Dostum 2434 #12826 Napisano 6 Sierpnia 2024 Godzinę temu, polly napisał(-a): Takie o to coś wskoczyło do kolekcji. Nie wiem czy to otwierać czy normalnie kiedyś sprzedać... 2013r Trudne pytanie. Sam musisz rozważyć za i przeciw 🙂 Ja bym ten muzealny eksponat zatrzymał do wymiany/sprzedaży bo nie jestem wielkim entuzjastą klasyków. (nie przepadam za YSL, CD, Chanel - wyjątek Egoiste Platinium z lat 90tych) Rozumiem, że datę odczytałeś z batcha? Jakbym np. trafił muzealne Fendi Life Essence i Theorema to bym zużył (w kolejności: na sobie LE i na żonie T). Zatem wracam do początku - zostaniesz sam ze swoją decyzją - nikt Ci nie pomoże 😁 Powodzenia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 5003 #12827 Napisano 6 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, polly napisał(-a): Takie o to coś wskoczyło do kolekcji. Nie wiem czy to otwierać czy normalnie kiedyś sprzedać... 2013r Namietnie kiedys używalem…. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23735 #12828 Napisano 6 Sierpnia 2024 Zostaw, nie odmykaj😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 381 #12829 Napisano 6 Sierpnia 2024 6 godzin temu, polly napisał(-a): Takie o to coś wskoczyło do kolekcji. Nie wiem czy to otwierać czy normalnie kiedyś sprzedać... 2013r Nie przepadam za tą wersją - wydaje mi się mało męska. Mówię że to zapach szminkowy Za to 2020 bardzo lubię, mam dzisiaj na sobie. Jest energetyczny i ma dobrą trwałość. Psik na gołą klatkę, zakładam koszulkę a ona na drugi dzień jeszcze pachnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 161895 #12830 Napisano 6 Sierpnia 2024 10 godzin temu, Dostum napisał(-a): Jak wrażenia Rafał? Podziel się proszę. Używając go co kilka dni, jestem nieustająco pod wrażeniem tego zapachu (jak się rozwija, zmienia, zaskakuje). Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Mega fajny zapach! To może nie była miłość od pierwszego użycia, ale od drugiego, już tak. Na początku jest mega świeży, owocowy i dość intensywny. Potem pracuje i tak jak napisałeś, zmienia się. Z upływem czasu jest mniej intensywny, chociaż nadal dobrze wyczuwalny. Robi się też taki dojrzalszy, mniej owocowy. Z każdą godziną się zmienia. Muszę przyznać, że czuć jakość produktu. Podsumowując, podobnie jak Ty, ja polecam😎 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1476 #12831 Napisano 7 Sierpnia 2024 Takie tam ponoć z PRLu wziąłem w ciemno. Ale fajnie pachną jeszcze. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 161895 #12832 Napisano 7 Sierpnia 2024 Dzisiaj lawenda😉 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polly 230 #12833 Napisano 7 Sierpnia 2024 (edytowane) Po wielu próbach w różnych warunkach muszę przyznać, że to jednak porządny kozak. Warto mieć gdzieś z przodu na półce. Diora homme póki co poszedł w ciemne miejsce do odpalenia jesienią. Edytowane 7 Sierpnia 2024 przez polly 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8137 #12834 Napisano 7 Sierpnia 2024 W dniu 6.08.2024 o 12:32, polly napisał(-a): Takie o to coś wskoczyło do kolekcji. Nie wiem czy to otwierać czy normalnie kiedyś sprzedać... 2013r Sprzedać, najlepiej mnie Uwielbiam ten zapach. Aktualna wersja jet obrzydliwa... 1 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 381 #12835 Napisano 7 Sierpnia 2024 6 minut temu, Walter_87 napisał(-a): Sprzedać, najlepiej mnie Uwielbiam ten zapach. Aktualna wersja jet obrzydliwa... Fajnie że się zgadzamy (że Dior Homme jest super) ale na opak (w przypadku wersji. 😁 To mała ciekawostka. Zamówiłem różne próbki a że czytałem, iż poniższy zapach jest inspirowany Aqua Di Gio i nawet ciekawiej kończy i ma lepszą trwałość to postanowiłem spróbować jak to jest, mieć Paris Hilton… na sobie… 😎 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 8137 #12836 Napisano 7 Sierpnia 2024 3 minuty temu, Remy napisał(-a): Fajnie że się zgadzamy (że Dior Homme jest super) ale na opak (w przypadku wersji. 😁 (...) Moim skromnym zdaniem pierwotna wersja pachniała kasą i klasą - aktualna totalnym mainstreamem 1 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91731 #12837 Napisano 8 Sierpnia 2024 W dniu 18.07.2024 o 08:48, loco50 napisał(-a): Nad wodę w upały Jesteś specjalista więc co byś polecił jeszcze w takich cytrusowych klimatach. Akrut bardzo lubię tego Davidoffa i używam dość często używam też The Icon Antonio Banderas co byś polecił ?? Jak ktoś ma propozycję to też proszę Mam też LaliqueEncre Noire Sport ale żonie za intensywne chociaż mi się podobają . 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23735 #12838 Napisano 8 Sierpnia 2024 4 godziny temu, kornel91 napisał(-a): Jesteś specjalista więc co byś polecił jeszcze w takich cytrusowych klimatach. Akrut bardzo lubię tego Davidoffa i używam dość często używam też The Icon Antonio Banderas co byś polecił ?? Jak ktoś ma propozycję to też proszę Mam też LaliqueEncre Noire Sport ale żonie za intensywne chociaż mi się podobają . Ja nie specjalista. Zbieracz raczej 😁 Geoffrey Beene Bowling Green. Ale to ortodoksyjny oldskul 😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dostum 2434 #12839 Napisano 8 Sierpnia 2024 [...] jeszcze w takich cytrusowych klimatach. Jak ktoś ma propozycję to też proszę Skoro używasz tego czego używasz to proponuję Ci zanurkować w Araby. Cena vs Jakość raczej nie do pobicia. Akurat@loco50 bardzo dobrze się w tym orientuje mając tysiące szuflad wypełnionych na prawdę dobrymi Arabami Ale do rzeczy.Tylko 3 przykłady:Armaf club de nuit intense man (b.dobry, creedowy, świetne parametry)Rasasi Hawas (potworna moc, PR Invictus na sterydach do potęgi 4) Lattafa Fakhar (ciekawy klon Y)Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23735 #12840 Napisano 8 Sierpnia 2024 Taki lekki,bezpieczny letniak. Ani w głowie, ani w d...😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75090 #12841 Napisano 8 Sierpnia 2024 W dniu 7.08.2024 o 07:17, mirek 1969 napisał(-a): Takie tam ponoć z PRLu wziąłem w ciemno. Ale fajnie pachną jeszcze. A gdzie takie idzie dostać 🤔🤔🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1476 #12842 Napisano 8 Sierpnia 2024 (edytowane) 37 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): A gdzie takie idzie dostać 🤔🤔🤔 W internetach. Na allegro kupiłem .80 zł przesyłką to ryzykłem i nie żałuję. Edytowane 8 Sierpnia 2024 przez mirek 1969 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91731 #12843 Napisano 8 Sierpnia 2024 8 godzin temu, loco50 napisał(-a): Ja nie specjalista. Zbieracz raczej 😁 Geoffrey Beene Bowling Green. Ale to ortodoksyjny oldskul 😁 Dzięki. Myślę, że to spróbuję nawet ze względu na cenę. Tylko czym się różnią po zdjęciach to tylko odcień butelki inny?? https://www.notino.pl/geoffrey-beene/grey-flannel-woda-toaletowa-dla-mczyzn/p-61843/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw2dG1BhB4EiwA998cqA9VLKOYQH27c2943b9GT2WGkYCX1v3i12zIAMMajHaPhrstBT2KYxoCtdcQAvD_BwE#pdReviewsScroll https://www.notino.pl/geoffrey-beene/grey-flannel-woda-toaletowa-z-atomizerem-dla-mezczyzn/#pdReviewsScroll 8 godzin temu, Dostum napisał(-a): Skoro używasz tego czego używasz to proponuję Ci zanurkować w Araby. Cena vs Jakość raczej nie do pobicia. Akurat@loco50 bardzo dobrze się w tym orientuje mając tysiące szuflad wypełnionych na prawdę dobrymi Arabami Ale do rzeczy. Tylko 3 przykłady: Armaf club de nuit intense man (b.dobry, creedowy, świetne parametry) Rasasi Hawas (potworna moc, PR Invictus na sterydach do potęgi 4) Lattafa Fakhar (ciekawy klon Y) Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Dzięki. Może tego armafa też zobaczę. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 75090 #12844 Napisano 8 Sierpnia 2024 Godzinę temu, mirek 1969 napisał(-a): W internetach. Na allegro kupiłem .80 zł przesyłką to ryzykłem i nie żałuję. Dzięki 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 161895 #12845 Napisano 9 Sierpnia 2024 A dzisiaj będzie viking😎 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Teufel26 25217 #12846 Napisano 9 Sierpnia 2024 U mnie PradaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 "Jesteśmy architektami swojego przeznaczenia" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23735 #12847 Napisano 9 Sierpnia 2024 11 godzin temu, kornel91 napisał(-a): Dzięki. Myślę, że to spróbuję nawet ze względu na cenę. Tylko czym się różnią po zdjęciach to tylko odcień butelki inny?? https://www.notino.pl/geoffrey-beene/grey-flannel-woda-toaletowa-dla-mczyzn/p-61843/?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw2dG1BhB4EiwA998cqA9VLKOYQH27c2943b9GT2WGkYCX1v3i12zIAMMajHaPhrstBT2KYxoCtdcQAvD_BwE#pdReviewsScroll https://www.notino.pl/geoffrey-beene/grey-flannel-woda-toaletowa-z-atomizerem-dla-mezczyzn/#pdReviewsScroll Dzięki. Może tego armafa też zobaczę. Ja pisałem o Bowling Green. Grey Flannel nie trawię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 91731 #12848 Napisano 9 Sierpnia 2024 (edytowane) 50 minut temu, loco50 napisał(-a): Ja pisałem o Bowling Green. Grey Flannel nie trawię. Ok tak mi google wyszukało i nie zwróciłem uwagi. Dzięki. Tylko gdzie to kupić ?? https://www.elnino-parfum.pl/geoffrey-beene-bowling-green-wody-toaletowe-dla-mezczyzn/ Edytowane 9 Sierpnia 2024 przez kornel91 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 23735 #12849 Napisano 9 Sierpnia 2024 Ano fakt. Nie ma. To mi się udało za grosze jakiś czas temu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 161895 #12850 Napisano 9 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Ok tak mi google wyszukało i nie zwróciłem uwagi. Dzięki. Tylko gdzie to kupić ?? https://www.elnino-parfum.pl/geoffrey-beene-bowling-green-wody-toaletowe-dla-mezczyzn/ Tu masz https://allegro.pl/oferta/geofrey-beene-bowling-green-woda-toaletowa-120-ml-14966712773?utm_source=admitad&utm_medium=afiliacja&admitad_uid=258c5dfcb2819a85d276cb9fff168b7d 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach