Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

@bahuone Widać tylko jedno zdjęcie. Spróbuj poprawić linki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne. U mnie widoczne wszystkie zdjęcia. Sprawdzane na telefonie i 2 komputerach.

Wygląda na to, że realizacja obu dla kolegi: mwisniewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

img-5271.jpg

Nie sprzedaję  :)  ale za to chętnie kupię klamerkę 18mm pasującą do tego klimatu więc jak ktos ma albo ma pomysł gdzie kupić to zapraszam na pw

Pasek nie jest to dzieło mistrza Filipa ale pierwszy mojej roboty więc proszę się nie smiać  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez szukam i nic... Jak by nikt nie miał ;(

Kiedyś coś ciekawego w końcu "wypłynie". Grunt to cierpliwość :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na alle byly 2 ale jakos nie przemawialy do mnie...jednego z wersja lada mi z przed nosa zabrali bo mi net siadl i postanowilem sie upic... I mi to nie wyszlo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sprzedaję  :)  ale za to chętnie kupię klamerkę 18mm pasującą do tego klimatu więc jak ktos ma albo ma pomysł gdzie kupić to zapraszam na pw

Pasek nie jest to dzieło mistrza Filipa ale pierwszy mojej roboty więc proszę się nie smiać  :D

Roman, świetna ta pasówka (od Pawła?), gdybyś miał taką kopertę to wiesz :D

A klamerkę może taką jak w mojej uszatej ??- jest foto w "czasem noszonych " ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Przecież to oryginalny K-43!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież to oryginalny K-43!

A jak oryginalny to nie pasówka?, fabryczna, ale pasówka ;) chyba, że jestem w błędzie? Nie mówię, że nie :)

Sprzedam rakietę dla niewidomych. Tarcza wytarta, bo jakiś niewidomy często macał, która godzina ;) wskazówka minutowa od innej rakiety, koronka - majster twierdzi, że takie też były, ale ja się powstrzymam i nie mówię, że oryginalna, bo nie wiem- ale otwiera i zamyka szkiełko. Zegarek działa nie wiem jak długo to potrwa bo nie był oczyszczony itp, wygrzebany z szuflady zegarmistrza.

d56e423edac41947c6d8b71930451b18.jpg6362be830d3a4e74a00c6dacfe29e7d9.jpg

35 zł z pocztą pol. prio.

Ed.

Cena do negocjacji jak najbardziej :)

Wysłane z mojego SK17i przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze nie ten dzial ale nie krzyczcie na mnie najwyzej moderator wykasuje temat....Mam Atlantic Worldmaster na zamiane...interresuje mnie Amfibia,Komandirski ew.....ciekawa propozycja ruskiego

Mam kilka ruskich i takie mnie interesuja,natomiast tego Atlantica dostalem na poczatku lat 90´-tych po zmarlym niemcu...byl z nim problem na poczatku,mianowicie wskazowki chodzily jak chcialy i byly chyba lekko za wysoko co zrobilo lekki slad od srodka na szkielku....oddalem go do zegarmistrza i ten zrobil jak nalezy,przesmarowal i od 20 lat chodzi idealnie...po nakreceniu chodzi ponad 1,5 doby natomiast na dobe robi okolo 15 sekund tylko nie pamietam teraz czy do przodu czy pozni....dawno go nie nosilem...ale z mechanizmem zadnego problemu nigdy nie bylo...

Tak jak pisalem zegarem ma lekki slad na szkielku nie jest mocno widoczny ale pod slonce widac,szybki nie wymienialem bo mnie to nie draznilo tak wiec zeby go doprowadzic do porzadku trzeba by wymienic szklo...

http://www.ebay.de/itm/ATLANTIC-WORLDMASTER-HERREN-SAMMLER-ARMBANDUHR-REF-61660-Guter-Zustand-/141685133567?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20fd1790ff

To jest ten sam model tylko moj jest srebrny,cena sie nie sugeruje bo kosmici sa wsrod nas....nie mam czym zrobic dobrego zdjecia wiec dlatego pokazuje przykladowy model z aukcji...

Nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci sentymentalnej a i wielkim fanem Atlantikow nie jestem,kokosow na sprzedazy z niego nie dostane,nawet nie wiem ile jest warty a Alledrogo czy innymi aukcjami nie ma co sie sugerowac... wiec licze na uczciwa zamiane...zdjecia moge wyslac na maila dla zainteresowanego,bo tu troche zabawy a ja nie mam za wiele czasu a i musze znalezc cos lepszego do robienia zdjec ,natomiast wysylka bylaby z i na niemcy,jak ktos sie obawia,moge wyslac swoj jako pierwszy,najwyzej strace pare centow na wysylke...ale to dopiero na poczatku lipca....Pozdrawiam i nie krzyczcie ze nie ten dzial.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enkil - Kchrapek ma rację. To jest prawie oryginalny Czystopolski K-43 :)

Prawie oryginalny ponieważ tarcza jest rzemieslnicza choć z epoki :)

Pokaże w nowych ale to za parę dni jak zrobię zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem ze nie ten dzial ale nie krzyczcie na mnie najwyzej moderator wykasuje temat....Mam Atlantic Worldmaster na zamiane...interresuje mnie Amfibia,Komandirski ew.....ciekawa propozycja ruskiego

Mam kilka ruskich i takie mnie interesuja,natomiast tego Atlantica dostalem na poczatku lat 90´-tych po zmarlym niemcu...byl z nim problem na poczatku,mianowicie wskazowki chodzily jak chcialy i byly chyba lekko za wysoko co zrobilo lekki slad od srodka na szkielku....oddalem go do zegarmistrza i ten zrobil jak nalezy,przesmarowal i od 20 lat chodzi idealnie...po nakreceniu chodzi ponad 1,5 doby natomiast na dobe robi okolo 15 sekund tylko nie pamietam teraz czy do przodu czy pozni....dawno go nie nosilem...ale z mechanizmem zadnego problemu nigdy nie bylo...

