Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość JUSUP

Perfumy

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko ze juz wycofany i nie mozna go dostac

Czyżbym kupił ostatnią sztukę z i...y i w ogóle? Może zrobiłem błąd, że go otworzyłem, powinienem zostawić sobie jako lokatę :) Na fragrantice czytałem, że jakiś czas temu też niby wycofali czy wstrzymali produkcję, na Allegro ceny Muta poszybowały do 170 złotych i chętnych nie brakowało :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżbym kupił ostatnią sztukę z i...y i w ogóle? Może zrobiłem błąd, że go otworzyłem, powinienem zostawić sobie jako lokatę :) Na fragrantice czytałem, że jakiś czas temu też niby wycofali czy wstrzymali produkcję, na Allegro ceny Muta poszybowały do 170 złotych i chętnych nie brakowało :)

Wielbłąd ! :)

Jednak udało mi się łyknąć ostatnią na i.....y :) Z przesyłką 62 zł. Będzie jako lokata.

Dzięki za cynk.

Na allegro jest jedna dostępna za 129 zł. Też chyba warto brać jako lokata.

Edytowane przez johndeacon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielbłąd ! :)

Jednak udało mi się łyknąć ostatnią na i.....y :) Będzie jako lokata.

Właściwie to do tej pory zużyłem może z 5% więc prawie nówka, na pewno znajdzie się jakiś bogaty maniak, albo dam Owsiakowi na dzieciaki. Szkoda tylko, że wyrzuciłem opakowanie, to podbilo by cenę :)

Może podywagujemy, jaka byłaby realna wartość SAM za powiedzmy 10 lat przy założeniu zerowej inflacji :). Rzucam na początek okolice 300 zł :)

Edytowane przez herbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo zapomną o nich i nie sprzeda się nawet za te 6 dych co się zakupiło. Trzeba kuć żelazo póki gorące jak to mówią...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Internet będzie pewnie istniał, więc wrzuci się linki do archiwalnych entuzjastycznych recenzji z perfuforum i będzie git :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na allegro ktoś sprzedaj 2 butelki po 129 zł sztuka. Myślę, że w obliczu wycofania i lokaty przyszłościowej nawet ta cena jest warta zapłacenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myślałem, że piszemy sobie w konwencji żartu, ale Ty chyba na poważnie? Myślisz, że faktycznie te perfumy mogą pójść ostro z ceną?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie, że w pewnym stopniu żart. Ale skoro jak piszesz schodziły na allegro po 170 zł, to myślę że kupując za 6 dyszek, za drugie tyle spokojnie się sprzeda. Zawsze to jest jakiś plus :D

Zawsze to coś wycofanego zyskuje na wartości. W pewien sposób robi się unikatowe przez to, że niedostępne. Gdyby miał człowiek z 10 buteleczek to całkiem niezły zarobek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dżizzz, ale mnie wystraszyłeś. Choć przez chwilę sam zacząłem w to wierzyć :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z pewnością nie potanieją bardziej niż cena wyjściowa a tylko mogą zyskiwać. W najgorszym razie otworzy się za parę lat buteleczkę i będzie się cieszyło, że nikt nie pachnie tak samo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czy siak, myślę, że nie stracisz :) A unikatowość, tak jak napisałeś, zawsze będzie w cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najwyżej otworzę sobie przyszłej jesieni/zimy na 40-stke :D

Są jeszcze chyba jedne jednak na i...y w cenie 54 zl kupować bo zaraz nie będzie nigdzie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są jeszcze jedne, jak chcesz mieć nówkę to bierz.

Edit: o już nie ma!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Towar chwilowo niedostępny. Ktoś był chyba szybszy, ale dzięki za cynk :)

Edytowane przez herbee

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mam możliwości sprawdzić z kompa, jedynie mobilna przeglądarka. Możesz jeszcze sprawdzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie błąd na stronie, bo po moim zakupie sprawdzałem i już nie były dostępne. Po jakimś czasie wszedłem na stronę i świeciła się ostatnia sztuka, a teraz znów nie ma.

Najlepsze jak się okaże, że tych co zakupiłem też nie ma i będą odsyłać pieniądze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta, jasne ;) Oddawaj Muta!

Zapewne są dostępne w większości muslimskich sklepów w UK z artykułami spożywczymi i przemysłowymi. Ceny nie sprawdzałem ale z ciekawości jutro zajrzę do jakiegoś i sprawdzę.
Edytowane przez gruby2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi