unadarek 3339 #2476 Napisano 4 Marca 2021 30 minut temu, Vonziej napisał(-a): Tu jakieś fiu fiu i Sikorze za 30 k a ja noszę to czego potrzebuje każdy facet. Zwyklaka EDC. @unadarek zobacz co dla odmiany wrzucam. Ty bardzo BeNka lubisz. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka ...b.ładne zdjęcia BeNka mimo braki tarcz lubię , podziwiam, powiem więcej bardzo mi się podoba jak zresztą wszystkie BN oraz Ny - jakbym mógł to jak w Hobbicie - w zamku zamiast złota w skarbcu leżałyby same Citizeny ----- czekam... jak już ludzie się nacieszą to kupie za ćwierć ceny i wtedy...... zdjęcia codziennie na forum a po mieście będę chodził dumny jak Paw z wysoko podniesionym czołem i rękę z BeNkiem wyciągał czy trzeba czy nie trzeba aby ludzie podziwiali a co...... niech widzą że się ma 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2477 Napisano 4 Marca 2021 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): ...b.ładne zdjęcia BeNka mimo braki tarcz lubię , podziwiam, powiem więcej bardzo mi się podoba jak zresztą wszystkie BN oraz Ny - jakbym mógł to jak w Hobbicie - w zamku zamiast złota w skarbcu leżałyby same Citizeny ----- czekam... jak już ludzie się nacieszą to kupie za ćwierć ceny i wtedy...... zdjęcia codziennie na forum a po mieście będę chodził dumny jak Paw z wysoko podniesionym czołem i rękę z BeNkiem wyciągał czy trzeba czy nie trzeba aby ludzie podziwiali a co...... niech widzą że się ma W sumie to ciekawe czy ta cena będzie taka jakiej oczekujesz. Tamte wyprzedaże to było zdecydowanie wywalanie co się da przed brEXIT'em. Teraz te ceny nie są takie fajne. Przyjmijmy też oczywiście, że To jest model stricte na rynek angielski! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2478 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) 6 minut temu, Vonziej napisał(-a): W sumie to ciekawe czy ta cena będzie taka jakiej oczekujesz. Tamte wyprzedaże to było zdecydowanie wywalanie co się da przed brEXIT'em. Teraz te ceny nie są takie fajne. Przyjmijmy też oczywiście, że To jest model stricte na rynek angielski! raczej pewnie używkę miałem na myśli ... no nowym też bym nie pogardził zresztą ja Citizeny biorę jak leci tu nie wybrzydzam za mocno chodź miałem na oku jednego promastera niebieski i jajkowaty i tarcze jajkowate hheheh ten budził moje mieszane odczucia ale miał trzy jajkowate tarcze więc był brany pod uwagę Edytowane 4 Marca 2021 przez unadarek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2479 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) 1 godzinę temu, Vonziej napisał(-a): Dobrze sie nosi? jak wygoda po dłuższym użytkowaniu? EDIT/// HA! jubileuszową setną stronę rozpoczynam Taki kształt dekla i uszu musi się dobrze nosić , po dłuższm to za rok zobaczymy, za duża rotacja, w tygodniu to z dzień w porywach do dwóch jest. Na deklu to paluch się odbił. Edit, palcuje się sporo, bardziej niż stal jak co. Edytowane 4 Marca 2021 przez eddi87 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #2480 Napisano 4 Marca 2021 Piękny ten The, nosiłbym. To skoro przywrócili do życia automatycznego The Citizena, to czekam na powiew świeżości w kolekcji Signature Dzisiaj: 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15781 #2481 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) Mówisz masz, ale inne https://www.citizenwatch-global.com/news/2021/20210304-4/index.html https://www.citizenwatch-global.com/series8/index.html Edytowane 4 Marca 2021 przez satanic 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2482 Napisano 4 Marca 2021 1 minutę temu, satanic napisał(-a): Mówisz masz, ale inne