RoKoKo 573 #5051 Napisano 15 Marca 2018 Dzisiaj mam na sobie Aventusa i tak naszło mnie pytanie....ktoś ma bezpośrednie porównanie z Armafem? Na ebay'u jest za 39 dolców, wysyłka chyba z Indii, i się zastanawiam czy nie wziąć sobie jako taki psikacz, bo moje 50 ml Aviego za szybko się skończy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bladymis 164 #5052 Napisano 15 Marca 2018 Moje dwa flakony Armafa gdzieś pomiędzy Delhi i Poznaniem Tyle, że to blindbuy po ocenach na perfuforum 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5053 Napisano 15 Marca 2018 Czy ktoś chętny na Bentleya Intense? Mam flakonik 90% i oddam w atrakcyjnej cenie RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość TigerBear #5054 Napisano 15 Marca 2018 Czy ktoś chętny na Bentleya Intense? Mam flakonik 90% i oddam w atrakcyjnej cenie RGNapisz mi na PW ile chcesz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 573 #5055 Napisano 16 Marca 2018 Moje dwa flakony Armafa gdzieś pomiędzy Delhi i Poznaniem Tyle, że to blindbuy po ocenach na perfuforum Jeżeli jest mocno podobny do Aventusa to będzie fajny letni zapach. Sam się zastanawiam nad zakupem, żeby trochę odciążyć Creeda 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 395 #5056 Napisano 16 Marca 2018 Jeżeli jest mocno podobny do Aventusa to będzie fajny letni zapach. Sam się zastanawiam nad zakupem, żeby trochę odciążyć Creeda Klonów Aventusa zrobiło się dużo.Gdzieś czytałem że zaczynają się od Axe itd.Powoli trzeba będzie omijać jak w przypadku Bossów, Lacostów itd. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23881 #5057 Napisano 16 Marca 2018 Mi Aventus nie podszedł zupełnie.Zapach przyjemny,ale nie wybitnie wyróżniający się.A już nie tak super,żeby tyle kosztować.Na początku pachnie ładnie,dość męski, ale później takie pudrowe nuty są w moim przypadku nie do przyjęcia.radekglaz mówiłem Ci po posmakowaniu próbki,że ten benek będzie niekoniecznie, ale się uparłeś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dopeman 179 #5058 Napisano 16 Marca 2018 Panowie, nie chce ktoś się wymienić, mi nie podszedł i leży. Chętnie przygarnę coś z podobnej półki, nie musi być 1:1, może być kilka o mniejszych obojętnościach. Coś ciekawego, chętnie jakaś nisza 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekglaz 55 #5059 Napisano 16 Marca 2018 ...radekglaz mówiłem Ci po posmakowaniu próbki,że ten benek będzie niekoniecznie, ale się uparłeś W sumie to nie można się do niego doczepić, ot taki średniak niczym się niewyróżniający ... typowy mainstream... najwyżej zostanie u mnie jako któryś z kolei Obecnie w salonach Bytom jest promocja „drugi produkt gratis” więc można nabyć ich perfumkę 2x50 ml za 199zl... wg mnie warto bardzo! RG 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5060 Napisano 17 Marca 2018 Co sądzicie o perfumach Cuba? Są śmiesznie tanie, ktoś coś? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5061 Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Baaaardzo znany zapach, napewno go znasz. Do kupienia niegdyś w każdym kiosku za 2 dychy.Generalnie to JPG Le Male. S7 Edytowane 17 Marca 2018 przez haker 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5062 Napisano 17 Marca 2018 Jakoś jesteś w stanie to opisać? Czym pachnie? jakieś kwiaty, papierosy? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5063 Napisano 17 Marca 2018 To zapach dla raczej faceta około 40,Zapach drzewa, bergamotka, lawenda, wetiwer, trochę tonki, cynamonu. Dla mnie to zapach trochę oldschoolowy, klasyczny, za 2 dychy genialny. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5064 Napisano 17 Marca 2018 Cuba ma dużo zapachów, znasz jakiś bardziej młodzieżowy? Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5065 Napisano 17 Marca 2018 Nie, znam tylko klasycznego Golda.Tutaj popatrz :https://www.fragrantica.pl/marki/Cuba-Paris.html S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5066 Napisano 17 Marca 2018 Cuba Brazil wydaje się sympatyczny, trzeba będzie przetestować Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MHAEM 13 #5067 Napisano 17 Marca 2018 cuba... kiedyś bardzo lubiłem JPG Le Male, miałem kilka 125ml flakonów, ale pojawiła się Cuba... i po pewnym czasie JPG odszedł bezpowrotnie... a dlatego, ze cuba dzięki swojej intensywności stała się substytutem prysznica dla panów z pobliskiej budowy, z którymi mijałem się w sklepie lub przejściu. Taki radziecki prysznic- jest szpraj,nie trzeba wody i Cuba się tu wpisywała za każdym jednym razem... dlatego ta kategoria dla mnie jest martwa, tj One Million, 212 VIP itp. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5068 Napisano 17 Marca 2018 Pomyślę nad nimi, najwyżej dam tacie Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haker 13 #5069 Napisano 17 Marca 2018 Zwykłego golda odpuść, młody jesteś zakup Clinique Happy na lato, bardzo wesoły zapach, Hugo Energise, jakąś Lacoste. Ja wiem, że jak Ci się spodobają to będziesz nosił i Zino i Anteusa, ale dla młodego gościa coś wesołego, lekkiego bym szukał. S7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5070 Napisano 17 Marca 2018 Lekkich mam już za dużo Chce coś nowego, lubię bardzo korzenne zapachy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5071 Napisano 17 Marca 2018 Lekkich mam już za dużo Chce coś nowego, lubię bardzo korzenne zapachy Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu TapatalkaRaz jeszcze polecam Ci Au Masculin Lolita Lempicka. IMO świetny zapach, za niewielkie pieniądze. Jego zaletą jest to, że jest nieczęsto spotykany :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oprzemyslaw 4712 #5072 Napisano 17 Marca 2018 Raz jeszcze polecam Ci Au Masculin Lolita Lempicka. IMO świetny zapach, za niewielkie pieniądze. Jego zaletą jest to, że jest nieczęsto spotykany :-)Też uważam, że świetny, ale niestety przekazałem go tacie, bo moja żona stwierdziła, że to jest dla starszego pana... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #5073 Napisano 17 Marca 2018 Też uważam, że świetny, ale niestety przekazałem go tacie, bo moja żona stwierdziła, że to jest dla starszego pana...Co kto lubi :-) Mi zdecydowanie nie kojarzą się ze starszym panem ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzymonJestem 62 #5074 Napisano 17 Marca 2018 (edytowane) Jejku! Burberry London to były tak piękne perfumy, że nie mogę przestać o nich myśleć A w poniedziałek wieczorem zdam relacje z wachania Ck Obsession Mam nadzieje ze będzie podobny do London, co prawda wachalem Obsession ale tylko z korka. Edytowane 17 Marca 2018 przez SzymonJestem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 395 #5075 Napisano 18 Marca 2018 Co kto lubi :-) Mi zdecydowanie nie kojarzą się ze starszym panem ;-)Potwierdzam.Dla mnie dość mocny słodziak z dodatkowymi nutami.Kiedyś chciałem go kupić ale miałem kilka podobnych i zrezygnowałem.Teraz nawet bym go nie chciał. Jedyny z takich dość mocno słodkich które bym kupił to Kenzo Jungle.Ale bardziej za nuty zwierzęce niż za słodycz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach