Tomek8484 0 #751 Napisano 17 Czerwca 2018 Balticus zawędrował nad morze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pnie 330 #752 Napisano 17 Czerwca 2018 Nad Bałtyk..? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek8484 0 #753 Napisano 17 Czerwca 2018 Śródziemne Żeby nie było offtopu, to nadal jestem zadowolony z zakupu. Jako mój podstawowy zegarek codzienny sprawdza się idealnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudak 1987 #754 Napisano 19 Czerwca 2018 Przymierzony, Balticus.Trochę dla mnie za duży.Ile w nadgarstku? Ja niby 16,5 do 17. I chyba zdecyduje się na chrono. Wysłane przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #755 Napisano 4 Lipca 2018 A oto mój egzemplarz 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość PatrykH #756 Napisano 4 Lipca 2018 To ten spod orlena? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diesel 218 #757 Napisano 4 Lipca 2018 To ten spod orlena?Nie no co Ty :D 0 Andrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #758 Napisano 6 Lipca 2018 Dziś w Rzeszowie w Zegarisie miałem przyjemność poznać Bartka i zobaczyć kilka modeli Balticusa. Takie gościnne występy Dziękuję za miłą rozmowę i pozdrawiam serdecznie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafio77 66 #759 Napisano 10 Lipca 2018 Dziś w Rzeszowie w Zegarisie miałem przyjemność poznać Bartka i zobaczyć kilka modeli Balticusa. Takie gościnne występy Dziękuję za miłą rozmowę i pozdrawiam serdecznie mają balticusa ? byłem z miesiąc temu i nie uświadczyłem trzeba będzie podjechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #760 Napisano 10 Lipca 2018 (edytowane) Nie wiem czy już mają. Spotkałem w salonie Bartka (szefa Balticusa) z kilkunastoma zegarkami. Może dopiero będą mieli Edytowane 10 Lipca 2018 przez Gość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #761 Napisano 11 Lipca 2018 Kurde jak tu sie ukryć?!?! Wszędzie wypatrzą, WSZĘDZIE! Czy będzie w Rzeszowie więcej...... no zobaczymy, Demus ma ale chyba będzie drugi punkt stacjonarny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hass 1 #762 Napisano 11 Lipca 2018 Widzę, że srebrna foka 2 trochę podrożała :/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #763 Napisano 11 Lipca 2018 Widzę, że srebrna foka 2 trochę podrożała :/ Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie ma jej w ofercie.... pojawi sie wznowienie za 4-5 tygodni. Będzie szary gradient ale tez..... niebieski, dzis wrzuce posta na facebooka z przeprosinami, mam opóźnienie..... no i odkryje karty co będzie w ofercie, te najnowsze karty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #764 Napisano 11 Lipca 2018 Kurde jak tu sie ukryć?!?! Wszędzie wypatrzą, WSZĘDZIE! Czy będzie w Rzeszowie więcej...... no zobaczymy, Demus ma ale chyba będzie drugi punkt stacjonarny.A to przepraszam, że wypaplałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #765 Napisano 11 Lipca 2018 A to przepraszam, że wypaplałem spoko luzik miło było pogadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #766 Napisano 11 Lipca 2018 spoko luzik miło było pogadać Powodzenia, dopinguję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 83266 #767 Napisano 16 Lipca 2018 Coś mi się majaczy, że gdzieś czytałem, że planowane są gwiezdne pyły w mniejszych kopertach (innych niż te obecne).Prawda to, czy mam zwidy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 802 #768 Napisano 16 Lipca 2018 Innych , tylko pod względem wielkości ? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 83266 #769 Napisano 16 Lipca 2018 Innych , tylko pod względem wielkości ?Coś o cieńszych czytałem chyba. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GMpl 2 #770 Napisano 22 Lipca 2018 Foka na wsi... Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40976 #771 Napisano 22 Lipca 2018 Fajna foczka, a i zdjęcia dobre 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Balticus - Bartosz 27 #772 Napisano 2 Sierpnia 2018 Foka fajna jest, ten Grey Seal pewnie wróci w przyszłym roku, obaczymy Co do Gwiezdnego Pyłu, koperta kształtem taka sama ale grybość około 9mm, przy czym mechanizm kwarcowy - RONDA 1050 Swiss Made, sam rozmiar jak L2L i szerokość jest fajnie dobrana, mniejszy bedzie miał chyba zbyt mały cyferblat - choć nie mówie ze tego kiedyś nie spróbuje. Slim chyba juz na początku września będzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paul221 40976 #773 Napisano 2 Sierpnia 2018 (edytowane) Chciałbym Panie Bartku dodać od siebie, że Gwiezdny Pył to moje zegarkowe marzenie. Piękny model . Edytowane 2 Sierpnia 2018 przez paul221 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #774 Napisano 7 Sierpnia 2018 Powitoł@Balticus - Bartosz - powoli szykuję się do czterdziechy i Żonka pyta, czym by mi złagodzić nadchodzący kryzys Wpadł mi w oko Grey Seal w brązowej kopercie.Jest szansa na tarczę nie z gradientem, a z jakimś "litym" kolorem (czarny, błękitny)? 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 4744 #775 Napisano 8 Sierpnia 2018 Wow. Porcelanowy. 100 lat Cię nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach