yhmmma 0 #901 Napisano 31 Marca 2013 Zakupilem 2 dni temu, takze potwierdzam, ze sie trzyma mocno !! polecam! mimo to, moim zdaniem nie jest to zapach na co dzien:) Do mnie przemawia bardziej wersja EDT, ktora rowniez trzyma bez problemu 12h, najlepsze jest to, ze mimo tego, iz zapach jest na prawde bardzo nietypowy - podoba sie kobieta. Czemu sadzisz, ze nie nadaje sie na codzien? Dla mnie jest idealny:) na jesien, bede go teraz probowal nosic wiosna na zmiane z innymi zapachami:) Ja ostatnio poznałem zapach, który sponiewierał mnie prawie tak mocno jak Memoir od Amouage, mianowicie Nasomatto Black Afgano. Polecam wszystkim, którzy lubią nietypowe perfumy.No prosze:) to juz nisza jest:) Sam go zamowilem w ciemno ost. I zobaczymy co z tego wyjdzie;D 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #902 Napisano 31 Marca 2013 Ja ostatnio poznałem zapach, który sponiewierał mnie prawie tak mocno jak Memoir od Amouage, mianowicie Nasomatto Black Afgano. Polecam wszystkim, którzy lubią nietypowe perfumy. Memoir mnie zawiódł. Niestety. Od Amouage tylko Jubilat. BA jest swietny. Sam mam caly flakon. Planuje jeszcze Absinth i Duro. Niestety kwoty spore, lecz warte kazdej złotówki. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #903 Napisano 31 Marca 2013 Jeżeli nie Memoir, to polecam Dia z oferty Amouage. Też świetny zapach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #904 Napisano 1 Kwietnia 2013 (edytowane) Mnie Jubilat XXX ;-) (powinno być XXV) trochę męczy.Jeden psik to czasem za dużo.Zimą ok, ale wiosną to raczej nie... Wolę Platynowego Egoista, GIT, lub inne Creedy. Zamiłownanie do słodyczy odeszło. Edytowane 1 Kwietnia 2013 przez Remy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #905 Napisano 1 Kwietnia 2013 Mnie Jubilat XXX ;-) (powinno być XXV) trochę męczy.Jeden psik to czasem za dużo.Zimą ok, ale wiosną to raczej nie... Wolę Platynowego Egoista, GIT, lub inne Creedy. Zamiłownanie do słodyczy odeszło. Po testach Memoir, Ciel, Interlude i Jubilat tylko ten ostatni zasłużył na cały flakon Zgodzę sie co do Egoisty, GITa mam całe flakony. ( Egoista z odpowiednim kodem ). Creed oczywiście jeszcze Aventus już nie mogę sie doczekać lepszej pogody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GoliMilan 23 #906 Napisano 1 Kwietnia 2013 No dla mnie Memoir jest numerem jeden, ale to już kwestia gustu. Z troche tańszych polecam zapach Nejmana - Emir. Początek trochę jak "siki sierściucha", ale później absolutny kot No i jest jeszcze najlepszy zapach w stosunku cena/jakość, czyli Ikon - Zirha. Ostatnio w Rossmanie kupiłem 125ml za 69,99zł. W tej cenie konkurencji brak. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #907 Napisano 3 Kwietnia 2013 ...wersja EDT, ktora rowniez trzyma bez problemu 12h, najlepsze jest to, ze mimo tego, iz zapach jest na prawde bardzo nietypowy - podoba sie kobieta. Czemu sadzisz, ze nie nadaje sie na codzien? Dla mnie jest idealny:) na jesien, bede go teraz probowal nosic wiosna na zmiane z innymi zapachami:)Dla mnie ten zapach jest mocny, elegancki i naprawde super. Jednak wlasnie z tego powodu, ze jest taki mocny, nie moglbym go chyba stosowac co dzien moze sie to zmieni....we will see. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mysterious 2 #908 Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak spojrzałem na swoją "małą" kolekcję i stwierdziłem, że na zbliżającą się wiosnę( oby się zjawiła) nie mam praktycznie nic - same popołudniowe, wieczorowe i ciężkie zapachy. Może coś polecicie z intensywynych, ale bardziej świeżych i rześkich zapachów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawidowo 4 #909 Napisano 5 Kwietnia 2013 Bulgari - Soir, super polecam! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #910 Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak spojrzałem na swoją "małą" kolekcję i stwierdziłem, że na zbliżającą się wiosnę( oby się zjawiła) nie mam praktycznie nic - same popołudniowe, wieczorowe i ciężkie zapachy. Może coś polecicie z intensywynych, ale bardziej świeżych i rześkich zapachów?Masaki Matsushima Aqua Mat 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #911 Napisano 5 Kwietnia 2013 Może coś polecicie z intensywynych, ale bardziej świeżych i rześkich zapachów? Versace Eau Fraiche - świeży, rześki, ale nie zimny.Wg opisu:Przyjemnie rześki a jednocześnie elegancki współczesny zapach dla mężczyzn stworzony przez Dom Mody Versace w 2005 roku. Stanowi gustowne połączenie świeżych, cytrusowych nut śródziemnomorskich, z seksowną nuta pieprzu i kardamonu oraz zmysłowością ambry i drzewa kaszmirowego. Linia głowy: neroli, cytryna, szałwia, czarny pieprz Linia serca: drzewo różane, kardamon, liście cedru, estragon Linia podstawy: piżmo, ambra, drzewo kaszmirowe, liście tytoniu I ja się z tym opisem zgadzam.Z doświadczenia (od dawna używam na zmiane z innymi) dodam, ze jest trwały 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k601 0 #912 Napisano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) Na mnie ww Versace kompletnie nietrwały choć zapach bardzo fajny trochę syntetyczny(który z tej półki cenowej nie jest)Osobiście ze świeżaków lubię też Lanvin Homme Sport.Trochę proszkowy ale super trwały i w dobrej cenie.Polecany zaś Masaki to moje odkrycie.Zielona herbata i soczysty prawdziwy grejpfrut.Bardzo trwały niepopularny wg mnie trochę unisex. Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez k601 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mysterious 2 #913 Napisano 5 Kwietnia 2013 Chyba skuszę się na tego Versace Eau Fraiche - Dreamer mile mnie zaskoczył może i tak będzie w tym przypadku. Przypomniało mi się, że kiedyś miałem BLV Blue Notte, też fajny świeżak, ale aktualna cena przesadzona. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yhmmma 0 #914 Napisano 6 Kwietnia 2013 U mnie na liscie swiezakow must have - commes des garcons amazingreen. Ponad to dior homme sport stara wersja, gucci pour homme II 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Cyrhla #915 Napisano 16 Kwietnia 2013 Cześć! Co sądzicie o Mont Blanc Legend? Jedni się zachwycają, inni ganią za syntetyczne i galeryjne klimaty. Ja mam mieszane uczucia. Może ktoś niuchał??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grenadier 0 #916 Napisano 19 Kwietnia 2013 Estee Lauder Pleasure lub Nightflight Joop'a a kiedyś Indome a tak dawno że nie pomnę czarny Adidas 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #917 Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Na chwile obecna nie przewiduje wiekszych zmian. Choc kto wie Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Glint 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarkos30 1 #918 Napisano 29 Kwietnia 2013 Gdzie kolega zakupił Red Vetyver jeśli mozna wiedzieć ?Sam zaczynam go szukac w jakiejś w miarę cenie do przełknięcia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #919 Napisano 3 Maja 2013 Gdzie kolega zakupił Red Vetyver jeśli mozna wiedzieć ?Sam zaczynam go szukac w jakiejś w miarę cenie do przełknięcia Na znanym portalu aukcyjnym. Czasami pojawiaja sie perelki. Ewentualnie w Q. Tylko pamietaj, ze RV mialo reformulacje ... Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Remy 330 #920 Napisano 3 Maja 2013 @ glint Dobry zestaw, mam/miałem kilka zapachów z tych ze zdjęcia. 2 z nich bardzo lubię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #921 Napisano 5 Maja 2013 u mnie dołączył paco rabanne xs pour homme,następny będzie terre hermes,tylko nie wiem czy EDP czy EDT. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmibaton 15393 #922 Napisano 5 Maja 2013 Dla mnie numerem jeden jest Adidas Action - nie produkowany już od kilkunastu lat. Zaraz za nim Hugo Boss Energise. Na trzecim miejscu dałbym YSL L'Homme Libre. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #923 Napisano 5 Maja 2013 u mnie dołączył paco rabanne xs pour homme,następny będzie terre hermes,tylko nie wiem czy EDP czy EDT. Terre swietny zapach. RV od Montale jest bardzo zblizony to Hermesa. W mojej ocenie edt jest lepszeod edp. Tylko mam nadzieje ze wiesz, ze Terre mialo reformulacje. Zwracaj uwage na kod. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #924 Napisano 5 Maja 2013 Dla mnie numerem jeden jest Adidas Action - nie produkowany już od kilkunastu lat. Zaraz za nim Hugo Boss Energise. Na trzecim miejscu dałbym YSL L'Homme Libre.ysl HL fajny zapach, obecnie mam opium ysl.Bardzo mi odpowiada,najczęściej używany przeze mnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 736 #925 Napisano 5 Maja 2013 Terre swietny zapach. RV od Montale jest bardzo zblizony to Hermesa. W mojej ocenie edt jest lepszeod edp. Tylko mam nadzieje ze wiesz, ze Terre mialo reformulacje. Zwracaj uwage na kod. Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2 może coś więcej o tych kodach bo nie wiem zbytni o co chodzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach