Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię Elektronikę, Elektroniki - ale modele nowsze, mogą być i współczesne. Najlepiej w "srebrnych" kopertach i z melodyjkami ;-) Sprawne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupię taki werk, do starego Sygnała Kirowskiego. Kompletny i sprawny, może być brudny i paskudny :) Zdjęcie zapożyczone z Allegro od użytkownika andrewRE.

17.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię zegarek na dobrym chodzie z białą tarczą i kopertą w kolorze złotym, kształt okrągły, najlepiej odnowiony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość arc76

Kupię Poljota 55g, w dobrym stanie wizualnym, jakby to powiedzieć z niebieskim promienistym ringiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupię taki werk, do starego Sygnała Kirowskiego. Kompletny i sprawny, może być brudny i paskudny :) Zdjęcie zapożyczone z Allegro od użytkownika andrewRE.

Zobacz tu, policytuj albo napisz: http://allegro.pl/poliot-17-kamieni-na-pelnym-chodzie-i5761635005.html

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@gregch dzięki, z nieba mi spadłeś  z tym linkiem. Wielkie dzięki, leci plusik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slava chorągiewka

Slava koperta NOS -  150zł

Slava tarcza NOS -      50zł

Zestaw koperta plus tarcza 170 zł

Koperty są Nowe z naprawdę niewielkimi oznakami przechowywania.

Praktycznie dostrzegalnymi tylko dla nas kolekcjonerów. 

Tarcze dwa rodzaje :

1. Sdziełano w CCCP

20151029-091116.jpg

2.Made in USSR

20151029-084426.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poljot po regulacji i czyszczeniu, tarcza w dobrym stanie i dosyć spory zegarek, fajnie prezentuje się na nadgarstku. Szybka zmiana daty działa jak i datownik. Cena to 55zł ale z paskiem to 70zł (pasek porządnej firmy DILOY). Można się ponegocjować.

1ec05e365fb5b06b7426b4c5b442c9f8.jpg

Slava 26 kamienna po wizycie u zegarmistrza i regulacji. Tarcza w bardzo dobrym stanie, koperta lekko porysowana ale mimo wszystko pięknie się prezentuje. Przycisk szybkiej zmiany daty w pełni sprawny jak i datownik. Cena to 55zł a z paskiem 60zł. W cenie wysyłka.

80620b167d784438c1542571d2cca512.jpg

Wytapatalkowane z Meizu MX4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój znajomy poszukuje szkiełka do Sławy pancernika. Wiadomości proszę na PW.

Nawet popsuty zegarek dwa razy na dobę pokazuje właściwą godzinę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Sprzedam piękną Rakietę "papirus" z pierwszego wypustu, początek lat 80-tych.

- mechanizcznie idealny -> po czyszczeniu
- wizualnie idealny -> wygląd ajak nowy, nie nosi śladów użytkowania, jedynie mikrorysy wynikające z magazynowania.
- szkło oryginalne
- w zestawie nowy pasek skórzany dobrej jakości

Cena 200zł

3608575_IMG_7909.JPG

3608575_IMG_7909.JPG

3608574_IMG_7911.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie taki element do Sławy lodówki albo cały niesprawny mechanizm 8ca5a70c0a8bbd384701950dbdedaec7.jpgpowinien być całością, mój się zlamal

Juz nieaktualne, dzięki Kris2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak w lodówkowej Slawie, ale większość werków radzi sobie z takim pęknięciem. Nieco trudniej jest tylko nastawiać godzinę, ponieważ wałek sam wraca do pozycji nakręcania zegarka i trzeba go przytrzymywać.

To tak na wszelki wypadek, gdybys nie kupił. ;)

Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...
Arkadiusz K.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wojciech1500

- wizualnie idealny -> wygląd ajak nowy, nie nosi śladów użytkowania, jedynie mikrorysy wynikające z magazynowania.
- szkło oryginalne
Cena 200zł

Wg Twojej skali cenowej to powinien być NOS ze zgodnymi papierami i pudełkiem, czyli każdy kolekcjoner wie o co chodzi. Czy coś przeoczyłem?

(http://zegarkiradzieckie.blogspot.com/2015/10/subiektywne-zestawienie-cen-sowieckich.html)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Wojciech1500

Nie, nie ma papierów oraz pudełka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Wojciech1500

- szkło oryginalne

Cena 200zł

Wg Twojej skali cenowej to powinien być NOS ze zgodnymi papierami i pudełkiem, czyli każdy kolekcjoner wie o co chodzi. Czy coś przeoczyłem?

(http://zegarkiradzieckie.blogspot.com/2015/10/subiektywne-zestawienie-cen-sowieckich.html)

Nie widzę w ofercie Wojciecha jakiejkolwiek próby nabicia kogoś w butelkę - są zdjęcia jest opisany każdy widzi co kupuje - zawsze można poprosić o więcej zdjęć jak coś budzi wątpliwości.

Co do Wojciechowej strony to DOBRA ROBOTA fajnie że komuś się chce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paweł Bury

Życie weryfikuje wszystkie obiektywne i subiektywne oceny, opinie itd. Po tej ofercie lista się ma nijak do rzeczywistości. Nie czepiam się ceny, bo zegarek jest tyle warty ile ktoś chce za niego zapłacić. Po ofercie Rakiety nie pojmuję idei tej listy, stąd moje pytanie o stan, papiery i pudełko.

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Paweł Bury

Życie weryfikuje wszystkie obiektywne i subiektywne oceny, opinie itd. Po tej ofercie lista się ma nijak do rzeczywistości. Nie czepiam się ceny, bo zegarek jest tyle warty ile ktoś chce za niego zapłacić. Po ofercie Rakiety nie pojmuję idei tej listy, stąd moje pytanie o stan, papiery i pudełko.

chyba ze Wojtek startowa wg jego klasyfikacji cene pomnozyl przez pierwiastek sentymentu :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W stosowaniu jakiegoś kryterium niezbędne jest, aby stosowali to sprzedający i kupujący... Mnie nie przekonują listy, a szczególnie zawierające ceny. Nazewnictwo tak, ale żaden sprzedający nie jest zobowiązany do jego stosowania.

Częściej z takiej listy będą korzystali kupujący, co niestety może prowadzić do nieporozumień. A już w ogóle nie wyobrażam sobie, żeby ktoś na podstawie takiej listy negocjował cenę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.