https://www.citizenwatch-global.com/series8/index.html ...niezdrowo przed snem takie sztuki pokazywać - ciężko później zasnąć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15781 #2483 Napisano 4 Marca 2021 To jeszcze nurek, choć nie tak spektakularny https://www.citizenwatch-global.com/news/2021/20210304-3/index.html Inspirowane starymi Promasterami https://www.citizenwatch-global.com/news/2021/20210304-2/index.html Aqualand https://www.citizenwatch-global.com/news/2021/20210304-1/index.html 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2484 Napisano 4 Marca 2021 2008 - rok 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2485 Napisano 4 Marca 2021 Pany wiem że nie pasuje, nie linczujcie, ale na rykowisko nikt nie zagląda, może ktoś coś se upatrzy bo japońskie tak samo. Dobre zniżki na czeskim timestore na łorienta. https://www.timestore.pl/Marka/Orient/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2486 Napisano 4 Marca 2021 11 minut temu, eddi87 napisał(-a): Pany wiem że nie pasuje, nie linczujcie, ale na rykowisko nikt nie zagląda, może ktoś coś se upatrzy bo japońskie tak samo. Dobre zniżki na czeskim timestore na łorienta. https://www.timestore.pl/Marka/Orient/ zacne ceny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2487 Napisano 4 Marca 2021 Teraz, unadarek napisał(-a): zacne ceny Wie ktoś ile wytrzymuje złoto w takim rykowisku? Bardzo łatwo się będzie rysować i ścierać? Czy np poszanowane będzie lata ładne? Pytam bo cygana to jeszcze żem nie miał Pytał bym na oriencie ale tam to wiatr hula. BTW przydał by się w japońcach taki właśnie temat ogólny na pytanie jak moje lub inne można by powiedzieć uniwersalne. Np pytam o jakiś zegar japoński czy warto się nim interesować, czy że szukam zielonego japońca to nie muszę pisać posta w casio i seiko i oriencie i citizenie i lorusie i pulsarze... ludzie siedzący np w citku też mają wiedzę o innych japońskich tylko nie wchodzą np na orienta czy pulsara bo po co 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2488 Napisano 4 Marca 2021 (edytowane) 9 minut temu, eddi87 napisał(-a): Wie ktoś ile wytrzymuje złoto w takim rykowisku? Bardzo łatwo się będzie rysować i ścierać? znaczy nie wiem czy o to chodzi u mnie Citizen ma troche lat a to wygląda z bliska tak z daleka lepiej - znaczy chodzi ci o pozłacanie czy o kolor złoty ? starm sie pomóc ... moze nie o to chodzi Edytowane 4 Marca 2021 przez unadarek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #2489 Napisano 4 Marca 2021 Kolor, łorientowi do złota raczej daleko 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2490 Napisano 4 Marca 2021 2 minuty temu, eddi87 napisał(-a): Kolor, łorientowi do złota raczej daleko 🤣 hehehhe może i tak teraz różne cuda produkują - pewnie Orienta z kierunku Orienta Wschodniego robione malutkimi rączkami za dwie miseczki ryżu w złocie też znajdziesz - na świcie są rzeczy co fizjologom nawet sie nie śniły 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
idindigo 38 #2491 Napisano 4 Marca 2021 6 godzin temu, M.Mike napisał(-a): Piękny ten The, nosiłbym. To skoro przywrócili do życia automatycznego The Citizena, to czekam na powiew świeżości w kolekcji Signature Dzisiaj: M.Mike fajny ten z dzisiaj :-). Co to za model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M.Mike 1907 #2492 Napisano 4 Marca 2021 Mówisz masz, ale inne M.Mike fajny ten z dzisiaj :-). Co to za model? Dzięki. To jeszcze_na_tej_stronie_nie_wspominany granatowy Courageous z kolekcji Signature. A dokładniej BL1258-53L 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2493 Napisano 5 Marca 2021 Dzięki. To jeszcze_na_tej_stronie_nie_wspominany granatowy Courageous z kolekcji Signature. A dokładniej BL1258-53LTa, w ogóle, nigdy tu się nie pojawił, nigdy.. 