Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
bromborek

Jaki telewizor kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy do to dobry wątek ale trudno ... piszę. 

Telewizor już mam jakiś czas smart tv lg - zakupiony chyba w 2019 r. - do czerwca działał super ale od czerwca zaczął gubić połączenie z netem. Do czerwca miałem neta z Vectry i bez problemu tv był połączony przez wi-fi - filmy śmigały, łączenie z yt też super. Od czerwca postanowiliśmy zmienić na playa i zaczęły się problemy - ponieważ zrywa połączenie - nie zapamiętuje hasła - potrafi zgubić sygnał kilka razy w ciągu odcinka serialu. Sądziłem, że to może wina neta z playa - więc podłączyłem jeszcze raz neta z Vectry i  jest ta sama sytuacja - gubi sygnał i nie pamięta hasła - już się nauczyłem na pamięć obu haseł ale to nie o to chodzi. Wypróbowałem już sposoby z neta czyli reset routera czy tv - nic to nie dało. Miał ktoś takie przygody i może wie co z nimi zrobić? Z góry dzięki za pomoc . 

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też w LG, po kilku latach streamingi zaczęły się zacinać przy połączeniu po kablu. Też kombinowałem, reklamowałem u dostawcy internetu, ale na końcu prawdopodobna diagnoza to awaria karty sieciowej telewizora. Przeszedłem na wi-fi i na razie jest OK. Tak więc może to być jakiś częstszy problem w LG z internetem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli skoro u mnie jest odwrotna sytuacja to powinienem przejść na kabel. Choć teraz oglądam Apple TV i nic się nie dzieje. Ale poczytam o kartach sieciowych do LG. Dzięki za informacje. 

Krystian "KriSu"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepnę się - ktoś używa tv samsung z serii the frame? Jakie wrażenia? Warto dopłacać do tego trybu art gallery ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, ja używam. Bardzo fajnie wygląda na ścianie a obrazy wyglądają jak prawdziwe.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, eye_lip napisał(-a):

Siema, ja używam. Bardzo fajnie wygląda na ścianie a obrazy wyglądają jak prawdziwe.

Dzięki! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi