Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Albo jasna, albo czarna tarcza.  To Ci się udało doprecyzować kryteria wyboru. :) Proponuję zaglądać na bazarek. 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I najlepiej wybierz jakiś zegarek który ma wskazówki z wypełnieniem np. taki wskazany przez w2k2 - http://allegro.pl/stary-meski-zlocony-slava-au-10-i4971902234.html W takich wskazówkach zawsze można zmienić wypełnienie na lumę. Co prawda pokrycie pełnych wskazówek lumą też jest możliwe, ale wg mnie dobrze i estetycznie to nie wygląda.

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Primy dwa. Znaczy się bliźniaki ale nie jednojajowe :-) sprawne, na chodzie. Do noszenia trzeba by czyszczenie pewnie zrobić bo ostatnie chyba przy montażu było. Każden za 85  Były ale się zbyły.

65c1fdff66fe7428b8c3df85556320d5.jpg
3f7d176ba067b1e96502be2183cad7fb.jpgf565a7de330faa9396259acec5b17dea.jpg912ab616e6eb750fc4ee576839b7222d.jpg1a017aab4b675422e50a1495652a323f.jpga00f7cd92e985485a12412551f6a2bf8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedam poljota bateryjkę  z podwójnym  kalendarzem niestety nie wiem czy działa cena 45zł z moją wysyłką jak ktoś chce mogę wsadzić u zegarmistrza baterię i sprawdzić gdyby chodził dodatkowa dycha za baterię 

post-59322-0-52734000-1421394140.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yorki a chromowanego telewizora Prima nie masz na sprzedaż ??? o takiego

post-34995-0-57783100-1421401163.jpg

Do zdobycia : Rakieta wieczny kalendarz i  Rakieta 24h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale w cenie co Ty podałeś czy co jest na allegro ? U mnie w mieście akurat na targu nikt nie sprzedaje takich rzeczy :( jutro będę we Wrocławiu ale nie znam miasta dokładnie gdzie kto i za ile sprzedaje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stara Czajeczka do roboty. Chwilę pochodzi, nie gwarantuje, że się nie zatrzyma. Kosmetyka wskazana. .

Chyba chodzi, ale głowy nie daję ;)

DSCF2414_zpsa7dc554c.jpgDSCF2403_zps4c078651.jpg

Przypomnę się. Czajka za 20zł, Łucz 10zł + koszt wysyłki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam 6 zegarków nie nie które działają inne nie

Ale aby unikać nieporozumień powiedzmy ze zadne nie działają

Zamienie je wszystkie na 1 lub 2 zegarki dzialajacenie mam szczególnychpreferencji

post-77523-0-47979400-1421420383_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mission impossible... a może się uda - szukam wskazówek (godzinowa i minutowa) do kamy jak na foto. Płacę w złotówkach ;)

attachicon.gifkama.JPG

Zdjęcie użytkownika mayor - mam nadzieję, że się nie obrazi

Przypomne się :)

Cyk...cyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę oddać z niewielką dopłatą dla mnie (lub bez dopłaty kwestia dogadania), mechanizm poljot automatic 29j.

(brak kamienia w mostku balansu reszta w porządku).

W komplecie tarcza w średnim stanie, i mogę dodać jeszcze dwie tarcze do niego, z czego conajmniej jedna w stanie "nienajgorszym" można nosić ;). + ładne wskazówki de luxe.

Oddam ale nie za darmo ;) przygarnę tarczę do poljota 23j. pasującą do stalowej kopery, stan - wystarczy znośny.najlepiej jakaś prosta choć pewnie wezmę co będzie ( jeśli coś będzie :D )

Ed.

za kasę nie oddam, szukam tarczy.

Pozdrawiam.

To i ja się przypomnę :D

Ed

842ddca3f0a9e58fad460fa491793cda.jpg

A ta za 20 zł + 5,50 polecony ??

Fotkę tarczy zaraz cyknę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Garniturowy Poljot au-20,sekundnik nieoryginalny,koperta w ładnym stanie (te ryski widoczne dopiero na foto),niepoprzecierana.Oczywiście na chodzie.

2015-01-17%2012.16.34.jpg

Cena 150+10 wysyłka.Naprawdę warto,magik z allegro sprzedał by za trzy razy tyle jako NOS ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kwarcowy Łucz Made in Belarus. Niesprawny. Oddam na części za 15 zł + wysyłka.

DSCF2437_zps0f30ab2b.jpgDSCF2438_zps5fb2ef82.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.