🤣 To się przypomnę. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #2494 Napisano 5 Marca 2021 1 godzinę temu, p.r.p. napisał(-a): Ta, w ogóle, nigdy tu się nie pojawił, nigdy.. 🤣 To się przypomnę. Tam jest słowo klucz: na tej "stronie" się nie pojawił ;) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2495 Napisano 5 Marca 2021 Tam jest słowo klucz: na tej "stronie" się nie pojawił Toć dla jaj tak odpisałem.. 🤣 Zaspamowałem nim nie jedną stronę. 🤣 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2496 Napisano 5 Marca 2021 Patryk, powinieneś mieć zakaz zamieszczania zdjęć tego modelu. Za każdym razem, jak już wytłumaczę sobie, że nie potrzebuję tego zegarka, wrzucasz kilka fotek i zaczynam polowanie na nowo 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #2497 Napisano 5 Marca 2021 Patryk, powinieneś mieć zakaz zamieszczania zdjęć tego modelu. Za każdym razem, jak już wytłumaczę sobie, że nie potrzebuję tego zegarka, wrzucasz kilka fotek i zaczynam polowanie na nowo Bo to piękny zegar jest.. Specjalnie dla ciebie, stare, bo wiadomo, chwilowo nie mam jak nosić zegarów..A teraz idź, szukaj dobrych ofert! I klikaj! 🤣 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
clusca 4903 #2498 Napisano 5 Marca 2021 2 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Specjalnie dla ciebie, stare, bo wiadomo, chwilowo nie mam jak nosić zegarów.. A teraz idź, szukaj dobrych ofert! I klikaj! 🤣 Nie, żebym nie życzył Ci szybkiego powrotu do zdrowia, ale jesteś pewien, że po zdjęciu gipsu z całym tym dobrodziejstwem, będziesz mógł obciążać nadgarstek tak ciężkim i dużym zegarkiem? Może bym go odkupił od Ciebie za "pu ceny", po co ma się marnować Co do ofert, to mam na watchpatrol wpisany ref. w alertach, ale jak dotąd tylko wersje szare albo chrono się pojawiały, była jedna w brązie. W większości jednak z US, a tam cenę opłaty "zabijają". 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaroslaw Jerry Esowy 1755 #2499 Napisano 5 Marca 2021 Nie, żebym nie życzył Ci szybkiego powrotu do zdrowia, ale jesteś pewien, że po zdjęciu gipsu z całym tym dobrodziejstwem, będziesz mógł obciążać nadgarstek tak ciężkim i dużym zegarkiem? Może bym go odkupił od Ciebie za "pu ceny", po co ma się marnować Co do ofert, to mam na watchpatrol wpisany ref. w alertach, ale jak dotąd tylko wersje szare albo chrono się pojawiały, była jedna w brązie. W większości jednak z US, a tam cenę opłaty "zabijają".Pan tu nie stał. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #2500 Napisano 5 Marca 2021 Godzinę temu, clusca napisał(-a): Nie, żebym nie życzył Ci szybkiego powrotu do zdrowia, ale jesteś pewien, że po zdjęciu gipsu z całym tym dobrodziejstwem, będziesz mógł obciążać nadgarstek tak ciężkim i dużym zegarkiem? Może bym go odkupił od Ciebie za "pu ceny", po co ma się marnować Co do ofert, to mam na watchpatrol wpisany ref. w alertach, ale jak dotąd tylko wersje szare albo chrono się pojawiały, była jedna w brązie. W większości jednak z US, a tam cenę opłaty "zabijają". Drugi w Kolejce .... zapisywać się na listę .....Spoko jak Ci rękę już będzie boleć od noszenia GO to ja wezmę od Ciebie za "puł ceny" którą zapłaciłeś 3 godziny temu, p.r.p. napisał(-a): Bo to piękny zegar jest.. Specjalnie dla ciebie, stare, bo wiadomo, chwilowo nie mam jak nosić zegarów.. ...jeszcze Ci ręka się nie zagoiła a już Ci zegarki rozszarpują .... hehehehhehehehehehehhe 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach