M.Mike 1907 #3176 Napisano 30 Maja 2021 Nie nie, to nie Twój Strasznie podobny do Victorinoxa - myślałem o czarnym, nawet mało brakło żebym przygarnął - na żywo zobaczyłem i mi przeszło - na razie... Co do Tougha, kiedyś takiego kupiłem, ale dostałem z wyszczerbionym uchem. Odesłałem i po długim czasie dostałem drugą sztukę, też z uszczerbionym uchem w tym samym miejscu (miałem podejrzenia że to ta sama sztuka, ale nie miałem zapisanych numerów pierwszego więc głowy nie dam). Po tym odpuściłem sobie na razie ten model; dodatkowo nie zrobił na mnie dużego wrażenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3177 Napisano 30 Maja 2021 @Vonziej, Karol, może na tych zdjęciach ten niebieski taki kijowy jakiś, ale na tym poniżej, z netu, plus bransa uważam, że może się podobać. No przynajmniej ja chętnie wziął bym takie combo. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3178 Napisano 30 Maja 2021 10 minut temu, p.r.p. napisał(-a): @Vonziej, Karol, może na tych zdjęciach ten niebieski taki kijowy jakiś, ale na tym poniżej, z netu, plus bransa uważam, że może się podobać. No przynajmniej ja chętnie wziął bym takie combo. Patryk mam rozumieć, że Citizen jak to Citizen nie daje możliwości zakupu niebieskiego od razu z bransą? Bo masz rację, wygląda super na metalu. Ale to znowu potrzeba 2 zegarki mieć takie same, żeby bransa była??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p.r.p. 13123 #3179 Napisano 30 Maja 2021 Patryk mam rozumieć, że Citizen jak to Citizen nie daje możliwości zakupu niebieskiego od razu z bransą? Bo masz rację, wygląda super na metalu. Ale to znowu potrzeba 2 zegarki mieć takie same, żeby bransa była???Dokładnie tak jak piszesz.. Trzeba by czarnego kupić, dla samej bransy. Przełożyć i mamy to czego chcemy. Nie powiem, myślałem właśnie o takim myku. Ale musiał bym mieć chętnego na samego czarnucha bez bransy. 🤣 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43567 #3180 Napisano 30 Maja 2021 Coraz rzadziej na ręku, ale i tak dziada lubię ⌚👌 6 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bogdan57 47943 #3181 Napisano 31 Maja 2021 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpha.apt 4 #3182 Napisano 2 Czerwca 2021 Przyleciał dziś z Japonii (zamówiony w sobotę) Citizen Attesa CC4004-58E. Na japońskim Amazonie jest dobra promka, aczkolwiek opłaty importowe bolą... Kilka uwag: - nie było folii na szkiełku (na bransolecie i deklu była), ale ogólnie zagarek bez jakichkolwiek śladów; - manual ma tylko kilka stron i jest tylko po japońsku; - w opisach jest Super Titanium, a na deklu i zapięciu jest napisane Base Titanium (nie wiem czemu jest rozbieżność, chyba się nie znam) - metka nie jest przywieszona do zegarka tylko przyklejona do pudełka? 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3183 Napisano 2 Czerwca 2021 fajny sikorski, ale taki trochę duży. Jak się wymiarami ma to wszystko? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alpha.apt 4 #3184 Napisano 2 Czerwca 2021 3 minuty temu, Vonziej napisał(-a): fajny sikorski, ale taki trochę duży. Jak się wymiarami ma to wszystko? Koperta 44mm i grubość 15,1. Na żywo na moim nadgarstku nie wygląda na za duży (coś ponad 17mm) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eddi87 31277 #3185 Napisano 3 Czerwca 2021 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #3186 Napisano 3 Czerwca 2021 Koledzy warto jeszcze kupować bn0150 ?Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vonziej 3497 #3187 Napisano 3 Czerwca 2021 10 minut temu, kowalsulik napisał(-a): Koledzy warto jeszcze kupować bn0150 ? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka a czemu jeszcze? to świetny zegarek* *jak masz łapkę do niego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #3188 Napisano 3 Czerwca 2021 31 minut temu, kowalsulik napisał(-a): Koledzy warto jeszcze kupować bn0150 ? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Pytanie na które trudno odpowiedzieć. Jeżeli Ci się podoba, to kupuj a nie pytaj innych, czy go chcesz mieć. Jeżeli traktujesz go jako inwestycję, licząc że na nim zarobisz, to odpowiedź brzmi - nie. Zarabiać to można na ewentualnie na limitkach (nie wszystkich) albo jakiś kończących się popularnych seriach. Gdybyś pytał o jakąś nieznaną markę pytanie miałoby sens, bo czasami jak się nie ma doświadczenia można kupić coś niewartego zapłaconej ceny. Jednak Ty pytasz o Citizena a tu raczej jakości nie należy się obawiać. Gdybyś spytał jakie są alternatywne podobne zegarki o podobnym wyglądzie i zastosowaniu a tańsze i dobre, pytanie też miałoby sens. A Twoje pytanie brzmi, wybacz, jak: powiedzcie, czy mi się podoba ten zegarek?! Chyba, że to konkurs i kto pierwszy zgadnie dostanie nagrodę . 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #3189 Napisano 3 Czerwca 2021 Pytam bo mam podobnego automata jest spoko ale drażni mnie że muszę często go ustawiaćWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #3190 Napisano 3 Czerwca 2021 Teraz, kowalsulik napisał(-a): Pytam bo mam podobnego automata jest spoko ale drażni mnie że muszę często go ustawiać Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Jeżeli preferujesz wygodę a nie masz "zamiłowania do mechaników", jak większość nas na forum, to eco-drive będzie idealnym rozwiązaniem. Jesteś kolekcjonerem, czy raczej użytkownikiem zegarków? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #3191 Napisano 4 Czerwca 2021 Użytkownikiem ale mam kilka zegarkówWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65991 #3192 Napisano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Bn0150 jest super wygodny, nawet na niewielki nadgarstek bo ma fajnie podciętą z dołu kopertę za uszami, co skraca L2L o kilka milimetrów. Ja go bardzo lubię, tylko pasek warto od razu zmienić. Oryginalny jest twardy i niezbyt wygodny. Za to luma świetna. Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Perpetuum Mobile 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 128572 #3193 Napisano 4 Czerwca 2021 (edytowane) CC 3001-51L 2 godziny temu, kowalsulik napisał(-a): Użytkownikiem ale mam kilka zegarków Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka No to możesz sprzedać automaty, których ustawianie jest dla Ciebie kłopotliwe a zastępować je stopniowo solarami (eco-drive'ami), które są najmniej kłopotliwe w użytkowaniu. Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Paulus57 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #3194 Napisano 4 Czerwca 2021 No właśnie tak chcę zrobić. Mam już jednego też z radiem i super podoba mi się bezobsługowość trochę tylko mały.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3195 Napisano 4 Czerwca 2021 15 godzin temu, kowalsulik napisał(-a): Koledzy warto jeszcze kupować bn0150 ? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka ... bierz i nie pytaj !!! Godzinę temu, kowalsulik napisał(-a): No właśnie tak chcę zrobić. Mam już jednego też z radiem i super podoba mi się bezobsługowość trochę tylko mały. Dobry automat nie jest Zły !!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kowalsulik 22 #3196 Napisano 4 Czerwca 2021 W wakacje jak nie potrzebuje czasu sprawdzać często to minuta czy dwie nie robią, w wakacje nosze automata.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #3197 Napisano 6 Czerwca 2021 Mały spamik, korzystając z chwili na ręku 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3198 Napisano 6 Czerwca 2021 53 minuty temu, Louis Cypher napisał(-a): Mały spamik, korzystając z chwili na ręku wreszcie .... nie zegarek na C.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Louis Cypher 15743 #3199 Napisano 6 Czerwca 2021 (edytowane) 3 minuty temu, unadarek napisał(-a): wreszcie .... nie zegarek na C.... Ale to nie mój 👿 Szanowna Koleżanka mi go zwędziła - ale bardzo nie oponowałem, bo _jak dla mnie_ jest za mały 🤷♂️ PS - forum coś dzisiaj wariuje… Edytowane 6 Czerwca 2021 przez Louis Cypher 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unadarek 3339 #3200 Napisano 6 Czerwca 2021 1 minutę temu, Louis Cypher napisał(-a): Ale to nie mój 👿 Szanowna Koleżanka mi go zwędziła - ale bardzo nie oponowałem, bo _jak dla mnie_ jest za mały 🤷♂️ PS - forum coś dzisiaj wariuje… to trza poszukać większego Citizenika - tak dla odmiany od C .... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach