Hogg 884 #1451 Napisano 3 Grudnia 2020 Kto zgadnie, jakie to zegarek? Jakaś podpowiedź? Hogg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1452 Napisano 3 Grudnia 2020 2 godziny temu, clusca napisał: ... Wiadomo, że Oceanus zjada go na śniadanie i nawet nie musi popijać, ale Citek kosztuje 2,5x mniej. ... Trochę przesadziłeś Maciek, mimo super ceny na Citka to szło kupić tego tytanowego Ocka za 2k. a Citek teraz ponad 1,2k. to nie jest 2,5 razy mniej IMO to oba świetne zegarki ale do innych zastosowań i ich porównywanie jest bez sensu 2 godziny temu, p.r.p. napisał: 🤣 Ciekaw jestem jak szybko i kto pierwszy wystawi go na bazarek. Obstawiam, co zrozumiałe, Tomaliusza.. Miesza w tym wiadrze jak szalony. 🤣 Mój ma dożywocie, pamiętaj że to mój TOP10 w tej cenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MieszkoMieszko 2781 #1453 Napisano 3 Grudnia 2020 Wjechał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1454 Napisano 3 Grudnia 2020 Jakaś podpowiedź? Hogg Otwieram dziś szafę, a tam Ray Mears 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plavi 0 #1455 Napisano 3 Grudnia 2020 Gwarancja z WS powinna posiadać pieczątkę, będzie realizowana w PL? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #1456 Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, plavi napisał: Gwarancja z WS powinna posiadać pieczątkę, będzie realizowana w PL? A jaki zegarek, marka? Jeśli np. Casio to będą robić fochy i nie będą chcieli przyjąć w oddziale TT z grupy Zibi. No ale już w centralnym serwisie w Sochaczewie muszą przyjąć na podstawie dowodu zakuopu i tej naklejki z WS Edytowane 3 Grudnia 2020 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plavi 0 #1457 Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) 8 minut temu, tomaliusz napisał: A jaki zegarek, marka? Jeśli np. Casio to będą robić fochy i nie będą chcieli przyjąć w oddziale TT z grupy Zibi. No ale już w centralnym serwisie w Sochaczewie muszą przyjąć na podstawie dowodu zakuopu i tej naklejki z WS Zegarek Citizen Sports AW1410-08E Edytowane 3 Grudnia 2020 przez plavi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1458 Napisano 3 Grudnia 2020 Pierwszy śnieg w tym roku... i już korek. 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28031 #1459 Napisano 4 Grudnia 2020 Panowie, czy ktoś robił zwrot do WS? Jaką ścieżkę wydeptał? "Dla kolegi pytam" robię konkurs piękności i jeden musi wrócić do domu. Pierwszy śnieg w tym roku... i już korek. To masz czas na cieszenie oka zegarkiem. Widzę że szmata lepiej Ci odpowiada niż kajdan. Ale pociągnnąlem grypserą W tym pasku urzeka mnie wolna szlufka. W końcu pomyślel, no i zegarek jest jednak "szmaciany" MZ jedyne co mogli zrobić lepiej to do czarnego dać zielony a do niebieskiego brązowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1460 Napisano 4 Grudnia 2020 Godzinę temu, Miszkolc napisał: Panowie, czy ktoś robił zwrot do WS? Jaką ścieżkę wydeptał? "Dla kolegi pytam" robię konkurs piękności i jeden musi wrócić do domu. To masz czas na cieszenie oka zegarkiem. Widzę że szmata lepiej Ci odpowiada niż kajdan. Ale pociągnnąlem grypserą W tym pasku urzeka mnie wolna szlufka. W końcu pomyślel, no i zegarek jest jednak "szmaciany" MZ jedyne co mogli zrobić lepiej to do czarnego dać zielony a do niebieskiego brązowy. Dla mnie zdecydowanie wygrywa pasek z tym konkretnym zegarkiem. Będę odsyłał do WS wersje na bransie. Poniżej zacytuję samego siebie sprzed kilku dni: W dniu 1.12.2020 o 23:06, clusca napisał: Ok, to odpowiem sam sobie jeszcze, bo sprawdziłem właśnie. Jest link na stronie WS do formularza na stronie DHL. Po wypełnieniu możemy pobrać lub wydrukować etykietę zwrotną. Zwrot jest darmowy. Co ciekawe paczka jest wysyłana do Niemiec, skąd pewnie idzie do WS Royal Mail. Żeby było jeszcze ciekawiej, to przesyłkę nadajemy w placówce Poczty Polskiej. Link do etykiety zwrotnej podany na polskiej stronie WS: https://www.latwezwroty.pl/ i z angielskiej: https://globalmaileurope.dhl.com/web/portal-europe/generate_label?location=b06e2ba3-e7be-4944-bde1-838be6b018d5 Nie wiem, dlaczego dwa różne linki. Pod tym pierwszym jest etykieta, jaką opisałem wyżej. Tego drugiego linku nie ćwiczyłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1461 Napisano 4 Grudnia 2020 Panowie, jakieś promki są jeszcze na inne Citki? Takie dobre promki rzecz jasna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1462 Napisano 4 Grudnia 2020 No ten niebieski jest w fajnej cenie.. Kurde.. Kusi.. 🤣 🤣Póki co do roboty wziąłem swój nowy nabytek. No, nie pasuje do końca, ale.. Napatrzeć się nie mogę na te "syferki i skazufki".. 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #1463 Napisano 4 Grudnia 2020 Biały mankiet jeszcze niczego nie mówi. Jeśli pracujesz w branży rozrywkowej, to pasuje jak najbardziej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GTB 19428 #1464 Napisano 4 Grudnia 2020 20 minut temu, Vonziej napisał: Panowie, jakieś promki są jeszcze na inne Citki? Takie dobre promki rzecz jasna Tytanowy nurek GMT BJ7110 na WS w fajnej cenie : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1465 Napisano 4 Grudnia 2020 Teraz, GTB napisał: Tytanowy nurek GMT BJ7110 na WS w fajnej cenie : Nono, fajniutki. Mnie cały czas korci Blue Angels, ale to może w przyszłym roku ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1466 Napisano 4 Grudnia 2020 Biały mankiet jeszcze niczego nie mówi. Jeśli pracujesz w branży rozrywkowej, to pasuje jak najbardziej Buhahaha... No nie, pracuję na EPWA. Już 20 rok.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1467 Napisano 4 Grudnia 2020 13 minut temu, p.r.p. napisał: No ten niebieski jest w fajnej cenie.. Kurde.. Kusi.. 🤣 🤣 Póki co do roboty wziąłem swój nowy nabytek. No, nie pasuje do końca, ale.. Napatrzeć się nie mogę na te "syferki i skazufki".. 🤣 Zegarek do garnituru z WR300 - no to faktycznie tam w firmie to wypływacie na głębokie wody Zegarek fajny, prosty, użyteczny - ale już może byście pokazali swoje wspaniałe inne sztuki bo ten już powoli przeglądał się i te wszystkie achy i ochy Niedługo lodówkę otworzysz a tam..... Citizen BN0118 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eldupek 1849 #1468 Napisano 4 Grudnia 2020 inna sztuka 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1469 Napisano 4 Grudnia 2020 Zegarek do garnituru z WR300 - no to faktycznie tam w firmie to wypływacie na głębokie wody Zegarek fajny, prosty, użyteczny - ale już może byście pokazali swoje wspaniałe inne sztuki bo ten już powoli przeglądał się i te wszystkie achy i ochy Niedługo lodówkę otworzysz a tam..... Citizen BN0118 Proszę bardzo. Wyciągnięty z czeluści telefonu. Już nie mój, ale był fajbyWysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1470 Napisano 4 Grudnia 2020 1 minutę temu, eldupek napisał: inna sztuka no i super !!! Ładniutki Red Arrows 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28031 #1471 Napisano 4 Grudnia 2020 Ok Clusca, dzięki. Pytałem ze względu na to, że mają bałagan informacyjny. W różnych miejscach strony różnie piszą. Raz płatna raz darmowa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #1472 Napisano 4 Grudnia 2020 2 minuty temu, Vonziej napisał: Proszę bardzo. Wyciągnięty z czeluści telefonu. Już nie mój, ale był fajby Tak szczerze te wzornictwo bardziej mi się podoba od tego nowego - nie mówię że tamten brzydki ale .... ile ludzi tyle gustów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #1473 Napisano 4 Grudnia 2020 Tak szczerze te wzornictwo bardziej mi się podoba od tego nowego - nie mówię że tamten brzydki ale .... ile ludzi tyle gustów To dla Ciebie na górkę, żebyś nie był zły za Bn0118 Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miszkolc 28031 #1474 Napisano 4 Grudnia 2020 Czekając aż ktoś spersonalizuje pasek w Tough, fotka mojego ulubionego Fugu 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #1475 Napisano 4 Grudnia 2020 Tak szczerze te wzornictwo bardziej mi się podoba od tego nowego - nie mówię że tamten brzydki ale .... ile ludzi tyle gustów TO wzornictwo, chyba, że miałeś na myśli TE wzornictwa, jakkolwiek to brzmi. Masz, innego diverka. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach