285_thumb.jpg

post-46659-0-45391100-1471884290_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komandirskie JUNIOR 38mm z koronką praktycznie nowy 80zł plus 10zł przesyłka

Pw poszło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię wskazówki do uszatej - takie (zdjęcie Hansa, mam nadzieję, że się nie pogniewa ;) )

post-60883-0-67508600-1471887582_thumb.jpg

Pobieda "czerwona 12" - 1-47

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś z kolegów może taką tarczę do Wostoka 18?

attachicon.gif2016-08-22 19.23.02.jpg

Taki zestaw nos mam do zgarnięcia. Mechanizm w stanie idealnym, piękna tarcza. Nawet szkiełko zapasowe było w zestawie i tulejka wałka naciągu. Cena 120 zł plus wysyłka.

Wszystko masz z wyjątkiem koperty. Papier jeśli prawdziwy powiedziałby zapewne że był złota... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja czekam na fotki w takim razie i proszę o rezerwacje

To ustawiam się jako drugi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko masz z wyjątkiem koperty. Papier jeśli prawdziwy powiedziałby zapewne że był złota... ;)

Żeby było jasne, rozparcelował ją kolega, od którego to dostałem. Jak mi powiedział ile warte było złoto to wcale się mu nie dziwię :-)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli NOS to ja sie dziwię. Chętnie bym kupił taka Rakietę w takim stanie bo to słynny zegarek ktory nosil Breżniew.  

Niestety to co zostało to tylko wartosć szkła, mechanizmu i wskazówek. Tarcza jest mało warta bo koperty do niej nie da się zdobyć. Można jeszcze zrobić skladaka ale dla nas tutaj to mała atrakcja. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli NOS to ja sie dziwię. Chętnie bym kupił taka Rakietę w takim stanie bo to słynny zegarek ktory nosil Breżniew.  

Niestety to co zostało to tylko wartosć szkła, mechanizmu i wskazówek. Tarcza jest mało warta bo koperty do niej nie da się zdobyć. Można jeszcze zrobić skladaka ale dla nas tutaj to mała atrakcja. 

Roman jesteś delikatny. Zerowa po prostu niestety. W przeciwieństwie do oryginału... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Przysłowiowa wartość flaszki :) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany - nie zapędzajmy się za daleko. Kolega wystawił zestaw z pudlem i papierami i tu cena jest akceptowalna.

Ja pisłem z żalem o tym co stało się z zegarkiem. 

Gdyby ktos miał takiego NOSa i chciał przetopić do ja dorzuce  stówkę do tego co daje złotnik.

Dorzuce dwie stowki nawet.

szkoda takiego zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pany - nie zapędzajmy się za daleko. Kolega wystawił zestaw z pudlem i papierami i tu cena jest akceptowalna.

Ja pisłem z żalem o tym co stało się z zegarkiem. 

Gdyby ktos miał takiego NOSa i chciał przetopić do ja dorzuce  stówkę do tego co daje złotnik.

Dorzuce dwie stowki nawet.

szkoda takiego zegarka.

Panowie, kolega dostał za kopertę 2k. Pytanie kto dałby tyle za taki zegarek? Brzydki, nie ma co ukrywać, relatywnie popularny i na byle jakim werku. Początkowo chciałem dokupić złocona kopertę, ale jak zobaczyłem jak wyglądał oryginał odpuściłem. Tarcza sama w sobie też jest tandetna - takie cygańskie rokoko...

PS Breżniew z tego co pamiętam miał inna model tarczy i bransoletę, która ważyła więcej niż 3 takie koperty.

Przysłowiowa wartość flaszki :)

Ok, oddam za flaszkę jeśli Ci się przyda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.