Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Wojciech1500

Do którego kirowskiego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię chętnie na Poljota Chrono, Buran'a z "miśkiem", może jakiegoś stalowego De Luxa. Cena 500zł. Uważam, że cena jest OK, za zegarek w takim stanie z lat 50', zresztą nie wiem dlaczego się czepiacie jak napisałem, że czekam na propozycje... Jak nikt nie chce to przecież nie namawiam do kupna, najwyżej Pabeda zostanie u mnie :)

bi3t39.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię chętnie na Poljota Chrono, Buran'a z "miśkiem", może jakiegoś stalowego De Luxa. Cena 500zł. Uważam, że cena jest OK, za zegarek w takim stanie z lat 50', zresztą nie wiem dlaczego się czepiacie jak napisałem, że czekam na propozycje... Jak nikt nie chce to przecież nie namawiam do kupna, najwyżej Pabeda zostanie u mnie :)

bi3t39.jpg

:wacko:  Uuuu pińcet to niewąsko - połowa tej ceny może jeszcze by kogoś skusiła - chyba tylko jebaj zostaje tu ludzie bidne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może on jest i NOS ale 500!!! Wiem że Nosy Pobiedy to rzadkość ale stany bliskie NOS są stosunkowo często i cena za nie to raczej maksymalnie koło 100.

Ale masz rację nikt nikogo do zakupu nie zmusza i może się ktoś trafi. No bo jak to mawiają w takiej sytuacji "kto bogatemu zabroni?". W każdym razie powodzenia.

Kurdę 500 to nie wiem czy za Wołnę NOS??? <_<:unsure::o

No to jeszcze raz edit: Poljot chrono? Stalowy Delux? Za Pobiedę??? :blink:

Nie wiem kiedy się otrząsnę z szoku... :lol::D:lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może on jest i NOS ale 500!!! Wiem że Nosy Pobiedy to rzadkość ale stany bliskie NOS są stosunkowo często i cena za nie to raczej maksymalnie koło 100.

Ale masz rację nikt nikogo do zakupu nie zmusza i może się ktoś trafi. No bo jak to mawiają w takiej sytuacji "kto bogatemu zabroni?". W każdym razie powodzenia.

Kurdę 500 to nie wiem czy za Wołnę NOS??? <_<:unsure::o

No to jeszcze raz edit: Poljot chrono? Stalowy Delux? Za Pobiedę??? :blink:

Nie wiem kiedy się otrząsnę z szoku... :lol::D:lol:

Jak Wołna Nos z pudełkiem i papierami za 500zł, to biorę :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pobiedka jest w stanie praktycznie NOS więc gdyby była w pełni sprawna to 100zł byłaby ceną bardzo bardzo niską - według mnie 250zł za taki stan - używanych wymęczonych naprawianych jest na pęczki w takim stanie trafiają się .... a w zasadzie NIE trafiają więc cena za tym idzie - gdyby było pudełko i kwitki to za 400-500 by poszedł i to u nas na allllle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy my aby nie robimy wyceny ???? zaraz ktoś po uszach dostanie "regulaminowo"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię lub zamienię za coś taką kopertę lub trupka z taką kopertą. Może być chrom lub złocona, a przy dobrych wiatrach taka i taka :)

7f4892b5636eab34bd38bdaef936664e.jpg

3a889d4170bcfcc891701741efcce99e.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale czy my aby nie robimy wyceny ???? zaraz ktoś po uszach dostanie "regulaminowo"

Może trochę przesadziłem bo egzemplarz faktycznie jest piękny, ale i tak uważam że to słona cena. Ale kończę w tym temacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak Wołna Nos z pudełkiem i papierami za 500zł, to biorę :D.

Masz rację papax, też bym taką płacił bez wachania. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie - dla mnie ta Pobieda może być wyceniana nawet na 1000 zł, to sprawa drugorzędna, ważne żeby była cena a nie "propozycję na pw" bo to jest forma licytacji w ciemno.

Tak więc kolego Kolak- teraz jest znacznie lepiej:-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz rację papax, też bym taką płacił bez wachania. :D

Ciekawe czy jest jakiś posiadacz Wołny, Ałmaza czy WP w stanie NOS. Nie pamiętam jeszcze, by takie coś się pokazało. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe czy jest jakiś posiadacz Wołny, Ałmaza czy WP w stanie NOS. Nie pamiętam jeszcze, by takie coś się pokazało. 

Ałmaza mam w stanie niemal idealnym ale jednak nie NOS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a było było w NOS , ja pamiętam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Jeszcze gdyby było pudełko i papiery do niego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ałmaza mam w stanie niemal idealnym ale jednak nie NOS.

Ja też. :) jak zrobiłem mu fotkę w temacie jaki zegarek masz na ręku, to zaraz był krzyk, żebym zdjął z nadgarstka i włożył do pudełka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Pokaż foto :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A propo pudełek i papierów. Ma ktoś wiedzę od kiedy w ogóle je dawano do zegarków, i czy do wszystkich? Jakie macie najstarsze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ja mam jeszcze z 40 radzieckich zegarków , jutro jak znajdę chwilę zrobię jedno zbiorowe zdjęcie . Sprzedam ze względu na to że zmieniłem profil kolekcji i "rusków już nie zbieram no chyba że mi wpadnie ładny okaz  w oko :) Chętnie sprzedał bym wszystko jak leci ale ciężko będzie z racji tego że część wymaga przeglądu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ja mam jeszcze z 40 radzieckich zegarków , jutro jak znajdę chwilę zrobię jedno zbiorowe zdjęcie . Sprzedam ze względu na to że zmieniłem profil kolekcji i "rusków już nie zbieram no chyba że mi wpadnie ładny okaz  w oko :) Chętnie sprzedał bym wszystko jak leci ale ciężko będzie z racji tego że część wymaga przeglądu .

Czekamy czekamy :) Pewnie parę perełek się znajdzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też. :) jak zrobiłem mu fotkę w temacie jaki zegarek masz na ręku, to zaraz był krzyk, żebym zdjął z nadgarstka i włożył do pudełka ;)

Pamiętam tego Twojego Ałmaza w idealnym stanie :P. Ale to jednak nie jest NOS.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na sprzedaż : czajka stadion zlocona, lodówka, rakieta 24h itp. Piszcie z emailami na Pw to powysylam zdjecia :)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pamiętam tego Twojego Ałmaza w idealnym stanie :P. Ale to jednak nie jest NOS.

Tak właśnie napisałem. Przecież kolega sprzedawał jako prawie nos :P Żeby nie było smutno, to fotka:

1d40821b54931f5039d7109f605dcb5d.jpg

Nie jest na sprzedaż, albo inaczej cena 2000 zł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to pokażę swojego. Zdjęć nie umiem robić więc wybaczcie, ale zapewniam że stan jak nowy. :wub:

Kupiony za 95 zł z wysyłką na alle parę miesięcy temu :D

post-49869-0-37967000-1410082536.jpg

post-49869-0-17724300-1410082543.jpg

post-49869-0-36197900-1410082550.jpg

post-49869-0-01632400-1410082557.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.