Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_W

KUPIĘ, SPRZEDAM, ZAMIENIĘ, ODDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Kupię pierścień do którego przykleja się werk, aby nie latał do takiego chyba stalowego Poljota. Nie wiem nawet jak powinien wyglądać, więc zdaję się na wiedzę kolegów. Gdyby ktoś posiadał i chciał się pozbyć, to zapraszam na PW :)

Mam taki pierścień do oryginalnej koperty, ale obawiam się , że u Ciebie jest koperta z Rakiety :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bahuone - koperta jest z Rakiety i nie jest stalowa. Zabto ma 20 mm w uszach.Jakbys chciał się pozbyć całości lub czesc tego zegarka to daj znać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie poratujcie,

Takiego werku szukam, bardzo nawet szukam:) ktos cos? :)

Zwróć uwagę, że masz fazowanie na płytach, w linku który podesłał kolega Sebolski takiego fazowania nie ma.

Marek, Romek, nie róbcie jaj. Co prawda kupiłem go wraz z innym złomem, ale wydawało mi się, że to stalowa koperta bo Poljoty w takiej podobnej były. Sprawdzę, czy ma rzeczywiście 20 w uszach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To koperta od rakiety atom np. A werk poljota bociana, z tarczą jest ze złoconej koperty, mam takich kilka od majstra, są pozostałościami po przetopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli w jednym niepozornym zegarku mam full opcję :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam datę widzę, wygląda na to, że ustawiony jest 1 dzień miesiąca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
To moja czajka. A w sumie obie. Jedną działa droga nie. Ale stan mnie nie zadowala i sprzedaje ją po kosztach jakie w nią wsadzilem. Ale bardzo mi jej szkoda bo to mój ulubiony Rusek i chciał bym ją upiększyć.

Mimo chęci dziękuje!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiek, no dobra dobra jest data :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie kupię beczkę w możliwie najlepszym stanie.

pozdroo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moja czajka. A w sumie obie. Jedną działa droga nie. Ale stan mnie nie zadowala i sprzedaje ją po kosztach jakie w nią wsadzilem. Ale bardzo mi jej szkoda bo to mój ulubiony Rusek i chciał bym ją upiększyć.

Mimo chęci dziękuje!

a w końcu namierzyłem kolegę co tak drogo chciał mnie zedrzeć za zegarki ostatnio:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marek, Romek, nie róbcie jaj. Co prawda kupiłem go wraz z innym złomem, ale wydawało mi się, że to stalowa koperta bo Poljoty w takiej podobnej były. Sprawdzę, czy ma rzeczywiście 20 w uszach :)

Czyli w jednym niepozornym zegarku mam full opcję :D

W sumie to może znalazłbym jakąś wolną stalową kopertę do takiego Poljota, ale i tak by to niewiele Ci dało, bo "stalówki" na werku typu "bocian" (2609) nie miały datowników :) Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak szukać złoconej koperty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie to może znalazłbym jakąś wolną stalową kopertę do takiego Poljota, ale i tak by to niewiele Ci dało, bo "stalówki" na werku typu "bocian" (2609) nie miały datowników :) Chyba nie pozostaje Ci nic innego jak szukać złoconej koperty.

Hmmmm... Miałem kiedyś z datą.... :huh:

Zdjęcie nie moje (z aukcji)

post-49869-0-54687000-1448990721_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm... Miałem kiedyś z datą.... :huh:

Zdjęcie nie moje (z aukcji)

attachicon.gif3318722010.jpg

O to tu mnie zaskoczyłeś - na kilkanaście stalowych sztuk, które przewinęły sie przez moje ręce żadna nie miała datownika. Trzeba będzie w katalogach pogrzebać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.