Tak jak pisalem zegarem ma lekki slad na szkielku nie jest mocno widoczny ale pod slonce widac,szybki nie wymienialem bo mnie to nie draznilo tak wiec zeby go doprowadzic do porzadku trzeba by wymienic szklo...

http://www.ebay.de/itm/ATLANTIC-WORLDMASTER-HERREN-SAMMLER-ARMBANDUHR-REF-61660-Guter-Zustand-/141685133567?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item20fd1790ff

To jest ten sam model tylko moj jest srebrny,cena sie nie sugeruje bo kosmici sa wsrod nas....nie mam czym zrobic dobrego zdjecia wiec dlatego pokazuje przykladowy model z aukcji...

Nie przedstawia dla mnie zadnej wartosci sentymentalnej a i wielkim fanem Atlantikow nie jestem,kokosow na sprzedazy z niego nie dostane,nawet nie wiem ile jest warty a Alledrogo czy innymi aukcjami nie ma co sie sugerowac... wiec licze na uczciwa zamiane...zdjecia moge wyslac na maila dla zainteresowanego,bo tu troche zabawy a ja nie mam za wiele czasu a i musze znalezc cos lepszego do robienia zdjec ,natomiast wysylka bylaby z i na niemcy,jak ktos sie obawia,moge wyslac swoj jako pierwszy,najwyzej strace pare centow na wysylke...ale to dopiero na poczatku lipca....Pozdrawiam i nie krzyczcie ze nie ten dzial.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poniewaz temat ma duze zainteresowanie (a nie spodziewalem sie)dodam tylko ze temat aktualny do konca miesiaca,bez stresu,wysylka dopiero na poczatku przyszlego miesiaca,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam sprzedam rakietkę :) chodzi punktualnie fajnie wygląda no i ma nowy paseczek i super samorodek :) Cena 50 z paskiem + wysyłka (tył tylko trochę jakby się jakiś pasek przykleił kiedyś) 

post-81282-0-58055200-1434399270_thumb.jpg

post-81282-0-18094200-1434399308_thumb.jpg

post-81282-0-60592300-1434399316_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kama tarcza brudna późni parę minut i czasami ma problemy z rozruchem , ale po potrzaśnieciu i ruszeniu dalej nie staje . Późni z 2, 3 minuty . tarcza kiepska i troche obrysana cena 30 plus wysyłka z tego co pamiętam rocznik 2-56.

post-81282-0-95128100-1434399455_thumb.jpg

post-81282-0-13531000-1434399462_thumb.jpg

post-81282-0-20169700-1434399469_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot budzik . jedna nieorginalna koronka, trochę zjechana tacza od wskazówki i do przeczyszczenia bo spieszy (budzik działa). cena 35zł + wysyłka 

Więcej zdjęć zegarków w lepszej jakości z chęcią podeślę na pocztę.

PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jestem w posiadaniu poljota 55g zakupionego w listopadzie 2014r tutaj od kolegi z forum. Oczywiście zegarek jest w pełni sprawny. Szkło posiada drobne ryski i nie jest oryginalne.

Myślałem o wymianie na w pełni sprawnego Wostok komandirski bądź amfibia na 17tu kamieniach albo Poljot budzik również w pełni sprawny i w ładnym stanie.

Proszę pisać do mnie PW nawet zarzalenia czemu wystawiam śmieci i czemu tak dużo sobie życzę :D (bez aluzji do nikogo)

Pozdrawiam

Przypomnę się. Zamienię się z chęcią na sprawnego: Wostok komandirski bądź amfibia na 17tu kamieniach albo Poljot budzik bądź Wostok al'a worldmaster.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie łucza lub poljota de luxe, kirowskiego kraba, poljota z dolna sekundą, kame, starta. W bardzo bardzo dobrym stanie rowniez wizualnym, zegarek ma isc na reke a nie do pudełka.

Zapraszam na priv.

P.s.

Po wstępnym rekonansie widzę ze na znanym portalu aukcyjnym panuje rozbuchany kapitalizm i wolna tworczosc a na olx totalny dziki zachód.

Próbowałem zakupic na olx kraba za wystawioną w ogłoszeniu cenę ale dowiedzialem się od sprzedawcy ze cena jest 'przykładowa'. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Chętnie kupię parkę tj. taki sam zegarek w linii męskiej i damskiej ewentualnie modele które różnią się tylko kolorem tarczy - ew ułożeniem kolorów. Ponieważ ma to być prezent rocznicowy to stan obu jak najlepszy.

Budżet w granicach 150PLN

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam ZIM-a (niewiem czy nie franken) , ostatnio mu się stanęło,(po szturnięciu na chwilę ruszy) lekko pęknięte szkiełko pod godziną 5 przy kopercie. Cena 12zł plus wysyłka. Lepsze fotki na prośbę wyslę.

post-81282-0-36927900-1434406409_thumb.jpg

post-81282-0-64150300-1434406425_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.