Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
rmak

Klub miłośników zegarków JEANRICHARD

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

Wcale się nie dziwię, taki sam jak mój pierwszy JR i nadal cieszy :)

Ja dziś też z Ryśkiem.

post-98957-0-39219800-1534932094_thumb.jpeg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Ja też, ale pod jednym warunkiem, musi być w wersji 39 mm, którą niestety ciężko znaleźć... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu mam mojego, piękny, jakość wykonania niesamowita, szczegóły i elementy koperty bardzo ciekawe i mimo sporego rozmiary bardzo wygodny

post-48508-0-22329400-1535091786_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Gratulacje. Następny fajny Rysiek w klubie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Również gratki Kolego @gimtr, niech się nosi ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu dotarł mój, jest piękny

W końcu dotarł mój, jest piękny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakość wykonania bardzo wysoka, szczegóły koperty piękne, mimo 44 mm bardzo wygodny

Trochę zaśmieciłem wysyłając podwójnie, problemy z siecią

post-48508-0-65609300-1535103280_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Nie może być inaczej, bo przy takiej śednicy koperty L2L to akceptowalne 50 mm :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki fidelio, noszenie takiego cacka to przyjemność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, ja jestem antytalentem fotografii i ani sprzętu, ani talentu, wiec może Wy pomożecie. Na formy ostatnio krążyły fotki macro wskazówek GrandSeiko, Omegi i Rolka, może dacie radę zrobić fotę któremuś JR’owi? Jestem mega ciekawy jak to wyglada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Panowie, ja jestem antytalentem fotografii i ani sprzętu, ani talentu, wiec może Wy pomożecie. Na formy ostatnio krążyły fotki macro wskazówek GrandSeiko, Omegi i Rolka, może dacie radę zrobić fotę któremuś JR’owi? Jestem mega ciekawy jak to wyglada.

Ja tam wolę nie wiedzieć co się w makro kryje. To są zegarki w nieporównywalnie mniejszym budżecie i jak na to ile kosztują uważam, że są świetnie wykonane i bardzo mi się podobają. Ale wolę się nie rozczarować i nie oglądać z lupą :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam wolę nie wiedzieć co się w makro kryje. To są zegarki w nieporównywalnie mniejszym budżecie i jak na to ile kosztują uważam, że są świetnie wykonane i bardzo mi się podobają. Ale wolę się nie rozczarować i nie oglądać z lupą :)

Tak, budżet niższy bo firma nie bardzo się przyjęła, ale pamietajmy, że były projektowana pod klienta który miał za nie zapłacić 3,4,5 tys $/€. Rynek zweryfikował cenę, ale moim zdaniem jakoś tych zegarków jest przednia. Poza tym firma powiązana z GP, wiec musieli trzymać poziom. Ja jestem prawie że pewny, że raczej nie byłoby większego wstydu przy zdjęciach macro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Niby masz rację, ale jakoś ciekawski z natury nie jestem. To co widzę gołym okiem bardzo mi się podoba i jakoś mnie nie ciągnie, żeby sprawdzać bardziej wnikliwie. Inna sprawa, że z wiekiem coraz gorzej widzę. Może dlatego coraz więcej zegarków mi się podoba? Hmm...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu masz kilka fotek w dużym powiększeniu:

http://forums.watchuseek.com/f2/jeanrichard-ashford-2118250-23.html#post19049673

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tutaj kilka ode mnie, na szybko :)

f88bd558ae93970e978041484c7eb7b7.jpg01aec30f154d82ab4725a1e072beeace.jpgdae42c0d6bb02d9407c72d63a5a19ce3.jpg334778bef535e59c6a05be4d1c5eb3b2.jpgd90b545c7a08eb3d9350c909cb829db3.jpg4ac4b789c2dd56e65eee68ba47c3f5db.jpg7780887afd0342236022e8fd568020fd.jpg9b3ef1d530881413e5b4f76ba5e2ad69.jpg1a45191709d69bc0fcdf0fc726fead1f.jpg18dbf17a8ab14d02c07a3ccb021bac82.jpga542898a9da83992ac7978ec1afb9dcc.jpgd79340e476745fdf50a83c6bb76f2064.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyglada to bardzo dobrze, mysle że jakość jest podobna jak np Tag/Omega.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma się co oszukiwać to jest top jakość.Pisałem o tym wcześniej w tym temacie za tą kasę nie ma alternatywny chyba :

c34aadd86ee8853c.jpg

220e92e138101cf8.jpg

d13ecfe6cd2bcfd7.jpg

073acbc31c71ee24.jpg

25a0364f9b56f72a.jpg

37c3ff227c8bb18b.jpg

Edytowane przez Genovese_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma się co oszukiwać to jest top jakość.Pisałem o tym wcześniej w tym temacie za tą kasę nie ma alternatywny chyba :

Moim zdaniem jest. I są to zegarki marki Orient Star, w swych flagowych modelach GMT. Jakość wykonania naprawdę zachwyca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi